Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Torrent Problem

87 pregleda · 6 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 15:38

Imam jedan problem sa torrentom. Naime, nakon što sam formatirao računar i instalirao finalnu verziju Windows 7 operativnog sistema, dešava mi se to da ne mogu ništa skinuti sa torrenta. Skidanje krene, ali nakon dvije-tri minute stane, i izbaci mi sljedeće:

Da li je neko imao sličan problem i kako ga je riješio?

I da napomenem da, otkako sam instalirao WIndows 7, stalno imam upozorenja na kojima trebam kliknuti "allow", kad god hoću nešto da instaliram...
~ To Allow ti je do Administratora , posto sve radis preko Administratora moras dat dozvolu da krene installacija u slucaju da ima neki virus ili slicno . Tako je kod mene na visti.

~ To ako oces da skines :

~ Desni klik na setup necega -> properetis -> Compatibility -> Run this program like Administrator odkaci ...

~ Tako je barem kod mene !

Samo kad ovo ti pokrene oznaci ovo Skip hach check i moce ti i meni je bio to problem nije htjelo skidati i ja oznacim to i moze sad skidati moce i tebi!!!
idi na User Account Control settings i ugasi to skroz pa bi trebo moć
Zavisi ti odkale si sknuo torrent file.
Svaki torrent ima tracke-a. Neki sajtovi prate koliko si uploado i na osnovu toga ti ogranicavaju download. Drugi traze da se registrujes i da editujes neki file kod torrenta.

Ili pokusaj skinuti posljednji uTorrent koji je izasao.
On je potpuno kompaktibilan sa Win 7.
• Možda nisi dobro particionirao diskove, pa ti ih torrent smatra punim;
• Možda nisi dobro odredio lokaciju save-anja fajlova;
• Možda te tracker blokira, jer nam je BiH IP (nije provokacija, dešava se);
• Koristi BitTorrent, taj suxa;
• Ne skidaj XviD verzije, kvalitet je očajan. Pričekaj malo dok to aXXo odradi kako treba.
Odradjeno na msn-u.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.