Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

EXTREME TV

180 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.11.2009. u 19:26

E ovako. Htio bih da gledam tv preko kompa. Malo sam se raspitivao i saznao da mi treba tv kartica, satelicki tanjir, i kablovi da spojim to dvoje. Jel mi potrebna jos neka komponenta tipa resiver ili nesto drugo?
Jel ima uziva neko blagodati ovog TV-a?
tv kartica ti treba, a ostalo sve zavisi mozes ti zabit i viljusku da ti bude ko antena fatace bht i tako to, kod mene je spojena na resiver od eloba i sljaka normalno a mozes i na kablovsku satelitsku i tako to
GA1065 je napisao/la:
tv kartica ti treba, a ostalo sve zavisi mozes ti zabit i viljusku da ti bude ko antena fatace bht i tako to, kod mene je spojena na resiver od eloba i sljaka normalno a mozes i na kablovsku satelitsku i tako to
znaci resiver mi uopste nije potreban ako hocu da gledam preko kompa?
daniel je napisao/la:
znaci resiver mi uopste nije potreban ako hocu da gledam preko kompa?
sve zavisi sta hoces da gledas, koje programe
GA1065 je napisao/la:
sve zavisi sta hoces da gledas, koje programe
discovery,eurosport,ove nase domace,hrvatske,srbijanske, cartoon network ,mtv,travel,national geograpih i tako te strane bolje programe, uglavnom sve one koji imaju na satelitu kad se gledaju na tv-u
daniel je napisao/la:
discovery,eurosport,ove nase domace,hrvatske,srbijanske, cartoon network ,mtv,travel,national geograpih i tako te strane bolje programe, uglavnom sve one koji imaju na satelitu kad se gledaju na tv-u
pa onda moras imat satelitsku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.