Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wireless(kako napraviti) ??

79 pregleda · 3 odgovora · otvorena 20.11.2009. u 21:33

Znaci treba mi wireless za moj iPod Touch da imam kuci .. u stanu..

Internet mi je na compu Logosoft xDSL Beta paket i ide preko onog crnog ADSL 2/2+ ROUTERA ..

I sad mene zanima:
Sta mi sve treba za wireless konekciju samo za moj iPod
Koliko ce me sve to kostat
to je to :$

Et ako je neko iskusan u ovom' i zna sta i kako nek se javi pls :$
p.s. sry na drugoj temi al mi je ovo vazno jer ne znam :*
wirelles access point, s obicnom antenicom (mala crna sto dodje uz AP) ce posluzit svrsi, cca oko 100KM

a bas ja imam to, kako sam preso s wirellesa na adsl, i prodajem ni manje ni vise 100KM, ako si zainteresiran (micronet wrt54g, AP+Router)

ukoliko imas negdje jeftinije ili blize da kupis slobodno, a ako trebadne pomoc oko toga tu sam

p.s. PREPORUKA: trazi airlive, prejednostavni, rade svoj posao i sute :)
argonx je napisao/la:
wirelles access point, s obicnom antenicom (mala crna sto dodje uz AP) ce posluzit svrsi, cca oko 100KM

a bas ja imam to, kako sam preso s wirellesa na adsl, i prodajem ni manje ni vise 100KM, ako si zainteresiran (micronet wrt54g, AP+Router)

ukoliko imas negdje jeftinije ili blize da kupis slobodno, a ako trebadne pomoc oko toga tu sam

p.s. PREPORUKA: trazi airlive, prejednostavni, rade svoj posao i sute :)
Ma nasao sam access pointa po 60km novih.. nebi bas 100km davao jer mi to sluzi bezze sa skidanje aplikacija sa neta i suvisno davat toliko novca kad za 60km mogu novih dobit a polovnih jos jeftinije.. ako moze zamjena za nesta javi...

trebal kakav switch sta li vec :/
imas USB Acces Point oko 40-50KM AirLive WL-1600 USB imas u Cyber Comp Cazin imas i kucnu dostavu na njihovom webu, kad dobijes antenu imas CD sa Video upustvom tako da nista nemoras brinut a ostatak ti valjda znas spojit iPod ili sta je vec na wirless mrezu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.