Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi Moderatori & Admin

3.105 pregleda · 101 odgovor · otvorena 25.11.2009. u 21:04

Ovako, buduci da neko vrijeme nije bilo neke obnove, doslo je vrijeme da administraciju malo updateujemo.

Novi moderatori su:

nc (Hardware)
miire (Gaming Movies)
spY (Coffe Shop)
mirofa (Counter Strike)
Wertu (Admin)

Povremeno cemo, ukoliko vidimo potrebu za obnovom u odredjenim podforumima, dodavati moderatore. To je to za sada.
Sretno svima u daljnjem brovaku na g.ba portalu !

Wertu is back ! Let's have good time :D
haruN je napisao/la:
Ne treba nikom unban opcija jer ce biti previse stele A TREBA NAMA BAN OPCIJA
Ban opciju imam ja
Mozete li mi objasniti na koji način vi birate ove moderatore i admine ?

-Uopšte mi nije jasan način odabira,naprimjer spY koji je do neki dan bio najveći spammer sada ima moderatora.Nemam ništa protiv momka ali mislim da biste trebali malo pametnije birati moderatore i admine.Ovim postom samo želim skrenuti pažnju "vrhovnim članovima",samim tim ne želim da namećem sebe kao admina/moderatora

EDIT : a mnogi ovi sto cestitaju,pisu "GL itd" pisu da bi nabili postove .. PROPADAMO
Svaka čast svima , SPY <3

Werta nadam se da prestaješ biti emo :)
nc šta reći nego zasluženo svima
I pored svih postojecih modova/megamodova/admina ne uspijevate odrzavati sajt kako treba?

Anel ftw.

spy i ostali gl
Cestitam svima
Cuj Spy moderator
Ponavljam , što opet ne napravite konkurs za neke pozicije .

Vjerujem da ih još ima koji žele moderatora, ne isključujem sebe, ali nikako da "zapadnu" za oko dotičnoj gospodi .

Drago mi je pravo što se Anel vratio, a spY-u čestitke... Zaslužio je moderatora, što jes' - jes' .
extibo je napisao/la:
I pored svih postojecih modova/megamodova/admina ne uspijevate odrzavati sajt kako treba?

HHAAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SLIKA VRH
Cestitam svima, nadamo se da ce te odlicno odradjivati svoje obaveze.
I nek nam se Wertu vratio.
Drago mi je da je Wertu opet admin =)

Cestitam i ostalima ,zasluzili su
Sve cestitke <3 mirofa
Har1s je napisao/la:
Mozete li mi objasniti na koji način vi birate ove moderatore i admine ?

-Uopšte mi nije jasan način odabira,naprimjer spY koji je do neki dan bio najveći spammer sada ima moderatora.Nemam ništa protiv momka ali mislim da biste trebali malo pametnije birati moderatore i admine.Ovim postom samo želim skrenuti pažnju "vrhovnim članovima",samim tim ne želim da namećem sebe kao admina/moderatora

EDIT : a mnogi ovi sto cestitaju,pisu "GL itd" pisu da bi nabili postove .. PROPADAMO
Sa obzirom da si "stariji clan" trebao bi znati neke stvari
Zar neki nisu "otisli" Al bas , bas mi je drago da je mirofa dobio moda ako je itko zasluzio on je svaki mu je post na mjestu. Cestitam!
Drago mi je da je Wertu opet admin.
I meni je takodjer drago zbog Wertua,

al cestitam spY-u zbog moda, nadam se da ce manje spammati
Reddion je napisao/la:
Cestitke, al' bi bolje bilo da je spY globala dobio
+1
Mislim da je spY zaista zasluzio global moda... Al eto, dobro je krenuo, prvo moderatora, pa ce aBd za mjesec-dva i global mod (barem se nadam), a za godinu- dvije i admin
<3

I, kao sto sam u prosloj temi rekao, cestitam i ostalim dobitnicima pozicija :$
sretno momci posebno mi je drago zbog wertua sto se vratio, da ne mora sve riddle sam radit mislim vecinu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.