Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 200 bodova

[CONTEST] - Logo creating [FINISH]

922 pregleda · 41 odgovor · otvorena 19.11.2009. u 22:57

pozz gameri,ovako...nedavno sam postavio temu odnosno CONTEST logo creating,i zavrsni datum sam stavio 20.11.2009,medjutim,jos par sati je do tog datuma,tako da ne vjerujem da ce iko vise poslati,znaci contest je zavrsen!
--------------------------------------------------------------
x Glasanje se nece odrzati jer mislim da nije potrebno,dakle postat cu sve logo-e na ovu temu pa i vi sami procijenite
x LOGO:
• logo by aLmo:

• logo by nenad_neso:

• logo by soNgy:

• logo by Justice:

x Pobjednik:
po mom misljenu,daleko najbolji logo na contestu napravio je Justice:

---------------------------------------------------------------

Hvala svim ucesnicima na trudu,i sve cestitke pobjedniku

sve pohvale i kritike za radove su dobrodosle!

molio bih justice-a da posta pri citanju teme kako bi dobio nagradu.

nisam ni sumnjao  a sandzo je ripper.

Post dobio aplauz od skala

sandzo il kako vec, isto fin rad.
justice, posteno;)
Justice.

Najbolji , najkomplikovaniji i najefektivniji logo ovdje.

Glas Justiceu.
bravo justice
a gdje je nesto od sandze rad

Post dobio aplauz od torQ7u_

Rješenje
hhahaha odero sam vam guzove ou yea xD
Salim se 
Ovom prilikom zelim da cestitam ostalim ucesnicima na sudjelovanju i naravno drago mi je za pobjedu ^^

@ TQ-u, matere mi znao sam da ce neko rec da sam prema tutu radio al nisam svega mi. Samo sam vidio par logo-a na isti fazon i nisam mogao da odolim a da ne probam ovo napraviti. xD
Ustvari napravio sam jedan logo koji nije bio 3D i onda kad sam vidio ovakav primjer loga rekao sam si "Sto da ne, odoh pokusati pa ak bude dobro stavljam ga na contest." 

Post dobio aplauz od skala

Justice je napisao/la:
Salim se 
Ovom prilikom zelim da cestitam ostalim ucesnicima na sudjelovanju i naravno drago mi je za pobjedu ^^

@ TQ-u, matere mi znao sam da ce neko rec da sam prema tutu radio al nisam svega mi. Samo sam vidio par logo-a na isti fazon i nisam mogao da odolim a da ne probam ovo napraviti. xD
Ustvari napravio sam jedan logo koji nije bio 3D i onda kad sam vidio ovakav primjer loga rekao sam si "Sto da ne, odoh pokusati pa ak bude dobro stavljam ga na contest." 
Ima tut 1h traje iste boje sve isto , ali ok je logo si super uradio i to treba znat
ima finih radova, al justicu ako je bez tuta napravio svaka cast, predobar logo... 
logo by soNgy je isto tako dobar logo . Nemor abit 3d ili neznam sta da bi to bio logo.

Iako ovaj pobjednicki logo je stvarno zasluzio posto je odlicno zamisljen i uz 3D formaciju odlicno izgleda. Bravo;D
Auuu, predobar, odavno nisam vidio boljeg.

Justice ftw ^_^

Svaka čast momku, garant' mu je otišla giga limita HAHAHA

<3
Justice definitivno pobjeduje, pa njegov rad se razlikuje od ostalih radova jedno 10 puta 
soNgy je jedini ovdje napravio LOGO.. Jos uvjek neznate sta je logo boze dragi..
Justice prejako uradio, jedan od najboljih radova koji se meni svidio ^.^

Prejako uradjeno.
nidze vezze logoi pravo ono jednostavno songy najjace uradio po mom misljenju a ovaj justice naredo slova layer style i duplicate layer i posvjetlio malo ovo ono a onaj gore prvi fuj kako ja mrzim onakve logoe ono neka slika i dole kako se zove jednostavno nidze vezze po meni songy jedino ima smisla...
jbt al mi na radu ima greski nisam ni primjetio hhh:D
boli te justic i da si po tutu radio stroj je hhh
almo nekontam te ocam znao si da neces sa onakvim radom pobjedit zato sto su se grbovi vec isfurali.
bas beze sto si to radio al et super je rad al su grbovi isfurani ,samo to;)
Justice je napisao/la:
Salim se 

Djecem isti  Ja ti kazem 
torQ7u je napisao/la:

Djecem isti :D Ja ti kazem :D
nije 3d isti al je slicno
al sto jes jest moj je bolji hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.