Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

A sto to valja?!

742 pregleda · 47 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 19:45

Dragi nasi memberi...

Svjedoci smo kako se svakodnevno otvaraju teme u kojima se pise kako mi administracija ne funkcionisemo, kako ima puno bug-ova, kako je ovo, kako je ono... Svaki dan samo neke kritike na racun gamers.ba, iako smo svakodnevno tu...

Mene zanima, malo za promjenu, a sta to valja?!

S cim ste zadovoljni?

Ima li vas koji ste pak zadovoljni administracijom, s nekim od administracije, rajom, glupostima na gamers.ba, mozda cntestima koje priredjuju FA moderatori, ili pak sa necim drugim?!

Iznesite svoje misljenje!

Znaci ne trazim da pisete sta ne valja, jer smo to do sada po stotine puta culi, vec ono zasto vi dolazite na gamers.ba, sta to zapravo valja...!

Glupi postovi bit` ce sankcionisani, pametni odnosno zreli, nagradjeni!

Vas Burek!
Ma zeleni i crveni su dobri, rade extra svoj posao ;) , i drago mi je sto ste poceli puno banana dijelit, spamerima :D
Samo mi je zao Jason-a sto je otiso iz administracije zbog nekog klinca.... :(
Zadovoljan sam sada sa ovim novim rezimom, dobra je administracija, uvjek neki GMOD,MOD,ADMIN je online, svaka cast za to, svidja mi se sto se vraca old gamers.ba 10 tema na dan, 2 posta u 2 dana, tako je prije bilo, i sada ce

Sve pohvale
Zadovoljan sam portalom, kao i samim 4umom, tako da mislim da nije potrebno da se izjasnjajem zbog cega sam tu, tu sam dugo, tako da mislim da nije potrebno da se definise!

<3 GAMERS.ba ^^
A realno gledajuci gamers.ba je dobar, samo sto se previse dovuklo djecurlije pa oni sad malo kvare to, al odrast ce i oni sto znaci malo cemo se uozbiljit. Bugova ima haman svaka stranica a druga je stvar sto oni ne znaju sta znaci popravit bug na nekoj stranici pogotovo ovako vecoj. Svi smo tu skoro svaki dan jbg navika al eto hvala bogu ponekad se ima nesto i pametno procitat. Forum je dobar brz aktivan, posjecen, ima gluposti ima pomalo i spamanja al sve u svemu nije lose. Administracija nece da se zamara djecicom to postujem
GA1065 je napisao/la:
A realno gledajuci gamers.ba je dobar, samo sto se previse dovuklo djecurlije pa oni sad malo kvare to, al odrast ce i oni sto znaci malo cemo se uozbiljit. Bugova ima haman svaka stranica a druga je stvar sto oni ne znaju sta znaci popravit bug na nekoj stranici pogotovo ovako vecoj. Svi smo tu skoro svaki dan jbg navika :D al eto hvala bogu ponekad se ima nesto i pametno procitat. Forum je dobar brz aktivan, posjecen, ima gluposti ima pomalo i spamanja al sve u svemu nije lose. Administracija nece da se zamara djecicom to postujem :D
Nema ih ko popravljat, otiso kemo

citiram kemu : "ono sto sam dosad uradio, uradio sam, ono sto nisam, nece vam niko, vjerujte mi." ende XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.