Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bihnet server - pitanje

150 pregleda · 13 odgovora · otvorena 22.11.2009. u 17:36

Pozz svima samo jedno pitanje ocel biti bihnet server preko free zone bilo bi dobro za one koji nemaju limita da se zezamo...

kakve veze ima steam non steam sa limitom ?

steam trosi isto non steam
LoKi je napisao/la:
kakve veze ima steam non steam sa limitom ?

steam trosi isto non steam
pa pitam ocel biti preko free zone ko prije da igramo preko non steama ...
Možda momak misli da svi nemaju steam i da nemaju limita da urade update.
Možda je mislio da se uradi non steam preko free zone, al' možda
I ja bi iskreno volio da to bude, Destiny je obećavao, al' primjetio sam da laže tako da od tog nema ništa dok ne dignu neki normalni momci koji imaju poznanstva u telekomu.
Amir je napisao/la:
Možda momak misli da svi nemaju steam i da nemaju limita da urade update.
Možda je mislio da se uradi non steam preko free zone, al' možda :D
I ja bi iskreno volio da to bude, Destiny je obećavao, al' primjetio sam da laže tako da od tog nema ništa dok ne dignu neki normalni momci koji imaju poznanstva u telekomu.
e to sam mislio xd
Druidivine je napisao/la:
pa pitam ocel biti preko free zone ko prije da igramo preko non steama ...
napravis dvije simultane konekcije ... jednu free zonu jednu net i trosi ti samo free zonu, a internet samo dok se logujes
LoKi je napisao/la:
napravis dvije simultane konekcije ... jednu free zonu jednu net i trosi ti samo free zonu, a internet samo dok se logujes
meni bogovi napravili automacki da se pokrece internet :S nemam uioste da se logujem na freezonu :S majku im ebem :( nisu napravili pi**a im materina :(
H4midovic je napisao/la:
meni bogovi napravili automacki da se pokrece internet :S nemam uioste da se logujem na freezonu :S majku im ebem nisu napravili pi**a im materina
pa napravi sam sebi, cak ako se dobro sjecam bio je tutorial na g.ba i da ga je kemo pisao
LoKi je napisao/la:
pa napravi sam sebi, cak ako se dobro sjecam bio je tutorial na g.ba i da ga je kemo pisao
onaj saban kaze da nemoze :( :( :( placem ocami :(:(:( cekam do nove godine ovako poslje nove godine zovem ih da mi to naprave,noge cu im slomiti.Kada seljaku daju da dodje u net stima :(
H4midovic je napisao/la:
meni bogovi napravili automacki da se pokrece internet :S nemam uioste da se logujem na freezonu :S majku im ebem nisu napravili pi**a im materina
odes na http://192.168.1.1/ imas tamo namjesti zab sam sad :S gdje tacno
ma nema šanse da bude non steam na freezoni... nece oni to tj. nece nikako non steam servere !
FosiL_ je napisao/la:
ma nema šanse da bude non steam na freezoni... nece oni to tj. nece nikako non steam servere !
Vidi , BIHnet Steam server nije na FZ , tj nikako nemere bit na FZ ...
A sad ce se dici Public Serveri i tu ce biti Free Zona , tako da nikom nista nece trositi limit ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.