Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Probudite se, sila se rađa !

371 pregled · 28 odgovora · otvorena 13.11.2009. u 21:57

Već smo napomenuli to da na našoj planeti odavno vlada pandemija psihopatije, tako da ne očekujemo da će ove fotografije biti pravilno shvaćene, odnosno, da će ono što se na njima može vidjeti bitno promijeniti nečiji stav prema životu a pogotovo objektivnu realnost na ovoj našoj planeti. Mi kao ljudska bića u stanju svijesti u kakvom trenutno jesmo, možemo sve racionalizovati, pa tako i ovo. Kad se radi o zaštiti naših ličnih iluzija sva sredstva su dozvoljena. Uostalom, bar tu smo eksperti.

Staviti ovo u zanimljivije, da se vidi u kakvim je govnima svijet !
4rm4n1 je napisao/la:
Nek' pocivaju u miru, a od ovog' necu moc' zaspat'.

Bolje da su kod Boga nego da su u kucama i samo da cekaju kad' ce umrijet' .

Jos jednom, nek' im Allah dragi podari dzennet - ni kriva ni duzna djeca, ljudi, sve moguce umire ...

To be jarabi ..
TO BE Jarabi?

To sad neki engleski izraz jel xD

Tobe Jarabi valjda xD...
nna je napisao/la:
Sta ti pasha pises , jesi svjestan ..

SFRJ je zaratila , zbog amerike i zbog turske vecim djelom . Oni su krivi za raspad SFRJ treba im svima je**t mater .

Druga stvar, h1n1 virus to nije dato od boziju ruku , to su ljudske ruke napravile tacnije amerikanci ( pentagon) , da bi smanjili broj stanovistva ovog jadnog svijeta ..

I SAD OPET RECI NE TREBA IM PSOVAT , mozda si u pravu ne treba im psovat jer od toga nemamo nista , treba ih zive spalit !
just call denka

zaklat cemo ih na spavanju
Nemogu da vjerujem.
Pa zar su toliko retardirani, maloumni ili sta vec bez duse da mogu ovo da rade.
Čujte ljudi. Ratova je uvjek bilo, od iskona postoji vrijeme rata i mira. Sada je to malo drugačije, jer nastojimo da se uvežemo u globalno selo. Vidiš po mojim procjenam rata u Evropi neće biti, kao i u Sjevernoj Americi. Tu se nalaze centri moći(čitaj SAD), koji pokušavaju da svoj uticaj prenesu na cijeli svijet. Ali pogledajte Afriku, Bliski istok itd. Tako da će uvijek ratova biti, bez obzira koliko jaka i moćna svjetska sila bila (SAD u ovom trenutku).

Znaš šta uradi prosjećan Amer ili stanovnik Zapadne Evrope (oni su kao model modernog, naprednog građanina) kad vidi ovakve slike? Sjedi za stolom, večera sa porodicom. Pogleda prilog o stradanjima i kaže: "Ovo je strašno". Svi šute nekoliko sekundi i onda nastave sa večerom. A ljudi i dalje ginu.

Nemojte biti naivni da mislite da vi možete doniranjem 5, 10, 100 KM možete pomoći. Pa šta mislite, da će vaš novac stići? Do žrtava će možda doći 30% humanitarne pomoći. Ostalo ide onima koji to organizuju. Uzimaju sebi. Grabe. To je u prirodi čovjeka. Takvi smo. Čovjek zbog svog razuma može biti najveća životinja, a isto tako i najplemenitije biće (vjerujem da smo stvoreni da budemo ovo drugo). Ne možemo ispravljati krive Drine. Možda nekada neko od nas bude imao vlast, moć u svojim rukama, pa budeu stanju da nešto promijeni. Koliko je novaca poslato u BiH. Bez obzira koje ste nacije, Crveni Krst sto je slao svima. Mislite da su izbjeglice, i ostali koji su najviše bili pogodjeni ratom dobili sve što im je bilo namijenjeno? Dajte molim vas...

I zapamtite NIKADA ne gledajte samo jednu stranu, posebno kod ovakvih, veoma ozbiljnih stvari. Nikada je crno i bijelo, tu postoje hiljade i hiljade boja i istina. Šta mi znamo? Znamo sve o ovome sukobu (sada se konkretno osvrćem na ovu situaciju) iz medija CNN, BBC. Koliko novaca oni zgrću, na ovakvim ratovima.....

Čini mi se da ni BBC ni CNN nisu prikazali kada su Gruzijci napali Južnu Osetiji. Koliko se sjećam na taj dan su se otvarale Olimpijske igre. O sukobu se saznalo tek malo kasnije kada su Rusi ušli u Južnu Osetiju. O takvom uticaju medija, između ostalog, pričam.

Lijep pozdrav
idji u pi**u m***rinu sta ovo postavljas djava te odnio

nije ti ovo tugujmo.ba

j*b* se tamo mr*
TomY je napisao/la:
idji u pi**u m***rinu sta ovo postavljas djava te odnio :-(

nije ti ovo tugujmo.ba

j*b* se tamo mr*
napusheni spamer :@
Ma je...ce ih Bog za ovo i to nisu svjesni kako. Nema niko pravo dic ruku na djete il bebu bilo koga pa i dusmana, jer nije nikom krivo nizasta.
nna je napisao/la:
Sta ti pasha pises , jesi svjestan ..

SFRJ je zaratila , zbog amerike i zbog turske vecim djelom . Oni su krivi za raspad SFRJ treba im svima je**t mater .

Druga stvar, h1n1 virus to nije dato od boziju ruku , to su ljudske ruke napravile tacnije amerikanci ( pentagon) , da bi smanjili broj stanovistva ovog jadnog svijeta ..

I SAD OPET RECI NE TREBA IM PSOVAT , mozda si u pravu ne treba im psovat jer od toga nemamo nista , treba ih zive spalit !
Mislim konkretno na Srebrenicu. Kada se događalo to sto se događalo svi su vjerovali da ce Amerika prekinuti to. Tj. oni su govorili da ce prekinuti taj genocid. Inace sam rođen u Srebrenici i tamo sam bio za vrijeme rata, otisli smo malo prije pada Srebrenice.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.