Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igre ~ priče

227 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.12.2009. u 10:09

Pozdrav svima i toplog sarajevskog doma.

Igrao sam bezbroj igrica , manje-veće , lakše-teže..
I ono sto sam uvjek zapažao jeste priča neke igrice, sto je ustvari i glavne poenta svega , pored gameplay i poslije grafike.Što smo se uvjerili u ovogodišnjem izdanju Fife`10.A i dobar je primjer 2D igrica Fallout2, koja je zadovoljila sve game fanatike.

Po meni do sada jednu od najboljih priča ima GTA:Vice City , nisam ga igrao cirka 3 godine.Sa punoo elemenata podsjeća na Tony-a Montanu i njegov Scarfface.Naravno, to će zapaziti oni koji su prekucavali igru.
Pogotovo uzmanje kuće od :

Diaza. (zadnja scena filma)

ILI kad morate ubiti svog `prijatelja´

- sto mozete zapaziti negdje u druoj polovini filma.

-

Koje su igre na vam ostavile traga, te koje po vama imaju najbolju priču.

Hvala.

Pozdrav i tebi brate.
Po meni najvise su mi u sjecanju ostale gta vice city davno igro i prekuco nisam ga upalio nekolko godina al se sjecam da sam znao sate i sate provodit pred racunarom igrajuci tu igru i sakupljajuci pare da kupujem svasta nesta ...
I cod 2 mi je isto osto u sjecanju .On tek izaso a ja nisam imo nesto jak pc pa se mislio oces stopat al nije stopala (hvala Bogu).....
Po meni igrica koja je najvise ostavila trag je Call of Duty Modern Warfare 2 stvarno prejaka igrica i prica je extra kao ti si agent i bas prejako graficka je superr a kao Multiplayer igrica mi je najbolja Call of Duty Modern Warfare jer je stvarno super igra!
Meni dosad najveci trag j ostavio GTA San Andreas....prelazio sam ga 3 mjeseca i to je igrica koju sam najduze prelazio.Ono na kraju bilo najjzesce ! :*
Pozdrav
U mom sjecanju najvise mjesta zauzima Karbon
Igrica je stavrno super, podsjeca me malo na film Tokio Drift film (ako znate koji je).
Znaci one mape, auta i ono kad vozis po gradu Isto kau u filmu
Ima mapa uradjena na istom princitu kao u filmu.

Kada se ona Sejn, trka sa DK(drift king), njihova poslednja trka, niz kanjon, u filmu i u igrici je poptuno isto kad bih vozio tu mapu i gledao film stvarno ima slicnosti (u mapi )
Onda ona auta, imaju tri cetri slicna auta, jedno od najboljih meni auta u filmu je Micubisi(lanser) ima ga u Karbonu ali nje bas nesto, tj spada u slabija auta igrice.
Onda jos jedno fino auto je Porše ima ga I u filmu I igrici
Ne znam ni ja sta vise da kazem sve u svemu.

Tokio Drift-NFS Carbon

mw2 i gta4 po meni najbolji
modern warfare 2 mada sad igram cod 4 online

ali mw2 me ostavio bez texta prekuco ga bilo mi zao !
ideje za misije su prelijepe ..covjece uzivas dok ih prelazis na veteran
Igre za koje mogu tvrditi da sam igrao sa uzitkom su :

-Fifa 99 jednostavno tako zanimljiva ,milion finti drbilinga,mozes faulirati golmana ( mozda ce nekom zvucati bezveze sto mozes golmana srksit,al ovde malo stariji memberi bi se trebali sjecat ovog djela.Šut,moglo se tacno odrediti ugao,jacina,visina,najbolja preglednost izvodjenja faula ikada,mada naravno grafika kad bi sada pogledali SS iz igrice bi bila smijesna mnogima ,al uzmimo u obzir da je to bilo 1999-2000 godine Malo jak ss?^^

-FIfa 2001 takodjer sjajan nastavak realan,zanimljiv,precizan,odradjeno na nivou i to bi bilo to sto se tice Fifa serije , nadalje mi je sve nekako previse usminkano,nema tog neceg
Ovakav nacin izvodjenja se nezaboravlja.

-Delta Force Black Hawk Down isto ,starija igrica okupimo se s rajom deremo sutamo,kao sto si sam rekao prica i tok igre u ovom slucaju je za 10
Ovo je pucacicna,kakav crysis ^^

-Tekken 3 kad je tek izasla,playstation bio skup pa se iznajmi,ovog se moglo pucati po pola noci,kad se sjetim kad edi brat zabrejka

-Crash Ovu igricu mislim da nije potrebno ni opisivati < 3 . Rekreativno se pucala,nije moglo bit dosadno nikad : )

-Gta 2 i 3 Evo nas malo i na gta ,sto se tice dvice iznenadilo nas sviju tek izasla igrica,nesta novo,meni licno se svidjela ona kamera "tele 6" u prijevodu "iz aviona",zapalis pola grada spica prava .Zatim dolazi 3 koju su ljudi shvatili malo ozbiljnije i naravno napravljena je velika razlika, kamera,tok dogadjanja,misije,realnost,i ispravlljeni neki bugovi,otezana igrica tacnije zahtjeva vise razmisljanja itd itd isto za 10ku od mene

Nadam se da se nece niko ljutit , u ovom postu malo vise sam se bazirao na igrice sa dobrim gameplay-om sto mi naravno i presudjuje da li ce mi se svidjet igrica ili ne,malo sam grafiku zanemario (sto mi opet kazem ne predstavlja nesta previse vazno ako je ostalo ukomponovano dobro) to nek napise neko drugi
synL je napisao/la:
Igre za koje mogu tvrditi da sam igrao sa uzitkom su :

-Fifa 99 jednostavno tako zanimljiva ,milion finti drbilinga,mozes faulirati golmana ( mozda ce nekom zvucati bezveze sto mozes golmana srksit,al ovde malo stariji memberi bi se trebali sjecat ovog djela.Šut,moglo se tacno odrediti ugao,jacina,visina,najbolja preglednost izvodjenja faula ikada,mada naravno grafika kad bi sada pogledali SS iz igrice bi bila smijesna mnogima ,al uzmimo u obzir da je to bilo 1999-2000 godine Malo jak ss?^^

-FIfa 2001 takodjer sjajan nastavak realan,zanimljiv,precizan,odradjeno na nivou i to bi bilo to sto se tice Fifa serije , nadalje mi je sve nekako previse usminkano,nema tog neceg
Ovakav nacin izvodjenja se nezaboravlja.

-Delta Force Black Hawk Down isto ,starija igrica okupimo se s rajom deremo sutamo,kao sto si sam rekao prica i tok igre u ovom slucaju je za 10
Ovo je pucacicna,kakav crysis ^^

-Tekken 3 kad je tek izasla,playstation bio skup pa se iznajmi,ovog se moglo pucati po pola noci,kad se sjetim kad edi brat zabrejka

-Crash Ovu igricu mislim da nije potrebno ni opisivati < 3 . Rekreativno se pucala,nije moglo bit dosadno nikad : )

-Gta 2 i 3 Evo nas malo i na gta ,sto se tice dvice iznenadilo nas sviju tek izasla igrica,nesta novo,meni licno se svidjela ona kamera "tele 6" u prijevodu "iz aviona",zapalis pola grada spica prava .Zatim dolazi 3 koju su ljudi shvatili malo ozbiljnije i naravno napravljena je velika razlika, kamera,tok dogadjanja,misije,realnost,i ispravlljeni neki bugovi,otezana igrica tacnije zahtjeva vise razmisljanja itd itd isto za 10ku od mene

Nadam se da se nece niko ljutit , u ovom postu malo vise sam se bazirao na igrice sa dobrim gameplay-om sto mi naravno i presudjuje da li ce mi se svidjet igrica ili ne,malo sam grafiku zanemario (sto mi opet kazem ne predstavlja nesta previse vazno ako je ostalo ukomponovano dobro) to nek napise neko drugi
Sjecam se ove Fife

Tekken 3 ba najbolji, igram ga i sad na racunaru
Ja samo znam da igram igru bez ikakve price vec 8 godina, tako da mora biti remek djelo, naravno pricam o CS-u.. Valjda nisam neki hardcore gamer, da se uzivim u samu igru, pa tako da me price ni ne privlace nesto posebno.. Kazu da igra Mafia ima jednu od najjacih prica, tako da.. Vecina igara je pravljena po uzoru na neke prethodne, tako da je to sve poprilicno isto, razlike su u sitnicama i grafici..
Pisem post 10 minuta , kliknem " Posalji " izbaci mi "Radimo na stranici " , pu !
Sad cu ukratko ..

Za naslov igrice koju sam najradije prekucavao nisam siguran , tacnije , ne mogu da se odlucim izmedju GTA San Andreasa i NFS Most Wanteda.. Obje imaju fenomenalnu pricu , zadovoljavajuca grafika ..
Odmah iza njih ide 25 to life , smjestio sam je na trece mjesto samo zbog malog broja levela , cini mi se 12 nivoa , te je brzo prekucam .. Bilo je uzitak igrati to

Ko nije probao nesto od toga , obavezno !

Tema u pravo vrijeme , razmisljam sta bi igrao prije skole , odoh malo Most Wanteda

I imam jos jedno pitanje za administraciju , dal' ce ubrzo stranica doci sebi ? Pri svakom refreshu/backu mi izbacuje da radite na trenutnom odrzavanju , stranica ubrzo dostupna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.