Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

A sto to valja?!

742 pregleda · 47 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 19:45

Dragi nasi memberi...

Svjedoci smo kako se svakodnevno otvaraju teme u kojima se pise kako mi administracija ne funkcionisemo, kako ima puno bug-ova, kako je ovo, kako je ono... Svaki dan samo neke kritike na racun gamers.ba, iako smo svakodnevno tu...

Mene zanima, malo za promjenu, a sta to valja?!

S cim ste zadovoljni?

Ima li vas koji ste pak zadovoljni administracijom, s nekim od administracije, rajom, glupostima na gamers.ba, mozda cntestima koje priredjuju FA moderatori, ili pak sa necim drugim?!

Iznesite svoje misljenje!

Znaci ne trazim da pisete sta ne valja, jer smo to do sada po stotine puta culi, vec ono zasto vi dolazite na gamers.ba, sta to zapravo valja...!

Glupi postovi bit` ce sankcionisani, pametni odnosno zreli, nagradjeni!

Vas Burek!
Zadovoljan sam sto postoji uopce ovaj site.
Na njemu mogu mnogo toga nauciti, ismijati se, citati gluposti, ali kakav je takav je.

Jednostavno, navika mi je da udjem na gamers svaki dan i nista vise.
Meni se iskreno svidja to sto se gamers vraca na staro odnosno o danas nema vise ni spam tema ni spamera!(Banovici ce presusit)
kao sto si sam rekao,valjaju FA contesti,valja IF,valja cijeli Gamers.ba osim onih ludjaka spamera koji ovaj site oborise!
Svidja mi se logo Gamersa pa zato i dolazim...
Ja se nisam zalio nikad u vezi icega sto se tice g.ba .
Il' jesam jednom ono kad su kupili pozicije ...

Uglavnom meni je sve normalno , jest' da ima nekih morbidnih likova al' jbga nismo svi isti uvijek ce biti i tog.

:-*
Ne znam šta al' ima nešto što me privlači, vjerujem da to isto privlači dobar broj membera ovdje.
Iskreno mi je sve u svemu dobro 
Ali mi je najbolje tj. najzadovoljni sam onim sto ste popravili bug sa premiumom 
Toliko od mene .
Zasto dolazim na gamers.ba ?

Jedini razlog je sto jos uvijek ima koliko toliko normalne raje s kojima se moze razgovarati to jeste diskusirati o nekim temama ! I svaki dan bar jedna zanimljiva tema bude eto bar jedna ! onda slike dana da ne spominjem stvarno ih ima super na kojima se covjek moze nasmijati !

Sve u svemu ima tu par likova i elemenata koji odrzavaj g.ba u zivotu !

Samo da naglasim nije sve tako crno kao sto se vidi !

NIJE DA SE ULIZUJEM ALI ADMINISTRACIJA JE PO MENI SUPER ! NIKADA NI SA JEDNIM OD VAS NISAM DOSAO U KONFLIKT A NADAM SE DA NECU UBUDUCE ! 8-)8-)
Jaa sam se samo prije 2 dana pozalio:D zbog bana  xD a sve ostalo mi je super
Bice sad da se ulizijem ali administracija je odlicna,samo da ima jos ljudi ili da se vladi dadne opcija BAN ja mislim da bi to bio veliki + za gamers.
Brate, jedino što valja na ovom forumu je onaj jadni riddle. Čovjek se ubi od posla, uradi one medalje, podjeli svima ručno medalje. Sjetio se, nakon koliko/ toliko vremena uradit' to. Čovjek ima tonu bodova, organizuje razne konteste, takmičenja da bi malo animirao raju, mogu ti reć' da mu polazi za rukom. Nemojte sad da mislite da mu se uvlačim u šupak, ima ovdje još finih modova, gmodova. Krenimo od modova

~ MaraSalvatrucha aka nna, čovjek o sebi pri sebi, jes' da vodi podforum u kojem se ne diže dosta tema, stvarno mi je prirasto srcu
~ smokan, uvijek tu kad pomoć zatreba, održavao razne konteste, bla bla
~ Svaki mod iz FA podforuma je odličan

Globalmodovi :

~ vlex čovjek je 24/7 na forumu, a ko i ne bi bio da ima tu poziciju, trudi se. Uglavnom 10/10 !
~ Jason je bio predobar dok je bio gmod, pošto je čovjek dizao ajmo reći " dubokoumne " teme, filizofija mu leži

Toliko od mene, pored niza loših ipak postoje tu i dobre strane ovog foruma !

Cheers <3
Dolazim na gamers da čujem šta pametno, interesantno, nešto što nisam znao...
Na forumu sam više od 2 godine... što pod jednim, što pod drugim, što pod trecim akauntom/akauntima, i nisam se zasitio, bez obzira što ga ne posjecujem istim zarom kao prije (znao sam provesti i 4-5 sati samo pritiskajuci F5) ovo je i dalje moj n1 gamerski forum, gamerski sajt, i sajt na kojem mogu saznati neku novu gamersku vijest...
Šta valja na sajtu?
Valja administracija, to je sigurno, riddle, vlex, under, jason, abasi, philo, tq, ima ih još, svi oni valjaju, ili su valjali, jednostavno mogu se kladiti da imamo najjaču administraciju na balkanu.
Valjaju contesti. - samo trebao bi se napravit' neki bolji sistem davanja bodova pobjedniku, da admin/gmod/mod ne otvara temu za svakog pobjednika...
Valja dizajn sajta - puno bolji od prijašnjeg rippovanog g.ba
Valja dosta stvari na sajtu, vijesti se brzo ažuriraju, otvara se dosta diskusija, dosta zanimljivih tema... ali...
maloumnih članova je sve više...
To ne valja...
Zbog toga u potpunosti podržavam riddla u namjeri da ih sve istrjebi sa sajta. Sve do tad, ovaj sajt će polako propadati...
Meni se, prije svega svidja sva ta raja koja je tu, zato i dolazim.

Onda, svidja mi se sto je unikatan, jednostavan a nevjerovatno funkcionalan i predobar forum i portal.

Iz foruma, najvise mi se svidja to neko bodovanje, jer ti daje razlog da pises nesto pametno, a odvraca od glupog (naravno mislim na imalo normalne membere).

Svidja mi se to sto administraciju (vecinu) odabiru clanovi, da ne bude namece ti neko nekog.

Svidjaju mi se i contesti, iako ne ucestvujem. Uvijek se ima nesto lijepo za pogledat.

I da, umalo da zaboravim, dolazim tu da procitam razne provale i ismijem se ko nepismen. Posto je raja sa cijele BiH pa i dalje, uvijek ima neko da provali nesto, a da nisam ja cuo do sad.

Eto toliko od mene. Ako se sjetim jos sta, editovat cu. Moguce greske pri pisanju, jbg da ne citam sad skroz ponovo sve.

:o:P:-*
ja sam zadovoljan s riddlom svoj posao obavlja bez greske
zatim Torketo trudi se covjek non stop neka GFX takmicenja
Wicky
Vlex
Under
rade nesto i
evo ti sad covjek iz sjene hihih kao batman 

da i jos nesto de zabranite vise ove teme o 21.12.2012.
i H1N1

Post dobio aplauz od LudaCris

Sta god da mi rekli, mi smo ovdje proveli godina i godina... Administracija nije sjajna, ali nije ni losa ? Na ovom sajtu mi se svidja npr. da na svako postavljeno pitanje u vezi sa igricama naci cu i odgovor, i jos mnostvo drugih stvari...

Sve u svemu, mi svi govorimo da g.ba ne valja, da administracija ne valja, da ne valja ovo, da ne valja ono, ali ajde skontajte koliko ste vremena proveli na g.ba i zasto ako vam se ne svidja svi kad god udjete na IE ili Firefox nakon Google otvarate Gamers.ba ? :D

Ja se licno nikad nisam zalio na administraciju, meni je dobra i ako takva ostane bice jos bolja :D
Gamer je Gamers, sad ga nesto mijenjamo nebi bilo uredu, ima spamera i ima glupih membera, ali bez njih taj Gamers nebi bio isti. Administracija je sasvim uredu, malo su postali ostri u zadnje vrijeme al et. Ima stvarno puno pametnih membera na g.ba, samo sto se nemogu izkazat, bilo bi dobro kad bi se svaki mjesec po dva puta pravio Quiz za pametne... ;)

Zivio Gamers!
~ svida mi se to sto mi neko moze pomoc, napraviti wall, logo, mogu se nasmijat, mogu plakat od tuge prema spamerima, a najvise mi se svida logo gamers.ba i plavi skin:D
Meni je drago sto admin kojeg danas veca populacija mrzi odvaja svoje dragocijeno vrjeme da banuje u pokusava pokazati mladjim generacijama kakav pileci mozak imaju

Maes days napokon
Meni samo smeta sto su glavni ljudi zapostavili ovaj site.. Administracija je dobra, u zadnje vrijeme se malo popravio i kvalitet foruma.. Bugovi mi licno ne smetaju, posebno kupoprodaja, jer postoji pik.ba, zasto mu praviti konkurenciju? O.o Sa ovim novim pravilom sto je riddle napisao, mislim da ce stvari izgledati jos bolje..
raja dobra, administracija takodje, al' to kazem jer provodim malo vremena na ovom site-u .. napisem 1-2 posta sedmicno i to je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.