Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

M-tel - Internet

148 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.11.2009. u 19:31

Izvinjavam se zbog druge teme danas al morao sam ovako moj jaran ima m-tel internet kaze nikako nestopa pa sam se htio raspitat ako neko ima taj internet mozel mi malo objasnit kakav je brzina cujem da ima neogranicen limit da moze skidat koliko oces....

Pa eto hvala svima koji pomognu ...

http://www.mtel.ba/menu/2138/

Tu imas sve pakete , svi su ti flat , tj. neogranicen limit , i dosta je stabilan
Ako ces uzimati ovo ovako ako igras kanter uzimaj paket 50 ili 70 + maraka koliko je jer ovi paketi sa 64 upload nevaljaju nista !
Ako ti treba za surfanje tj gledanje youtube-a onda mozes i ovaj paket od 30 km a vec za skidanje filmova uzimaj skuplje pakete
mirofa je napisao/la:
Ako ces uzimati ovo ovako ako igras kanter uzimaj paket 50 ili 70 + maraka koliko je jer ovi paketi sa 64 upload nevaljaju nista !
Ako ti treba za surfanje tj gledanje youtube-a onda mozes i ovaj paket od 30 km a vec za skidanje filmova uzimaj skuplje pakete ;)
netacno...ja imam mtel paket i placam 25 KM mjesecno....pucam sve igrice preko servera i nemam problema sa pingom :))))
Ja imam paket 30 KM prejako e ... dobar ,brz...neogranicen ...sve extra :D
_MorgaN_ je napisao/la:
netacno...ja imam mtel paket i placam 25 KM mjesecno....pucam sve igrice preko servera i nemam problema sa pingom )))
Ja znam 10 + ljudi koji imaju taj paket i ne mogu da igraju sa rejtovima 101/101 /25000 jer stopa moraju staviti 101 / 50 i onda trza igrica kontas
Za sufrvanje jest i neke igrice online ali cs nije

Da te razocaram u startu.
U Sarajaevu nema tog provajdera.

Uspod da kazem, najbolji provajder u BiH je Blic.net. Iz iskustva.
mirofa je napisao/la:
Ja znam 10 + ljudi koji imaju taj paket i ne mogu da igraju sa rejtovima 101/101 /25000 jer stopa moraju staviti 101 / 50 i onda trza igrica kontas ???
Za sufrvanje jest i neke igrice online ali cs nije :)

ja i gram cs i nikad mi nije stopalo...bez obzira na kojem serveru igrao ping ne prelazi 35 :)))
picim na megabit/ipo jest vala sqpo al jbg
nema pucanja, velikog pinga i slicno, radi ko singerica

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.