Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc / odabir

250 pregleda · 13 odgovora · otvorena 28.11.2009. u 15:17

Zelim da skinem RPG igru i dvoumim se izmedju Cabal Online igre i Silkroad online , iskreno silkroad su 90% botovi ali i dalje mi se ove dvije igre podjednako igraju , vi trebate da napisete samo neku igru od ove dvije i razlog zasto te je ta igra vama bolja btw. nedavno je bila slicna tema ali nije bilo bas puno komentara , samo vezano za temu pisite , unaprijed zahvalan ! ;)

Silkroad sam igrao.
Mogu ti reci da mi se igrica veoma svidjela.
Ali ako hoces da je igras ,kad tad ces morati izdvojiti pare za botove,premiume...

Igrica je fenomenalna,trejdanje,hantanje,lvl-anje ,stvarno se uzivis.
Ja sam odustao na 60 lvlu ,samo zbog toga sto sam se znao napatiti da udjem na server,i onda nakon nekog vremena diskonekta me.
Neznam za cabal,ali na silkroadu imas isto teskih questova.
Npr skupi 1000 koza od tigrova (i onda se taj isti ponavlja po 3x).
I mene sad zna povuci da opet pocnem ,ali nemam zivaca.

Tesko je i lvlanje ,nakon 50og.Mene su stalno jaci lvl-ali =)
Igrao obje igre, naime vise sam "zagotivio" cabal online ! Zašto ?

Preporucio bih ti da igras Cabal Online jer prije ulazis na server bilo koji, samo levelovanje tvog heroja ide brze, sam gameplay po meni je zanimljiviji, za razliku od silkroada ako nemas premium cekas dobri vremenski period da se logujes na igricu, teze je levelovati bez premiuma, i doci ces do 50-60 lvla i onda ce ti dosaditi jer ces trebati uloziti i trud i nova da bi dostigao max level !

To je moje cisto misljenje ! Pa ti sad vidi da li ti se isplati ili ne !

Nadam se da ces uzivati bilo koju da odaberes !

Pozdrav !
Cabal je puno bolja igra od Silkroad-a, trust meh.

Igr'o sam oboje, i Cabal je nekako ... sta ja znam .. ljepsa .. Uzivas dok je igras

I veliki plus je sto nema je****a sa serverima (treba ti 100 godina da udjes u Silkroad server) nego odmah udjes
Eo kao sto su ti ovi vec rekli Cabal.
Probaj ako ti se svidi igraj
Cabal je definitivno bolja od Silkroada.
Instaliraj Cabal,neces pozalit :D
cabal definitivno ,

silk ti je podosadan kad moras 50 puta ic na isto mjesto itd...
Meni je Cabal bolji od Silkroada, igrao sam cabla prije i prejak je, a ti kako oces probaj obje igrati
Malo ću otići off topic, sry za to.
Ali da vas pitam, je li iko igrao Aion na private serverima ?
Jel zeznuto install, i imali igrača ?
Silkroad 200%... extra je i realnija je od cabla.....

Jeste da je problem ulaziti na server ali jbg igraju ljudi botaju itd itd uvjek puni serveri.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.