Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

KRITIKE BIH-PORTUGAL

1.907 pregleda · 151 odgovor · otvorena 18.11.2009. u 22:34

Ovako nakon ovog sto cu reci sada negine mi BAN ..
Da pocnem !..
BOGA JE**M OVOM ROSSETIJU i ostaloj trojki , pa zbog njega nismo ni prosli je**m li mu POMRLE I ISFASIRANE ..
PA za ovaj CRVENI , narawno upuceni ste u to da je BLATER podrzao i rekao de zeli PORTUGAL na prvenstvu , ROSSETI ucinio svoje PORTUGAL NA SP ..
Pa onoliki prekrsaji i offsajdi , po BOGA mu je**m u usta sa tolikim iscekivanjem sam cekao ovu tekmu , a sada karina ziwa :S bezveze mi upropasti DAN-NOC ...
Ko zeli da se prdruzi mojim kritikama i psovkama bujrum , IZBACITE TO IZ SEBE OVDJE ..
I josh nesto odoh sad u zenicu da istucem kojeg PORTUGALCA je**m mu familiju ..

EDIT : Znaci molio bih admine da ne brishu temu kad vas molim , evo i dalje popsmatram tekmu gledam sta nam radi ROSSETI j**o mu BOG BOGA
Toliko si cekao ovu tekmu da si digao temu na Gamersu, a nije se ni zavrsila ?

Joj sto mrzim ove lazne patriote. Evo ti tema pisi postove - dabogda dobio postova.

@edit: nek si ti 5x boga opsovao. Da svi vide da imas muda psovati. Psuj na glas u kuci, deri se kroz prozor ili vec sta. Koji qrac imas dizati temu i pisati te psovke. Ne da si glup momak, vec svijetlis
Ako ista mrzim to je kad neko pise neke psovke preko neta, kao pokazuje svoj bijes. Pa psuj kuci pred roditeljima na glas te stvari kad te huja ufatila. A on mangup dodje za comp i preko je***e tastature iskazuje nesto.
JADAN SI MOMAK !!
v3Tr0x je napisao/la:
Moja kritika je što onaj koji je pogodio sudiju nije bacio givikt, a ne onu glupost.
Ja molio Boga da je bacio kakav malj , kamen da ga malo jace
Naša uobicajena izreka imamo sljedeće kvalifikacije!
Je**m majku blatteru i ostaloj kompaniji, hvala
Al' sto place onaj sudija treci, omg :S isto pi**a kakva
BRAO MAJSTORE...SAMO BOGA ROKAJ....I JA IM JE**M ALLAHA SVIMA...KOJI SU TO RETARDI SVI REDOM...I SUDIJA I NASI DEBILI......
A NA STA SI TI PONOSAN PASA.....
STO ME NIJE BOG PITO DJE CU SE RODITI NE BI OVDJE NIKAD JE**M TI ALLAHA...
Portugalci jednostavno neutralisu nas kakav-takav napad. Imali smo 2-3 prilike, nismo ih iskoristili.
Jedna statistika iz 1. slucaja govori mnogo toga...Portugalci su pretrcali cak 10km vise nego nasi reprezentativci. To se moze gledati kao da su imali skoro pa igraca vise.
Zao mi je sto nismo uspjeli, ali kad vidjoh da bacaju kojekakve predmete sa tribina, jednostavno sam se razocarao. Ne zbog poraza koliko zbog toga. :)
cRANk je napisao/la:
Trebali su bacit ciglu sa tribina samo pogodit rossetija debila
Ma jednu vecu ciglu
ACE je napisao/la:
Toliko si cekao ovu tekmu da si digao temu na Gamersu, a nije se ni zavrsila ?

Joj sto mrzim ove lazne patriote. Evo ti tema pisi postove - dabogda dobio postova.

@edit: nek si ti 5x boga opsovao. Da svi vide da imas muda psovati. Psuj na glas u kuci, deri se kroz prozor ili vec sta. Koji qrac imas dizati temu i pisati te psovke. Ne da si glup momak, vec svijetlis
Ako ista mrzim to je kad neko pise neke psovke preko neta, kao pokazuje svoj bijes. Pa psuj kuci pred roditeljima na glas te stvari kad te huja ufatila. A on mangup dodje za comp i preko je***e tastature iskazuje nesto.
JADAN SI MOMAK !!
Slusaj nindza
Bmk vjerujes ti meni i ne , znachi ne moram ti se pravdat ` drugo toliko sam iznerviran bio sto gubimo , a yosh me dokrajcilo to sto sam vidjeo da nam je da CRVENI karton , dakle da nisam mogao gledati dalje bruku i banalnost ..
I zadnje nisam digao temu u cilju spamanje , vec da ISKALJIM bijes i ujedno cujem vase strucno misljenje , zato ako nemas sta za rec pametno ne CITIRAJ ME ..
Sramota, sramota i sramota... Znate samo da psujete, i da lajete :S Pa pogledajte malo realno ? Portugal je 10 na rang listi u svijetu... Sudija je jos malo pripomogo i to je rijesena stvar... Ja sam prezadovoljan, jer nikad prije nismo ni do ovdje dosli a kamoli jos da smo prosli :(

Sudije su ispali nefer, kao prvo zato sto su davali nasim igracima zute kartone ni zbog cega, a za portugalce ne znam ni kako je dao Simao-u zuti :S

Kako ce jedna nepoznata Bosna na SP, nema sanse... Moramo prihvatiti da smo mi jedna mala i nezavisna drzava, i da ako nastavimo ovim putem necemo nigdje pristici :(:(:(
masssiv je napisao/la:
i kad mi neko kaze "Bog" postoji gdje Bog nocas bio

Nediraj Boga nije on kriv
Ma sta vi je***e, igramo katastrofa, svaka druga nabijena lopta bogu iza nogu onaj jadni Dzeko i Ibisevic se slomili da dodju do je***e lopte

Vezni red Kadastrofa neznaju stati na loptu igrat pas po pas, noga od noge al ne daj ti nadarevicu loptu nek je on nabije u zrak mozda Dzeko crkne i dodje do nje

Pjanc se moze i meni i svima u Bosni i Herocegovini fino ku****e napusiti, kada ga uvede ciro u 80 toj minuti igra on najboojli kada mu dadnes da igra cjelu utakmicu nidje ga, nema ideja, nema nista nula igrac

Vezni red rekao sam mogu igrat u Zimbabvama a ne na SP u

Onaj salihovic isto idiot i po NEZNA NIKO JE***I KORNER DA IZVEDE

I sta mi hocemo na SP ? Ne ne sacekacemo jos koju godinu kada malo mucnu glavom i skontaju kolko su losi pod pritiskom

I sta jebiga zakidaju te pa sta, ako ti dobro igrash tebi sudija moze ku**c popusit, rekao sam davno one precke i stative su trebali golovi bitm i gotovo Portugal zasluzeno prolazi

Pa j**o te dan kada ih gledam bolji sam od svakog j**o ih dan

A onaj medjunadin ili kako mu je vec podmajcino prezime, neka nekenja sto nema minutazu jer je nema zasluzeno

isto nadarevic Hop ko da golfa igraju a ne lopte

A oni sto su bacali predmete u teren, DABOGDA VAM JA KOPAO GROBOVE, et seljacine odvratne ljudi se trude da nesta postignu a ti pogodis sudiju u glavu

Crko sutra dabogda od leukemije
zao mi je sto nismo proshli ,idemo dalje nije smak svijeta
Zbog ovog se ja nikad ne furam na utakmice, je**s patriotizam kad smo mi ko drzava jadni, primitivni :)
SAMO TEBE VOLIMOOOOOOO, SAMO TEBE BODRIMOOOO SAMO TI SI ŠAMPIONNNNNNN TEBE VOLIII GAMERS TVOJJJJJJJ
SAMO TEBE VOLIMOOOOOOO, SAMO TEBE BODRIMOOOO SAMO TI SI ŠAMPIONNNNNNN TEBE VOLIII GAMERS TVOJJJJJJJ
Moramo prihvatit to da smo izgubili, ali j**o mu ja mater u pi**u i sudcu j**o nam je sve, pa je**m ti roseti mater usta djubre neodgojeno. Imali smo puno dobrih prilika (vecinu roseti sjebo) ali nismo imali ni srece.
I jos jednom: ROSETI JE**M TI SVE I ZIVO I POMRLO!!!
Kao sto Ciro kaze : Rosseti je jedan obicni papak ... al ja ne bih rekao papak ja bih rekao da je jedan supcina obicni ... sta nije sudio hebo li on sve svoje ... ma samo reci sramota ...

NEK MI SE NAPUSI KU**A

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.