Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IPhone 3G

155 pregleda · 11 odgovora · otvorena 08.04.2010. u 22:55

Pozz, posto bih trebao nekad ovog mjeseca dobiti navedeni mobitel iz Amerike, trebao bih se reko' raspitati gdje ga mogu otkljucati i koliko bi to otprilike kostalo. I molio bih za misljenja onih koji ga posjeduju . HVALA i sry ako sam fulio rubriku
(Piso sam so gay xD)
reper3000 je napisao/la:
ako se ne razumijes plati 40 km a ako se razumijes mozes i kuci
:O 40KM !? Al mislim da cu radije platiti nekom da to uradi, ne razumijem se ali mislim da bi se to onda moglo naci na google-u . . Al ko ce vjerovat Sebi i NET-u . .
br0k3n je napisao/la:
:O 40KM !? Al mislim da cu radije platiti nekom da to uradi, ne razumijem se ali mislim da bi se to onda moglo naci na google-u . . Al ko ce vjerovat Sebi i NET-u . .
Jesil' normalan 40km davat' za otkljucavanje kad ti treba samo program od jedno 400kb :S

Sta sve moras imati:
1. iPhone (ofc)
2. Usb data kabal
3. Program zvani: blackra1n

Znaci nista lakse..
1. iPhone mora biti spojen preko usb kabla na comp
2. iPhone mora biti u DFU mode (ako ne znas sta je DFU mode samo guglaj.. kucaj "how to put iPhone in DFU mode"
3. Udjes u program: "blackra1n" kliknes "Make it ra1n" i on ga sam otkljucava

Ako ti je ovo bilo komplikovano.. jednostavno odes na youtube i kucas: "blackra1n" ili "how to unlock iPhone"

Bas ti je jednostavno...
Preporucujem ti ako dobijes iPhone da sebi nabavis bezicnu konekciju (Wi-Fi) i ima tu par programa poput Cydia, installous, winterboard.. preko kojih mozes da skidas besplatne: aplikacije, igre, teme i sl.

Na youtube imas sve sto ti dusa pozeli sto se tice iPhone-a
bezze ce ti covjek uzet' oko 40-50km kad to mozes kuci za nepune 2min sam uradit
aj sad pusa
Kad smo vec i kod aplikacija za iPhone, da kazem da je najbolja aplikacija "installous". Tu mozete naci svaku igru crackovanu, i direktno je skidate na iPhone i instalirate.
PeniK je napisao/la:
Jesil' normalan 40km davat' za otkljucavanje kad ti treba samo program od jedno 400kb :S

Sta sve moras imati:
1. iPhone (ofc)
2. Usb data kabal

Znaci nista lakse..
2. iPhone mora biti u DFU mode (ako ne znas sta je DFU mode samo guglaj.. kucaj "how to put iPhone in DFU mode"
3. Udjes u program: "blackra1n" kliknes "Make it ra1n" i on ga sam otkljucava

Ako ti je ovo bilo komplikovano.. jednostavno odes na youtube i kucas: "blackra1n" ili "how to unlock iPhone"

Bas ti je jednostavno...
Preporucujem ti ako dobijes iPhone da sebi nabavis bezicnu konekciju (Wi-Fi) i ima tu par programa poput Cydia, installous, winterboard.. preko kojih mozes da skidas besplatne: aplikacije, igre, teme i sl.

Na youtube imas sve sto ti dusa pozeli sto se tice iPhone-a
bezze ce ti covjek uzet' oko 40-50km kad to mozes kuci za nepune 2min sam uradit
aj sad pusa
Imam Wirless Net kuci . . mislim router, vec koristim ovaj net na laptopu (bezicno) i kompu (preko kabla) . ocel moci to preko router-a na iphone?
PeniK je napisao/la:

Sta sve moras imati:
1. iPhone (ofc)
2. Usb data kabal

Znaci nista lakse..
2. iPhone mora biti u DFU mode (ako ne znas sta je DFU mode samo guglaj.. kucaj "how to put iPhone in DFU mode";)
3. Udjes u program: "blackra1n" kliknes "Make it ra1n" i on ga sam otkljucava :)

Ako ti je ovo bilo komplikovano.. jednostavno odes na youtube i kucas: "blackra1n" ili "how to unlock iPhone" :)

Bas ti je jednostavno...
Preporucujem ti ako dobijes iPhone da sebi nabavis bezicnu konekciju (Wi-Fi) i ima tu par programa poput Cydia, installous, winterboard.. preko kojih mozes da skidas besplatne: aplikacije, igre, teme i sl. :)

Na youtube imas sve sto ti dusa pozeli sto se tice iPhone-a ;)
bezze ce ti covjek uzet' oko 40-50km kad to mozes kuci za nepune 2min sam uradit 8)
aj sad pusa :-*
Tebra ako dodje s novim bootom nece ga moci odkljucat.

Al' nadaj se da ostane na starom softveru, eo ja svoj zajebo update uradio nisam znao koji je boot, sad cekam dok izadje za 3GS s novim bootom jailbreak :)

Tema:
Telefon je strava, eto taj ti je lik objasnio kako ga odkljucati ako bude s starim bootom.
br0k3n je napisao/la:
Imam Wirless Net kuci . . mislim router, vec koristim ovaj net na laptopu (bezicno) i kompu (preko kabla) . ocel moci to preko router-a na iphone?
kad sam vidio ime teme, allahami znao sam da si ti, jer si u bolnici pricao sa tetkom/ ili tko je vec da ti senda
br0k3n je napisao/la:
Da, ako koristis vec wireless na laptopu.. naravno da ce ti moci na iPhone
btw. sretno
PeniK je napisao/la:
Da, ako koristis vec wireless na laptopu.. naravno da ce ti moci na iPhone
btw. sretno
Hvala, brate . .
br0k3n je napisao/la:
Hvala, brate . .
Ma nista drug.. sve mozes naci na youtube-u i na google-u

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.