Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Upload serveri

83 pregleda · 7 odgovora · otvorena 18.12.2009. u 20:47

Vjerovatno se ovako ne zovu ove stranice na koje se mogu uploadovati razne stvari, ali to su stranice tipa rapidshare, megashare etc... U glavnom, bitno je da se razumijemo.
Našao sam stranicu sa koje mogu skidati filmove u jednom komadu, bez nekih 5-6 linkova. Svi su filmovi veličine oko 700 MB. Međutim, sa stranice se ne mogu skidati filmovi uploadovani na rapidshare, a ja imam samo taj account.
Dakle, od ponuđenih stranica mi trebate reći koja je najbolja za besplatno skidanje i na kojoj je brzina skidanja najveća. Dobro bi bilo ako imate i kakvu stranice za nake besplatne accounte od ovih slabijih upload servera.

MEGASHARES

QUICKUPLOAD

YOULOAD

BIGANDFREE

FILEBOX

MEGAUPLOAD

GIGASIZE

2SHARED

DEPOSITFILES

STORAGE

FILESHARE

UPLOADBOX
Iskreno ne skidam velike fajlove. Uglavnom do 200mb i najbolji mi je MEGAUPLOAD. To je moje misljenje !
_s000ma_ je napisao/la:
Iskreno ne skidam velike fajlove. Uglavnom do 200mb i najbolji mi je MEGAUPLOAD. To je moje misljenje !
Problem sa MEGAUPLOAD-om jeste što se može skidati samoj jedan faj... Ne možeš skidati više fajlova paralelno... A ja imam obicaj preko noci staviti 4-5 filmova da mi se skida...
reLoaded je napisao/la:
Problem sa MEGAUPLOAD-om jeste što se može skidati samoj jedan faj... Ne možeš skidati više fajlova paralelno... A ja imam obicaj preko noci staviti 4-5 filmova da mi se skida...
A zasto ne bi ovako odradio. Otvoris 5 tabova (gore u Internet Exploeru, Operi, Mozzili isti k...) i na svakom stavis po 1 file. Znaci 1. tab FILM-part1; 2. tab FILM-part2 ... Jel mozes tako ?
megaupload !

~ I na svakom free nemozes skidat paralelno, zato kupi sebi FTP ili nesto tako ;S
1click movie

Skidam ja sa megauplaoda i prezadovoljan sam, brzina je maximalna samo je problem što nemožeš više file-ova skidat u isto vrijeme(paralelno) a ostale je na nivou.
Evo,dao sam malo masti na volju pa sam uradio jedan mini-test,konekcija mi je stablina brzina, ne varira.

Megashares - Uglavnom imas premium opciju brzina.Skidao fajl od 700mb u jednom komadu; ~54kb/s.

Quickupload : Možes da skineš file veci od 700mb konkretno ja sam pokusao SAW VI ~1gb. brzina ; 63kb/s.

Filebox: Sajt dosta slican Megauploadu skidao fajl od 700mb iz jednog dijela,nemoguche tzv. paralelni download brzina; ~70kb/s.

Megaupload: Premium opcija,nemoguch paralelni download cekas ~40 sec. do downloada,brzina; 64kb/s

Moj zakljucak :
Sa bilo kojeg upload servera budes skidao neces pogrijesiti jer svi nude premium opciju i povecanje brzine,tako da ti je to ono kao shto se u narodu kaze "u pet deka".

reLoaded je napisao/la:
Ovo sto zavrsava sa box otpisi , jedan file mozes skidati , brzina manja od 70... uzas.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.