Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Novi Svjetski Poredak, masoni, cionisti, Dedžal i istina o svima

904 pregleda · 42 odgovora · otvorena 13.11.2009. u 22:43

Necu nista duzit, samo da pojasnim neke stvari ...

The arrivals ili Dolasci je serijal koji istražuje tajne planove nasih svjetskih vođa i kako ljudi zapravo znaju tako malo istine.
Ovaj projekat je pokrenut od strane samo dva čovjeka, ali njihov tim je dosta narastao do danas.

U ovom serijalu se govori o masonima, tko su oni zapravo, cionistima, iluminatima i još važnije šta je krajnji plan svake od ovih grupa - preuzimanje vlasti nad svijetom kako bi se mogli potpuno pripremiti za dolazak Sataninog/Sotoninog/Iblisovog predstavnika na Zemlji - Dedžala.
Ovaj problem nije problem samo vjere Islama kao sto velika većina pretpostavlja - ne, ovo je problem ljudi svih nacija i religija, sa svih prostora koji žele da žive slobodno i saznaju istinu.

Previše priče sa malo dokaza se nikom ne svidja, pa ću pokušati da vam malo dočaram o čemu se radi ovdje ...

Naprimjer, vidite ovaj dolar?

Primjetite detalj piramide u lijevom dijelu novčanice i pročitajte šta piše

'Novus ordo seclorum' i
'Annuit Ceptis'

Što u prevodu znači Novus ordo seclorum-Novi sekularni poredak i
Annuit Ceptis-'On je zadovoljan našim projektom' u grubom prevodu.
TKO je zadovoljan njihovim projektom i kakav je to projekat?
Sve što ću vam reći je da taj koji je zadovoljan ne voli ljudsku rasu te da će te projekat i simbol oka iznad nedovršene piramide morati da otkrijete sami ...

Pisao bih vam još primjera jako interesantnih kao zbog čega se ZAPRAVO ratuje na istoku, istinu o napadima 9.11., tajne iza arhitekture poznatih građevina itd. ali vam zaista ne želim pokvariti osjećaj gledanja ovih dokumentaraca.

Kako sad doći do serijala?
Youtube, zvanična stranica i uskoro rapidshare ...

Na y2b možete pronaći razne verzije, sa prevodom i bez, ja ću vam navesti linkove sa bosanskim prevodom:

Uvodni dio
Dio 1. - Dokaz iz Kur'an-a
Dio 2. - Kontrola uma
Dio 3. - Kontrola uma djece
Dio 4. - Dokaz Antikristovog / Dedžalovog dolaska
Dio 5. - Arhitektura i Energija
Dio 6. - Bitka oko ljudskog tijela
Dio 7. - Faraoni današnjice
Dio 8. - Šokantni dokazi o faraonima
Dio 9. - Hashemsfilms
Dio 10. - The New World Order

Ovaj serijal se sastoji od 50 kracih 'filmova' tako da bi linking svakog izgledao pravo loše ali ako imate želju, nije problem ni to uraditi

Kroz sljedecih nekoliko dana ću da na rapidshare stavim čitav serijal sa prevodom dok vi pregledate ovih desetak

Stranica ljudi koji su sve ovo sastavili: WakeUpProject.com
^
Tu možete pogledati 45 dijelova serijala, stavljaju još zadnjih 5, ali svi su na engleskom ...

Sad iskreno ljudi, nisam nešto posebno religiozan itd., ali kad sam dobio DVD sa ovim dokumentarcima, vjerujte mi odgledao sam sve do posljednjeg u jednom danu, vjerovatno zbog toga što sam jednostavno bio fasciniran istinom

Temu ću da editujem sa rs linkovima ubrzo : )
feel free to comment
Pregledao čitav serijal, i baš su me ono "probudili". Bio sam u totalnoj zabludi, nisam ni znao ko su masoni, sve dok nisam pogledao The Arrivals.
reLo je napisao/la:
Pregledao čitav serijal, i baš su me ono "probudili". Bio sam u totalnoj zabludi, nisam ni znao ko su masoni, sve dok nisam pogledao The Arrivals.
Buraz vjeruj mi da sam napržio ovih dvdova i djelim likovima po gradu ...

Ali ne mogu objasniti taj feeling istine nekom' ko nije pogledao : )
Aj preporucite par filmova ovog tipa (dokumentarnih) da pogledam
Pokazivao mi je jaran ,dokaze kako ti Masoni pisu pjesme nekim popularnim pjevacima i osmisljavaju im spotove a oni to ko i neznaju.I neke pjesme kad se okrenu ko dobivaju drugo znacenje.

Evo skidam ovaj film Zeitgeist , bas da pregledam.

Iskreno muka mi je ovih tema.
Ovih dana sam pročitao 5-6 tema o ovom poretku i masonima zajedno sa ovim gripama.Ako može da se napravi jedna tema i da se stavi u zanimljive a ostale da se izbrišu.Što je previše previše
Gledao sam neke clipove i filmove, a u priloženom nisam jer nemam vremena pogledat ću ovih dana.

@storm:Vjerujem u Allaha i ono što vidim i čujem, tako da na tebi je da skontaš da li ja u ovo vjerujem.Svako ima pravo na svoje mišljenje pa i ja.A što se tiče ove teme možda i promjenim mišljenje u neko vrijeme i ti češ medžu prvim znati, a do tada laku noć
Samo mi josh recite da vjerujete da ce sudnji dan biti 12.12.2012 kad istice nekakav kalendar maja HAHAHA
dakac je napisao/la:
Pokazivao mi je jaran ,dokaze kako ti Masoni pisu pjesme nekim popularnim pjevacima i osmisljavaju im spotove a oni to ko i neznaju.I neke pjesme kad se okrenu ko dobivaju drugo znacenje.

Evo skidam ovaj film Zeitgeist , bas da pregledam.

I o takvim stvarima se govori, evo naprimjer ovaj dio:
http://www.youtube.com/watch?v=YiPvUdZrnds

Sad ću baš ta skinem taj movie

skile
Tebi ako se ovo buraz ne sviđa nemoj čitati, ali vjeruj mi trebao bi
J*b'o ovo, čuvaj zdravlje!
Manite se ćorava posla ba Kao sto je rekao ovaj u prvom postu
shoT je napisao/la:
Samo mi josh recite da vjerujete da ce sudnji dan biti 12.12.2012 kad istice nekakav kalendar maja HAHAHA
31.12.2012 godine ?
shoT je napisao/la:
Ti ni neznas sta je kalendar Maja , a ismijavas ga ?
Kalendar koji je unaprijed " prognozirao " sve poznate svjetske datume , a nigdje ne pise da ce smak svijeta biti 21.12.2012 , kada je zadnji datum na tom Majanskom kalendaru . Citajuci na netu , otkrio sam da se Majanski kalendar svakog stoljeca okrece jedan krug , i sada se nezna 21.12.2012 ici novi krug , il' sudnji dan poznatiji kao smak svijeta . A sve je vise predznaka za sudnji dan , pa su to povezali naucnici i nastala je legenda ^^
I vi i fcking masoni ,cionisti i ostali .

Kakav svjetski poredak 2009a je ljudi , ovo s masonima se prognoziralo ima 10 godina , kako ce preuzet vlast kako ovo kako ono .

Oce qrac kad se milijarda kineza digne na njih zajedno s entelom .

Shit .

Samo se vi brinite za sebe i za svoje , a NWO and rest of this shit pustite i kanite se toga ...
Gledajte Digitalni Andjeo film

Srpska pravoslavna crkva je uradila taj film...Ja sam gledao ima stvari da se najezis....Brutalno je... :S ja se sjebo kad sam gledao...Kako ce cipove ugradjivati....CCC kao da imas acc u sebi...Tamo pare drzis sve zivo na cip sve :O I ONDA TE BANUJU xD ja se sjebo kad sam gledao...
Gledajte nešto mala raja, ovo sam stavio i stavljat ću samo zato što imam potrebu da shaream ovo znanje sa nekim.
Ako vam se ne sviđa bye sa teme
iGod je napisao/la:
Gledajte nešto mala raja, ovo sam stavio i stavljat ću samo zato što imam potrebu da shaream ovo znanje sa nekim.
Ako vam se ne sviđa bye sa teme
Covjece pa ne mora se nekom svidat da bio komentirao . Ti sad ocito zelis samo da se ovdje jave oni koji se dive svemu ovome da bi ti bio zadovoljan.

Sto se tice teme i svega ovoga meni je to jako zanimljivo za pogledati ali iskreno ne vjerujem u to sve.

takvi filmovi i dokumentarci su radeni bas zbog toga da bi pobili sva misljenja medija i nezna cega te da bi se publika brinula o necemu sto nije stvarno. Ima jako pun kao ""slucajnosti" ali takve slucajnosti mozes nac bilo gdje ako poblize pogledas neke stvari.
Nit sam gledao niti cu ...
Koliko god ima poklapanja, istine, bujne maste bezposlenih ljudi, racionalnih poklapanja, iracionalnih i ljudskom umu ne shvatljivih slicnosti, ja opet u to ne vjerujem.
Jer kad bih poceo vjerovati u ovo, okrenuo bi ledja svojoj vjeri.
Vidi brate... Evo ti primjer sa grcima : Ima 10000x skluptura Bogova nakih, heroja, svakakvih sranja... Ali ko moze potvrditi da su oni postojali ? Niko ...

Sva ljudska historija i teorija nastanka covjecanstva nastajala je na teorijama koje je neki smrtnik izveo. Tipa covjek nastao od majmuna ... Ali kako je onda majmun nastao ?
Da ne skrecem sa teme ... Kome se gleda, neka izvoli, ali po mom misljenju samo ce potrositi sat, dva i dobre zalihe limita...
Svakom svoje, meni moje
RizlaaaaA je napisao/la:
Covjece pa ne mora se nekom svidat da bio komentirao . Ti sad ocito zelis samo da se ovdje jave oni koji se dive svemu ovome da bi ti bio zadovoljan.

Sto se tice teme i svega ovoga meni je to jako zanimljivo za pogledati ali iskreno ne vjerujem u to sve.

takvi filmovi i dokumentarci su radeni bas zbog toga da bi pobili sva misljenja medija i nezna cega te da bi se publika brinula o necemu sto nije stvarno. Ima jako pun kao ""slucajnosti" ali takve slucajnosti mozes nac bilo gdje ako poblize pogledas neke stvari.
Nije istina da želim da se javljaju likovi sa pozitivnim komentarima, ali jel' tebi normalno da likovi ismijavaju ovo?
Ako je normalno onda misli da hoću da budem zadovoljan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.