Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

KRITIKE BIH-PORTUGAL

1.907 pregleda · 151 odgovor · otvorena 18.11.2009. u 22:34

Ovako nakon ovog sto cu reci sada negine mi BAN ..
Da pocnem !..
BOGA JE**M OVOM ROSSETIJU i ostaloj trojki , pa zbog njega nismo ni prosli je**m li mu POMRLE I ISFASIRANE ..
PA za ovaj CRVENI , narawno upuceni ste u to da je BLATER podrzao i rekao de zeli PORTUGAL na prvenstvu , ROSSETI ucinio svoje PORTUGAL NA SP ..
Pa onoliki prekrsaji i offsajdi , po BOGA mu je**m u usta sa tolikim iscekivanjem sam cekao ovu tekmu , a sada karina ziwa :S bezveze mi upropasti DAN-NOC ...
Ko zeli da se prdruzi mojim kritikama i psovkama bujrum , IZBACITE TO IZ SEBE OVDJE ..
I josh nesto odoh sad u zenicu da istucem kojeg PORTUGALCA je**m mu familiju ..

EDIT : Znaci molio bih admine da ne brishu temu kad vas molim , evo i dalje popsmatram tekmu gledam sta nam radi ROSSETI j**o mu BOG BOGA
Ocekivao sam mnogo bolju utakmicu jer su dosta pokazali u gostima.Nemozete kriviti nikoga sto smo ispali.. nismo imali srece i gotovo.Sta da je Ronaldo igrao,ova tema bi se otvorila nakon 5min utakmice...
samo da ti kazem POTPISUJEM!
Psujem mu sve živo.

Ne bih sad da se izražavam nekim debilnim postovima tipa "J**O TE BO*, MAJKU U PIC**" jer mi je previše ofirno, fakat, psujemo liku mater preko tastature, to ti je ono wanna be mfuckeri.

Znači, bijeda.

Bože, Bože dragi, jesi li čuo ti za Balkan?

prEy_ je napisao/la:
Sto bi psovao kad sam zadovoljan igrom svoje reprezentacije i sa ponosom govorim ovo je moja zemlja ^^
Slazem se repka je extra al sudija je ajdol isto kao i svi iz FIFE.
Trebali su bacit ciglu sa tribina samo pogodit rossetija debila
DestinY je napisao/la:
Jeste ovo nije korektno od mene , ali zar je korektno da nam ovo RADI sudija ..
Gdje je tu pravda BOGA mu je**m , reci mi gdje je pravda tu ..
Kako necu psovat , necu se smiriti do prekosutra .
Prvo su nas SJEBALI u prvoj tekmi podijelivsi 3 kartona , sada ovdje sve sudi njima ..
Daj gledaj malo realnije /... !
Nije Bog kriv to sto smo izgubili, tako da nemoj psovat.

J**o ga otac onaj rtd , Berberović tek ušao odmah žuti mu dade, je**m mu poginule!
cRANk je napisao/la:
Trebali su bacit ciglu sa tribina samo pogodit rossetija debila
Pa evo nisam jedan od djecurlije koji svasta pricaju , ali da sam ja u ZENICI bio , sishao bih sa tribina i izudarao ROSSETIJA , trebao ga je dzeko istuc postenski ..
Dzeko se bash bio naljutio ja kontao evo ubi ga .
Ali hayd eto barem smo dogurali do BARAZA , imamo se cim hvalit :S
StaCuSad je napisao/la:
To se znalo od pocetka, da su svi za Portugal, i FIFA, i sudije.

Jbg, nije nam sudjeno da idemo dalje, vise srece drugi put.

JE*****M IM POMRLEEEE DABOGDA IM SE AVION SRUSIOOOO
ak im se srusi onda mi idemo na SP XD
braul1o je napisao/la:
Uvijek je sudija kriv ;)
tacno tako gledao utakmicu i nisu pokazali neku igru preskakala se sredina terena islo se na duge lopte,i nisu bili igraci aktivni u napadu,vecina napada samo 2 igraca iz bih stoje u napadu koje pokrivaju 4 igraca portugala tako da nisu mogli ni sami nesto vise da urade
Moja kritika je što onaj koji je pogodio sudiju nije bacio givikt, a ne onu glupost.
v3Tr0x je napisao/la:
Moja kritika je što onaj koji je pogodio sudiju nije bacio givikt, a ne onu glupost.
+1 !

Rosseti - mjenjaj zanimanje, pod hitno .
DestinY je napisao/la:
Pa evo nisam jedan od djecurlije koji svasta pricaju , ali da sam ja u ZENICI bio , sishao bih sa tribina i izudarao ROSSETIJA , trebao ga je dzeko istuc postenski ..
Dzeko se bash bio naljutio ja kontao evo ubi ga .
Ali hayd eto barem smo dogurali do BARAZA , imamo se cim hvalit :S
Da je on samo ruku digo na njega vidio bi ti sto bi on vise ikad igro fudbal profesionalno
j**o mater publici koji ku**c idu penzioneri 50 60 godina

navijanje -10

igra 0 bodova

sudija 0 bodova
Pepe znači konstanto udara Dzeku, a nije cak ni žuti karton dobio ...

Nije nam trebalo ono gadjanje pomoćnog sudije.
Nema veze zmajevi ima Evropsko 2012.
Nemogu vam objasniti koliko mi je krivo.
Kod nas na dobrinji vatromet u 16
Joj Roesti mamu ti je**m napacenu usta nije trebao dati crveni nikako CC mamu mu napacenu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.