Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sro Account Kupoprodaja

294 pregleda · 21 odgovor · otvorena 22.11.2009. u 15:41

Zdravo.

Znam da ovdje ima masa igracha Silkroada.
Ovako prodajem account na Oasisu, veoma dobar i usavrsen
full farmed rogue 88 lvl, sa clericom.
Ima dobru opremu, koliko para ima neznam nisam dugo usao na njeg. Znaci prodajem ga po minimalnoj cijeni jer su mi pare potrebne, inache ne bi ga dao ispod 150km za sigurno.
50km trazim za njega minimalno.
Nick : MrCritical.
Razvijen i Dagger i Xbow.
ko ce dati 50km za to ba... iam i ja lvl 70 rogue prejak al et dosadilo jbt..
carNage je napisao/la:
ko ce dati 50km za to ba... iam i ja lvl 70 rogue prejak al et dosadilo jbt..
ko ce dati ? Jel ti zelis da ti objasnim standarde ?
Znas li koja je razlika izmedju 70 i 88 ?
Znas li koliko je VREMENA utroseno u njega, racunaj da je 1H igre 1 BON pa ce ti izaci duplo veca cijena.
Nije ovo cabal da za 10 dana nabijes 80 90 lvl.

U ostalom, rekao sam ponude, a ne kritike i komentare, nebitni su mi onaj ko zna cjeniti znat ce sta znaci ovaj karakter. Ne citiraj ne da mi se pisati, a svakako i idem sad. Cao
gooody je napisao/la:
ko ce dati ? Jel ti zelis da ti objasnim standarde ?
Znas li koja je razlika izmedju 70 i 88 ?
Znas li koliko je VREMENA utroseno u njega, racunaj da je 1H igre 1 BON pa ce ti izaci duplo veca cijena.
Nije ovo cabal da za 10 dana nabijes 80 90 lvl.

U ostalom, rekao sam ponude, a ne kritike i komentare, nebitni su mi onaj ko zna cjeniti znat ce sta znaci ovaj karakter. Ne citiraj ne da mi se pisati, a svakako i idem sad. Cao
ima mozda igraca silkroada ,ali nijedan neda pare za account

topli savjet ga.com.ba. 70% registrovanih igra sroa ;)
Za 1 dan 50 lvl :$ u cablu

3 dana 90lvl ladno xD

Vredi vise acc :S boga mi
BTCZ je napisao/la:
Za 1 dan 50 lvl :$ u cablu :D

3 dana 90lvl ladno xD

Vredi vise acc :S boga mi
ma oni misli 80 lvl i kapak u sro. A i to nemogu nabiti inache do 88 90 lvl treba ti zivaca i zivaca, ne prespavanih noci. Ja godinu dana igrao na njemu i na kraju da ne vrjedi 50. jadno HA . HA . HA .
Ma probaj ga prodati nekom drugom....Tj stavi na pik.ba ili tako negde ako moze :S Mora biti vise para to :S

Pa meni cabal acc 170lvl kad bi se prodavao oko 800e moze se uzeti LADNO !
gooody je napisao/la:
ma oni misli 80 lvl i kapak u sro. A i to nemogu nabiti inache do 88 90 lvl treba ti zivaca i zivaca, ne prespavanih noci. Ja godinu dana igrao na njemu i na kraju da ne vrjedi 50. jadno HA . HA . HA .
Roooofl... ja znaci nisam mozda ni 2 sata sve ukupno igrao a imao 85 bard/wizarda i oko 4-5 lv 65-68 wizarda...
Sbot je majka (Znao sam ga ostavljat i po 60 sati bez prekida da radi :D, loop savrsen), o kakvim ti zivcima i neprespavanim nocima pricas?
99% igraca bota, a ti ako ne botas bas si nolifer hand grindanjem do 88 da dodjes!

@Edit:

http://www.rev6.com/player/Oasis/MrCritical.html

Fail.. mogo bi dobit 50km jedino da je FF
kazes nebi ga dao ispod 150km? pa nisi normalan....mislim da je 50km maximalna cijena sto mos dobit za tog chara a ne minimalna....pa ti gledaj to je samo moje misljenje....igro sam dosta silkroada ne brini preso sam i tvoj lvl samo sto sam presto da igram prije po godine.....al eto puno srece u prodaji :)
za tvog chara ( full farmed rogue 88 lvl, sa clericom.) Mozes dobiti i vise od 150km a ti trazis 50km... Primjer ja igramo na Alps serveru preko 4-5+ god imam 3-4 chara sve high lvl-i,(Mogu uzeti za jednog chara preko 250$ 300 $) moj haver na lvl80 cap-u, prodo je nukera ff lvl80 za 300 km praznog pa ti skontaj sada ( i svi ostali)... btw i server dize i spusta cjenu chara.... pokusaj i na ga.com.ba da postavis temu i to je to
LoCoOo je napisao/la:
za tvog chara ( full farmed rogue 88 lvl, sa clericom.) Mozes dobiti i vise od 150km a ti trazis 50km... Primjer ja igramo na Alps serveru preko 4-5+ god imam 3-4 chara sve high lvl-i,(Mogu uzeti za jednog chara preko 250$ 300 $) moj haver na lvl80 cap-u, prodo je nukera ff lvl80 za 300 km praznog pa ti skontaj sada ( i svi ostali)... btw i server dize i spusta cjenu chara.... pokusaj i na ga.com.ba da postavis temu i to je to
Lol.. on je 88, nije ff, + equipment skoro clean sumnjam da ima blues, + sigurno nema puno para.
Maksimalno moze dobit 50KM na OVIM prostorima.
Na ebayu moze minimalno 70$ uzet
Zilla je napisao/la:
Lol.. on je 88, nije ff, + equipment skoro clean sumnjam da ima blues, + sigurno nema puno para.
Maksimalno moze dobit 50KM na OVIM prostorima.
Na ebayu moze minimalno 70$ uzet
Slusaj liche. MrCritical ima para vise nego ti mozes zamisliti znas, 1.6B imam na njemu oprema je msm full blue eventualno neki dio nije, skillovi su Full farm do 82Lvla ( Ne oni koji nisu potrebni ) a do 88 su razvijeni svi koji su bezprjekorno potrebni.

Na njemu bi ostavio nekih 200m + Opremu, sto je dovoljno. 200m samo ima vrjednost preko 300km fraerchicu. Onda, ja sro igram 4 god tad je izasao bot koji je samo default udarac koristio. Nije znao u grad otici i bio maximalno pun buggova.
Igrica je da se igra a ne da seruckas botanjem i onda govoris pa kako nemogu uci na server je**m svim boterima mater i sl.

Cijena njega po svjetskim standardima je prevelika pogotov jer je OASIS medju prva 3 servera osnovana na sro od 40tak+.
Pored njega imam i bladera 94 lvl i wizzarda 93 lvl, tako da njega prodajem jer mi trebaju pare u rl.
Jos plus ima oruzje cini mi se daggere 85 +5 i xbow +4 ili 5 nisam siguran.

te svoje balavurdije i price sa botom ostavi nekom ko nezna smisao igre kao ti, a ja prodajem svoj trud i svoje zivce. Hvala.
EDIT :
I da, na ovako jednom serveru IME MrCritical se samo placha ogromnim parama, znaci ogromnim, vjerovao ili ne. Ja chara mogu prodati za sigurno 2,3 BILIONA, a kod nas se bilion cijeni po 300 400 KM ! i vishe ako prodajes na manje.
gooody je napisao/la:
Slusaj liche. MrCritical ima para vise nego ti mozes zamisliti znas, 1.6B imam na njemu oprema je msm full blue eventualno neki dio nije, skillovi su Full farm do 82Lvla ( Ne oni koji nisu potrebni ) a do 88 su razvijeni svi koji su bezprjekorno potrebni.

Na njemu bi ostavio nekih 200m + Opremu, sto je dovoljno. 200m samo ima vrjednost preko 300km fraerchicu. Onda, ja sro igram 4 god tad je izasao bot koji je samo default udarac koristio. Nije znao u grad otici i bio maximalno pun buggova.
Igrica je da se igra a ne da seruckas botanjem i onda govoris pa kako nemogu uci na server je**m svim boterima mater i sl.

Cijena njega po svjetskim standardima je prevelika pogotov jer je OASIS medju prva 3 servera osnovana na sro od 40tak+.
Pored njega imam i bladera 94 lvl i wizzarda 93 lvl, tako da njega prodajem jer mi trebaju pare u rl.
Jos plus ima oruzje cini mi se daggere 85 +5 i xbow +4 ili 5 nisam siguran.

te svoje balavurdije i price sa botom ostavi nekom ko nezna smisao igre kao ti, a ja prodajem svoj trud i svoje zivce. Hvala.
EDIT :
I da, na ovako jednom serveru IME MrCritical se samo placha ogromnim parama, znaci ogromnim, vjerovao ili ne. Ja chara mogu prodati za sigurno 2,3 BILIONA, a kod nas se bilion cijeni po 300 400 KM ! i vishe ako prodajes na manje.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
200M 300KM?
HAHAHAHAHAHAHHA
PA KAKO SI SMIJESHAN PLACHE MI SE!
PAZI OVO, SCREENSHOT ZA GOLD SELLING SITE-A: (100% TRUSTED BTW)
Sa thepowerlevel.com

200M 300KM?
PA NI NA NAJNOVIJEM SERVERU PRVI DAN GOLD SELLING SITEOVI NE PRODAJU TAKO SKUPO LOL!
Taj CJENOVNIK mozes djecurliji ovoj prospast meni ne :)
Zilla je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
200M 300KM?
HAHAHAHAHAHAHHA
PA KAKO SI SMIJESHAN PLACHE MI SE!
PAZI OVO, SCREENSHOT ZA GOLD SELLING SITE-A: (100% TRUSTED BTW)
Sa thepowerlevel.com

200M 300KM?
PA NI NA NAJNOVIJEM SERVERU PRVI DAN GOLD SELLING SITEOVI NE PRODAJU TAKO SKUPO LOL!
Taj CJENOVNIK mozes djecurliji ovoj prospast meni ne :)
Ovako liche. Kazem ZA BOSNU i pricam o BOSNI
Ovdje odes u klub gdje igraju djeca 1m prodajes po 2KM ja sam zaradio za 300M preko 450 KM !

A to sto ti radis na tim sitovima sto je "provjereno" nekome drugom ostavi.
gooody je napisao/la:
Ovako liche. Kazem ZA BOSNU i pricam o BOSNI
Ovdje odes u klub gdje igraju djeca 1m prodajes po 2KM ja sam zaradio za 300M preko 450 KM !

A to sto ti radis na tim sitovima sto je "provjereno" nekome drugom ostavi.
Pa kazem ti, mozes te cijene prospat djecurliji sto nisu presli lvla 60 u zivotu, a ako mislis da je thepowerlevel.com scam smijeshan si :)
Uglavnom zakljucak:
Prodajes 6 miliona za cijenu 50 miliona, + sto precijenjujes 200 miliona da kosta 300km :)
Ma sta da kazem, odustajem od diskusije, SRETNO :D
Zilla je napisao/la:
Pa kazem ti, mozes te cijene prospat djecurliji sto nisu presli lvla 60 u zivotu, a ako mislis da je thepowerlevel.com scam smijeshan si :)
Uglavnom zakljucak:
Prodajes 6 miliona za cijenu 50 miliona, + sto precijenjujes 200 miliona da kosta 300km :)
Ma sta da kazem, odustajem od diskusije, SRETNO :D
Liche nisi svjestan koliko sam puta na tim gold stranicama pare zijanio. A ja ti kazem kad hoces mozes 1B prodati za 300km minimalno ovdje u bih. To sto ti neznas i nisi dovoljno sposoban za to, to je druga stvar.
gooody je napisao/la:
Liche nisi svjestan koliko sam puta na tim gold stranicama pare zijanio. A ja ti kazem kad hoces mozes 1B prodati za 300km minimalno ovdje u bih. To sto ti neznas i nisi dovoljno sposoban za to, to je druga stvar.
Dobro, ako prodas nekom chara za 350km, molim te mi javi, skinut cu se go i hodat ferhadijom, + snimat na mob.
@Edit: I da, nesposoban si ako mozes izgubit pare sa ovih site-ova, ocigledno si zapiko neki nubovski scam ;)
Zilla je napisao/la:
Dobro, ako prodas nekom chara za 350km, molim te mi javi, skinut cu se go i hodat ferhadijom, + snimat na mob.
@Edit: I da, nesposoban si ako mozes izgubit pare sa ovih site-ova, ocigledno si zapiko neki nubovski scam ;)
Ok, zavrsio sam konverzaciju sa tobom ne da mi se raspravljati, najbolji si. Bottas boli te ku**c furaj svoj fazon ja ocu da trgujem fino bosanskim standardima a ti svoje prodaji kome oces. cao
gooody je napisao/la:
Ok, zavrsio sam konverzaciju sa tobom ne da mi se raspravljati, najbolji si. Bottas boli te ku**c furaj svoj fazon ja ocu da trgujem fino bosanskim standardima a ti svoje prodaji kome oces. cao
Po bosanskim standardima po logici bi bas cijena trebala bit manja nego u 'svijetu', al eto normala, prodaces ga al u ku**u :D
ZADNJI post fakat.
Zilla je napisao/la:
Po bosanskim standardima po logici bi bas cijena trebala bit manja nego u 'svijetu', al eto normala, prodaces ga al u ku**u :D
ZADNJI post fakat.
procitaj predhodne moje postove. Kombinuj cijene koje sam prodavao i cijenu na tvojoj slici.

Kombinovati znaci kompletno sagledati zapreminu i otpreminu i uporediti sa varijantama suprotnog karaktera.

zapremina ti je u ovom slucaju kolicina golda
otpremina ti je u ovom slucaju kolicina novca

1$ = 1.3 - 1.5km ( zavisi od standarda berze i kolicine novca koju mijenjas )

berza - vrijednost novca.
gooody je napisao/la:
procitaj predhodne moje postove. Kombinuj cijene koje sam prodavao i cijenu na tvojoj slici.

Kombinovati znaci kompletno sagledati zapreminu i otpreminu i uporediti sa varijantama suprotnog karaktera.

zapremina ti je u ovom slucaju kolicina golda
otpremina ti je u ovom slucaju kolicina novca

1$ = 1.3 - 1.5km ( zavisi od standarda berze i kolicine novca koju mijenjas )

berza - vrijednost novca.
Sad kako sam procito sve sam se vise nasmijo.....Pa bola kakav Bosanski standard ljudi se pate za hljeb da kupe jedan dnevno a ti nazivas Bosanski standard 350km za chara.....e i cuj 2 i nesto bil mozes da dobijes za chara.....pa nisi ti dobar ni sec.....

I da ako prodas ikome za 350km chara pridruzit cu se zili za golo trcanje po Sarajevu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.