Dobar dan .
~Evo da ubijemo malo dosadu , neki su vec dosli iz skole , sa posla pa da se malo ispisemo , nesto pametno procitamo i tako !:P
Kao sto svi znamo na gamers.ba barem 80 % clanova igra cs !
I neki su govorili da ce prestati igrati pa su prestali , neki su isto tako govorili da nece igrati pa su se vratili nakog par dana !
Sad mene zanima sta je to toliko dobro da je svi igramo a zivimo u drzavi i sire gdje se to ne cijeni sto igramo barem ovde kod nas ?
-Da li je vam je bitna konekcija ?
-Da li vam je bitno kakav racunar imate ?
-Kako smatrate da mozete postati bolji igrac cs -a ?
-Jeli igrate cs iz zabave i da ubijete vrijeme kad nemate nista drugo da radite ?
-Jeli igrate za neki turnir da odete i pobjedite ?
-Da li ce se ikada kod nas od ove igrice moci zaradjivati za hljeb?
~Iskreno igram cs vec 4 + godine !
Nikada nisam imao internet i racunar za igrati kako treba ili je padao fps u smoku , ili je konekcija bila losa pa i padala stalno , igrao iz igraonice sad od kuce kad mogu !
I pored tih silnih problema ja sam nastavio da igram volim cs !
Volim ga jer gledam po g.ba i sire (galerijama) kako narod ima extra racunare , slike od preakog interneta i to mi daje volju da sjednem i kazem e ja sad odo njega ubijati i dokazati da dzabe sto ti imas u galeriji prespremno sve kad cu te opet zgaziti
!
Ali nije samo to razlog tu je i sprdnja sa igracima sa kojim igras itd !
Tu je bila i zelja za nekim turnirom eto dosao je i taj 1 u doboj-u bilo je extra nazalost kao sto sam rekao situacija mi ne dozvoljava da jos mogu da treniram sa ekipom istom zbog konekcije i racunara pa vise se orijentisem na pub i tako
!
Uglavnom svoj skill pokusavao sam da usavrsim tako sto sam gledao neke igrace sto duze igraju cs tj gledao ih uzivo , preko demo-a neke jace ekipe zapravo samo fnatic
, razne klipove na youtube-u itd .
~Po meni bi jedno fino igranje prestavljalo da imam fps 100 u 3 smoka , konekciju da mi je ping max 50 i sto se tice opreme mis , podloga nesto eto samo nek ide i to je to !
Neki skidaju cfg od nekih igraca boljih ali ja smatram da to ne igra veliku ulogu u igranju ove igrice vi sebi cfg nastimate i vidite koji vam najbolje odgovara i igrate svaki dan i naviknete se i dobro je
Napisite svoju pricu kako to da igrate cs , sta je vama dobro u igrici , sta lose , racunar , net i tako te stvari .
CIsto neka manja diskusija !
Fini postovi bice nagradjeni aplauzom
Spamanje =samar/ban !
Edit : Samo se o cs prica nikakva druga igrica !
I ako moze vise da pisete tekstualno a ne ovako kao sto sam ja naveo pitanja !
Mene zanima kako to da igrate cs , i uopste vasa prica o svemu vezanom za cs
~Evo da ubijemo malo dosadu , neki su vec dosli iz skole , sa posla pa da se malo ispisemo , nesto pametno procitamo i tako !:P
Kao sto svi znamo na gamers.ba barem 80 % clanova igra cs !
I neki su govorili da ce prestati igrati pa su prestali , neki su isto tako govorili da nece igrati pa su se vratili nakog par dana !
Sad mene zanima sta je to toliko dobro da je svi igramo a zivimo u drzavi i sire gdje se to ne cijeni sto igramo barem ovde kod nas ?
-Da li je vam je bitna konekcija ?
-Da li vam je bitno kakav racunar imate ?
-Kako smatrate da mozete postati bolji igrac cs -a ?
-Jeli igrate cs iz zabave i da ubijete vrijeme kad nemate nista drugo da radite ?
-Jeli igrate za neki turnir da odete i pobjedite ?
-Da li ce se ikada kod nas od ove igrice moci zaradjivati za hljeb?
~Iskreno igram cs vec 4 + godine !
Nikada nisam imao internet i racunar za igrati kako treba ili je padao fps u smoku , ili je konekcija bila losa pa i padala stalno , igrao iz igraonice sad od kuce kad mogu !
I pored tih silnih problema ja sam nastavio da igram volim cs !
Volim ga jer gledam po g.ba i sire (galerijama) kako narod ima extra racunare , slike od preakog interneta i to mi daje volju da sjednem i kazem e ja sad odo njega ubijati i dokazati da dzabe sto ti imas u galeriji prespremno sve kad cu te opet zgaziti
! Ali nije samo to razlog tu je i sprdnja sa igracima sa kojim igras itd !
Tu je bila i zelja za nekim turnirom eto dosao je i taj 1 u doboj-u bilo je extra nazalost kao sto sam rekao situacija mi ne dozvoljava da jos mogu da treniram sa ekipom istom zbog konekcije i racunara pa vise se orijentisem na pub i tako
!Uglavnom svoj skill pokusavao sam da usavrsim tako sto sam gledao neke igrace sto duze igraju cs tj gledao ih uzivo , preko demo-a neke jace ekipe zapravo samo fnatic
, razne klipove na youtube-u itd .~Po meni bi jedno fino igranje prestavljalo da imam fps 100 u 3 smoka , konekciju da mi je ping max 50 i sto se tice opreme mis , podloga nesto eto samo nek ide i to je to !
Neki skidaju cfg od nekih igraca boljih ali ja smatram da to ne igra veliku ulogu u igranju ove igrice vi sebi cfg nastimate i vidite koji vam najbolje odgovara i igrate svaki dan i naviknete se i dobro je

Napisite svoju pricu kako to da igrate cs , sta je vama dobro u igrici , sta lose , racunar , net i tako te stvari .
CIsto neka manja diskusija !

Fini postovi bice nagradjeni aplauzom
Spamanje =samar/ban !
Edit : Samo se o cs prica nikakva druga igrica !
I ako moze vise da pisete tekstualno a ne ovako kao sto sam ja naveo pitanja !
Mene zanima kako to da igrate cs , i uopste vasa prica o svemu vezanom za cs

) 

:D