Dragi nasi memberi...
Svjedoci smo kako se svakodnevno otvaraju teme u kojima se pise kako mi administracija ne funkcionisemo, kako ima puno bug-ova, kako je ovo, kako je ono... Svaki dan samo neke kritike na racun gamers.ba, iako smo svakodnevno tu...
Mene zanima, malo za promjenu, a sta to valja?!
S cim ste zadovoljni?
Ima li vas koji ste pak zadovoljni administracijom, s nekim od administracije, rajom, glupostima na gamers.ba, mozda cntestima koje priredjuju FA moderatori, ili pak sa necim drugim?!
Iznesite svoje misljenje!
Znaci ne trazim da pisete sta ne valja, jer smo to do sada po stotine puta culi, vec ono zasto vi dolazite na gamers.ba, sta to zapravo valja...!
Glupi postovi bit` ce sankcionisani, pametni odnosno zreli, nagradjeni!
Vas Burek!
Svjedoci smo kako se svakodnevno otvaraju teme u kojima se pise kako mi administracija ne funkcionisemo, kako ima puno bug-ova, kako je ovo, kako je ono... Svaki dan samo neke kritike na racun gamers.ba, iako smo svakodnevno tu...
Mene zanima, malo za promjenu, a sta to valja?!
S cim ste zadovoljni?
Ima li vas koji ste pak zadovoljni administracijom, s nekim od administracije, rajom, glupostima na gamers.ba, mozda cntestima koje priredjuju FA moderatori, ili pak sa necim drugim?!
Iznesite svoje misljenje!
Znaci ne trazim da pisete sta ne valja, jer smo to do sada po stotine puta culi, vec ono zasto vi dolazite na gamers.ba, sta to zapravo valja...!
Glupi postovi bit` ce sankcionisani, pametni odnosno zreli, nagradjeni!
Vas Burek!
, i drago mi je sto ste poceli puno banana dijelit, spamerima 

al eto hvala bogu ponekad se ima nesto i pametno procitat. Forum je dobar brz aktivan, posjecen, ima gluposti ima pomalo i spamanja al sve u svemu nije lose. Administracija nece da se zamara djecicom to postujem