Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi Moderatori & Admin

3.105 pregleda · 101 odgovor · otvorena 25.11.2009. u 21:04

Ovako, buduci da neko vrijeme nije bilo neke obnove, doslo je vrijeme da administraciju malo updateujemo.

Novi moderatori su:

nc (Hardware)
miire (Gaming Movies)
spY (Coffe Shop)
mirofa (Counter Strike)
Wertu (Admin)

Povremeno cemo, ukoliko vidimo potrebu za obnovom u odredjenim podforumima, dodavati moderatore. To je to za sada.
~ dobro dosao ponovo ponovo na g.ba kao ADMINISTRATOR Wertu<3

nc ql
spY ql
miire ql
mirofa ql

Povratak na scenu,sta je reci...
Uskoro se nadam povratku nekih starih clanova,popravak opcije unban kako bi pomogli svima nama...

Tu sam da pomognem ako nista da vratimo malo starog sjaja Gamersa i staro nase staro druzenje.

Kao i uvijek spreman sam da odgovorim na vas svaki upis u gb ili pm,oprostite me ako slucajno ne primjetim ili nesto slicno.
Hvala, hvala [:

Cestitam i ostalim moderatorima i adminu <3

Anel bilder is back
Werta the bilder is back! Haj nek im je sa srecom.
Bas mi je drago. A i Wertu je tu.

btw wertu kad pises tvoj nick na tastaturi samo s lijeva na desno ozezi. Zajebaje samo ono "z".
GL all, do your job =)

Cestitke svima : )
Ovo me obradovalo :

miire (Gaming Movies)
mirofa (Counter Strike)
Wertu (Admin)

miiretu sam vec cestit'o , Wertu znaci sad je portal za 20% jaci , a mirofaaaaaa , ee to me jako Obradovalo nadam se da ce dobro obavljat posao u to sam i siguran , et sretno svima
Dobar odabir

GL svima ,valjda ce te raditi dobro ono sto trebate
Wertu je napisao/la:
Uskoro se nadam povratku nekih starih clanova,popravak opcije unban kako bi pomogli svima nama...

Tu sam da pomognem ako nista da vratimo malo starog sjaja Gamersa i staro nase staro druzenje.

Kao i uvijek spreman sam da odgovorim na vas svaki upis u gb ili pm,oprostite me ako slucajno ne primjetim ili nesto slicno.
Ne treba nikom unban opcija jer ce biti previse stele A TREBA NAMA BAN OPCIJA
Jel ovo spy namjerno u Coffe shop da moze spammat ko lood ? Drago mi da je Wertu se vratio
Izabrali ste prave , GL njima
cestitke svima, a pogotovo najboljem momku na ovoj stranici i onom koji je definitivno zasluzio poziciju admina za pocetak... mirofa <3
Anel is back <3 ..jos bi se trebo bakir back i opet isto
spY gl
mirofa ql
Wertu je napisao/la:

Brate moj

Daj mi msn, nemam te.

Oces da ti napravim avatar za comeback ^^

~ScandaL
OldSql je napisao/la:
cestitke svima, a pogotovo najboljem momku na ovoj stranici i onom koji je definitivno zasluzio poziciju admina za pocetak... mirofa <3
<3 Brate hvala kao i sretno svima koji su dobili moderatore kao i wertu sto se vratio na poziciju admina

Hvala jos jednom
Super je vidjeti da imamo podrsku clanova sajta
cestitke svima, kad bude sta oko WOW-a nemojte me zaboraviti.
Nek se vrati cannabis,i eto ga.. ekipa iz stripa 9-)

Anel bilder se po mojoj mahali šunja,nebudel aplauza.. zabranit cu mu pristup :P 9-)
mirofa je napisao/la:
<3 Brate hvala kao i sretno svima koji su dobili moderatore kao i wertu sto se vratio na poziciju admina

Hvala jos jednom
Super je vidjeti da imamo podrsku clanova sajta
Ko god spomene ijednu ekipu osim fnatica šamaraj odma'!!!

Srećno momčadijo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.