Pozz svima samo jedno pitanje ocel biti bihnet server preko free zone bilo bi dobro za one koji nemaju limita da se zezamo...
Diskusija
Bihnet server - pitanje
150 pregleda · 13 odgovora · otvorena 22.11.2009. u 17:36
kakve veze ima steam non steam sa limitom ?
steam trosi isto non steam
LoKi je napisao/la:
kakve veze ima steam non steam sa limitom ?
Možda momak misli da svi nemaju steam i da nemaju limita da urade update.
Možda je mislio da se uradi non steam preko free zone, al' možda
I ja bi iskreno volio da to bude, Destiny je obećavao, al' primjetio sam da laže tako da od tog nema ništa dok ne dignu neki normalni momci koji imaju poznanstva u telekomu.

I ja bi iskreno volio da to bude, Destiny je obećavao, al' primjetio sam da laže tako da od tog nema ništa dok ne dignu neki normalni momci koji imaju poznanstva u telekomu.
Amir je napisao/la:
Možda momak misli da svi nemaju steam i da nemaju limita da urade update.

Druidivine je napisao/la:
pa pitam ocel biti preko free zone ko prije da igramo preko non steama ...
LoKi je napisao/la:
napravis dvije simultane konekcije ... jednu free zonu jednu net i trosi ti samo free zonu, a internet samo dok se logujes
nemam uioste da se logujem na freezonu
majku im ebem
nisu napravili pi**a im materina
H4midovic je napisao/la:
meni bogovi napravili automacki da se pokrece internet :S nemam uioste da se logujem na freezonu :S majku im ebem
LoKi je napisao/la:
pa napravi sam sebi, cak ako se dobro sjecam bio je tutorial na g.ba i da ga je kemo pisao
placem ocami 

cekam do nove godine ovako poslje nove godine zovem ih da mi to naprave,noge cu im slomiti.Kada seljaku daju da dodje u net stima
H4midovic je napisao/la:
meni bogovi napravili automacki da se pokrece internet :S nemam uioste da se logujem na freezonu :S majku im ebem
ma nema šanse da bude non steam na freezoni... nece oni to tj. nece nikako non steam servere !
pa kako ces se logovat na steam hadalju glupi
FosiL_ je napisao/la:
ma nema šanse da bude non steam na freezoni... nece oni to tj. nece nikako non steam servere !
...A sad ce se dici Public Serveri i tu ce biti Free Zona , tako da nikom nista nece trositi limit ..
nisam ni rek'o da steam može na FZ...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.