Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

2012

498 pregleda · 22 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 19:04

Ovaj film pod imenom 2012 je izašao 13. Novembra (prije 2 dana). U kinima se počeo prikazivati tog istog datuma. Utisci sa premijere su sjajni, mnogi kažu da je film drama močan. Upravo zbog toga sam ga odlučio skinuti i pogledati (Žao mi petaka za kino). Međutim, titlove ne mogu nikako naći (Neću da se naprežem o tome šta je ko rekao).

Pitanje: Da li neko od vas ima titlove za ovaj film, ili informaciju gdje ih mogu naći (Ako su izašli), jer sam čitav net pregledao i nisam mogao naći.

Nagrada: U bodovima (Otvorit će se nova tema ne sekirajte se).

btw. Slobodno pišite po temi, reko je riddle da vas neće banovat :$

Edit: Molim šamar za ovog idola što je prvi ostavio post na ovu temu.
Izvini bogati, na kojem jeziku ti treba... Mislim da znam gdje možeš skinuti na engleskom, ako hoćeš...
2012 = Odošmo svi u pi**u materinu.

To je činjenica.
brachika je napisao/la:
Izvini bogati, na kojem jeziku ti treba... Mislim da znam gdje možeš skinuti na engleskom, ako hoćeš...
Znam i ja na engleskom, ali bih volio da ima na nekom od naših jezika... Ljepše gledati.
Film glup. Nema glupljeg ,prije bi gled'o Twilight 24/7 nego ovo komercijalno sranje.

Oni nešta bježe od ku****e oluje Božje nake. Ma kakvi supermen lik ne može ga stić oluja .... Za to vrijeme on stigne na avion , pa u auto ... pa u ku**c više šta su ? Bježe od oluje .... Nerealno snimljeno. Previše ušminkano. Ovo je jedan od onih filmova koji mogu bit zanimljivi samo djeci i ljudima koji nemaju ukus za dobre filmove.

p.s.
ne dirajte mi WonderBoy-a. Da ne dobijate banove džaba.
WonderBoy je napisao/la:
Jeli ovo taj film

http://www.titlovi.eu/simple/nostradamus-2012-2009-titlovi-p598965

http://hr.podnapisi.net/hr/nostradamus-2012-2009-titlovi-p526725

Jason 

kaze samar film 2012 2009 godinaa

nana mi je Dzemila al nije vidovita da ja znam sta ti trazis tacnoo kontas ?
Pa valjda nisi toliko glup da ne mozes skontat da titl ne izlazi prije filma? Pogledaj datum kada je titl postavljen pa se javi.
torQ7u je napisao/la:

To je činjenica.
smak svijet lafo neki :O
torQ7u je napisao/la:

To je činjenica.
najjaci sejle mi :$
torQ7u je napisao/la:

To je činjenica.
Nece meni nista bit , ode ja u njemacku 2 dana prije toga !
torQ7u je napisao/la:

To je činjenica.
mislis li tako
torQ7u je napisao/la:

To je činjenica.
da, bježe autom a ono smak svijeta (to je isto ono kao kad Mujo kaže da će ići u Njemačku kad bude smak svijeta):o

probaj http://divx-titlovi.com/
Ako bas zelite nesto vise znati o 2012 bilo bi ljepo da pogledate dokumentarac Nostradamus 2012 ,sve je fino detaljno i slikovito prikazano....

Al uglavnom nemora znaciti da ce biti smak svijeta samo ce biti neka vazna nebeska pojava,kada sunce i galaksija se poklope..
Tada nestaje magnesto polje na zemlji i polovi se zamjenjuju ,onda necemo uopste imati nikakvog tipa signala

Znaci mobitele i ostala sranja mozete odma bacit xD
MOLI VAS BRAT SVE FINO I LIJEPO. DA NE OTVARATE VISE OVE JE***E TEME O 2012 GODINI. ZNACI BOLI ME KU**C ZA NJOM ( NE ODNOSI SE NA TEBE RELOADED ). STO ZNACI DA AKO VJERUJETE U TO VJERUJTE ZA SEBE A NE 10 TEMA OD PREKUCE NA GEMERSU I ONDA PREPIRETE SE. C C C
Pleasure je napisao/la:
Ako bas zelite nesto vise znati o 2012 bilo bi ljepo da pogledate dokumentarac Nostradamus 2012 ,sve je fino detaljno i slikovito prikazano....

Al uglavnom nemora znaciti da ce biti smak svijeta samo ce biti neka vazna nebeska pojava,kada sunce i galaksija se poklope..
Tada nestaje magnesto polje na zemlji i polovi se zamjenjuju ,onda necemo uopste imati nikakvog tipa signala

Znaci mobitele i ostala sranja mozete odma bacit xD
nek si mi to reko da ne kupujem za bajram novi mobitel
sjecate li se prorocanstva nostradamusa koje kaze da je smak svijeta 2000 godine? sjecate li se krize koja je tada bila? I ova 2012 je samo komercijalizacija.
gooody je napisao/la:
MOLI VAS BRAT SVE FINO I LIJEPO. DA NE OTVARATE VISE OVE JE***E TEME O 2012 GODINI. ZNACI BOLI ME KU**C ZA NJOM ( NE ODNOSI SE NA TEBE RELOADED ). STO ZNACI DA AKO VJERUJETE U TO VJERUJTE ZA SEBE A NE 10 TEMA OD PREKUCE NA GEMERSU I ONDA PREPIRETE SE. C C C
Druze, tema nije vezana za 2012 godinu, niti najavljeni smak svijeta.
Tema je vezana za prevod filma koji se zove "2012".

Post dobio aplauz od Struja

gooody je napisao/la:
word^^
film mi je preglup u ovih 45 min kaj sam pogleo
i neznam dal cu ga ic do kraja gleat:S:|
i da gleo sam i ja jucer za titlove i nea nis jos
ako je to onaj sa nosterdamusom gledo sam ga prije mjesec dana :S

dizo sam u videoteci doomsday 2012 - to je fol film
doomsday 2012 - dokumentarac o smaku svijeta i nosterdamusu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.