Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Iphone - hitno :) problemi

128 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.12.2010. u 16:45

Ovako kupio sam iphone pre neki dan , i primetio sam da telefon hoce da se zakljuca, i ugasi , a da nece da se upali ..

- pokusao sam iz itunesa da idem na restore ( originalni 3.1.3 ) i samim tim sam zakljucao iphone, sad imam problem :

-Da bi otkljucao iphone i uradio jb preko REDSNOW moram da ga ubacim u DFU mod ( ali u dfu mod se ubacuje pomocu home i sleep button :SS

- Da li postoji neki nacim da resim taj problem ( da li je to do flet kabla ili ???
- I da li mogu da ubacim iphone u DFU mod preko nekog programa .. ??

-Iphone 2G 8gb je u pitanju.. :)
http://blackra1n.com/

Sa ovim ga otkljucas u 1min.
moze i ovaj 3.1.3 koji trenutno imam ? kad upalim iphone preko usb-a ( bocnem ga na usb tako ga palim posto nece na dugme ) pojavi se slide to Sos call , kad idem slide pojavi se da zovem neki broj i pozadina je slika itunesa i usb cabla , u itunesu mi samo pise put original sim to active and unlock.. , da li ipak moze sa http://blackra1n.com/

edit : evo sta pise probao sam sad : the institution of 0x00000000 cant bi read "0x0000000". the memory cod not be read
Ništa ja tebe ne kontam. Rade li ti home i sleep? Ako rade onda nema problema, a ako jedna od njih ne radi ne kontam zašto si radio restore?

Pokreneš redsnow i u njemu imaš sve upute kako se ubacuje u DFU mod. Radi uporedo sa uputstvima, prati sekunde i eto. Unlock najmanji problem, kad uradis jb, uđeš u cydia->manage->sources->edit->add source->http://repo666.ultrasn0w.com. Zatim uđeš na taj source, skineš ultrasn0w, telefon se restartuje i to je to.
uradio sam restor jer telefon hoce da se ugasi i hoce da se zakljuca , a nece da se upali ( pa sam mislio da cu to tako da resim posto nije do dugmeta ) ..zato i ne mogu u dfu mod , jer nece da se upali i nece u dfu da udje palim ga tako sto ga bocnem na usb, a gasim ga normalno na dugme i zakljucam na dugme
iphone je napisao/la:
moze i ovaj 3.1.3 koji trenutno imam ? kad upalim iphone preko usb-a ( bocnem ga na usb tako ga palim posto nece na dugme ) pojavi se slide to Sos call , kad idem slide pojavi se da zovem neki broj i pozadina je slika itunesa i usb cabla , u itunesu mi samo pise put original sim to active and unlock.. , da li ipak moze sa http://blackra1n.com/

edit : evo sta pise probao sam sad : the institution of 0x00000000 cant bi read "0x0000000". the memory cod not be read
Izvadi karticu svoju, uradi ponovo restore BEZ KARTICE na taj fw koji hoćeš. Zatim pokreni redsnow, prati uputstva.

Kada završiš sve to radi po onom što sam iznad napisao, za unlock.

Kad se telefon restartuje ubaci karticu i to bi trebalo biti to.
StealtH je napisao/la:
Izvadi karticu svoju, uradi ponovo restore BEZ KARTICE na taj fw koji hoćeš. Zatim pokreni redsnow, prati uputstva.

Lakse preko blackra1na.
nemam u itunesu opciju restor , pise samo put original sim to activate .. :(( .. resio bi ja problem ali ne znam kako da ubacim u dfu mod ( jer nece da mi radi dugme )

edit: naravno da sam probao i bez kartice..
StealtH je napisao/la:

Zasto jednostavno, kad moze komplikovano :D

Paša, odes na www.blackra1n.com skines program, pokrenes , kliknes na dugme "MAKE IT RA1N" tup, nesto se ceprka, onda cekas 2-3 min ona geohart slika i eto. : )
eldeeN je napisao/la:
Zasto jednostavno, kad moze komplikovano

Paša, odes na www.blackra1n.com skines program, pokrenes , kliknes na dugme "MAKE IT RA1N" tup, nesto se ceprka, onda cekas 2-3 min ona geohart slika i eto. : )
Nisam fan blackra1na. A i dosta njihovih jb je bilo tethered.
eldeeN je napisao/la:
Zasto jednostavno, kad moze komplikovano :D

hahah :)))) ma skinuo sam i iso sam na "MAKE IT RA1N" i izbacilo je odmah neku gresku ... napisao sam gore sta u editu .. na preprosli post

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.