Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Probudite se, sila se rađa !

371 pregled · 28 odgovora · otvorena 13.11.2009. u 21:57

Već smo napomenuli to da na našoj planeti odavno vlada pandemija psihopatije, tako da ne očekujemo da će ove fotografije biti pravilno shvaćene, odnosno, da će ono što se na njima može vidjeti bitno promijeniti nečiji stav prema životu a pogotovo objektivnu realnost na ovoj našoj planeti. Mi kao ljudska bića u stanju svijesti u kakvom trenutno jesmo, možemo sve racionalizovati, pa tako i ovo. Kad se radi o zaštiti naših ličnih iluzija sva sredstva su dozvoljena. Uostalom, bar tu smo eksperti.

Staviti ovo u zanimljivije, da se vidi u kakvim je govnima svijet !
I čitav je***i svijet, pa i mi, okrećemo glavu od ovoga što se dešava, kao da se to "nas ne tiče". A kada su nas ubijali i klali tražili smo pomoć svijeta! Bruka i sramota.
O j**o te dan, kad ne povrati :S OMG

EDIT: Ko sto relo kaze, svi znamo sta se desava, a niko o ovome ne prica nit pokazuje niista, ali se ovo stvarno ne moze rijecima opisati :S
Vi i dalje pijte kolu i finansirajte ubijanje nedužnog naroda u Palestini
tobejarabi

strahota, sav sam se najezio
OMG
Pa koji je moral i mentalitet roditelja ove djece pi**a im materina retardirana kad pustaju svoju djecu da pisu poruke "prijateljima" na bombama.
Kada samo vidim ove slike nedodje mi da placem, ali mi dodje zaista neki osjecaj gadosti prema ovim ljudima.
To je tolko nemoralno i glupo da je to jednostavno cudo.
Kada vidite otkinute glave djece ciji je zivot tek poceo onda vas zaista neka jeza uhvati.
Ovo je bolesno...

"Kakva je razlika između nas i individua na ovoj slici?!

Nikakva, jer i mi smo već odavno mrtvi, - isto kao i oni.

U nekom drugom slučaju, ovakve stvari se na ovoj planeti ne bi mogle dešavati..."

Potipsujem ...
Zaista tuzno
J**o ja majku smuti mi se cc pa jes vidjeo sta djetetu uradi cc nevjerojatno
I samo kad kazu ne mrzi ...
Skonto sam , nazalost
Upravo ovako kao sto reLoaded kaze. Psovali smo mater Amerikancima i ostalima sto nam nisu pomogli, sto nisu zaustavili genocid. A sta mi sada radimo. Uclanjujemo se u je***e grupe na je****m failbook-u i mislimo da cemo time nesto postici. Jadan je ovaj svijet.
Mislim da tema nije prikladna . .

90% gamersa cine djeca, doslovno djeca, od 10-14 godina . .

A ova jadna djecica, ubijena, sada uzivaju u ljubavi Bozjoj . .
Kakva je razlika između nas i individua na ovoj slici?!

Nikakva,

jer i mi smo već odavno mrtvi, - isto kao i oni.

- Sve vam covjek rekao ovom recenicom
Qme iskreno,ja ne znam jel se ovo treba ocjeniti kao 1 ili kao 10 :/

Kako god ovo je Boze sacuvaj,mislim jako je "tesko" ubijati djecu i zene i smatrati dijete od 2 godine teroristom...
Koji su ovo jadovi mater im *****

Ne mozete reci da je Hitler normala bio sto je to radio i on je ubijao sve kao i ovi idioti znaci isti je to poremeceni um...fuj
Ah ti mediji... rat se ne dobija bombom, tenkom, avionom, nego medijima.

Manipulacija ljudima...
Kramer je napisao/la:
Ah ti mediji... rat se ne dobija bombom, tenkom, avionom, nego medijima.

Manipulacija ljudima...
Kakva manipulacija,u kojem smislu ?
StealtH je napisao/la:
Upravo ovako kao sto reLoaded kaze. Psovali smo mater Amerikancima i ostalima sto nam nisu pomogli, sto nisu zaustavili genocid. A sta mi sada radimo. Uclanjujemo se u je***e grupe na je****m failbook-u i mislimo da cemo time nesto postici. Jadan je ovaj svijet.
Sta ti pasha pises , jesi svjestan ..

SFRJ je zaratila , zbog amerike i zbog turske vecim djelom . Oni su krivi za raspad SFRJ treba im svima je**t mater .

Druga stvar, h1n1 virus to nije dato od boziju ruku , to su ljudske ruke napravile tacnije amerikanci ( pentagon) , da bi smanjili broj stanovistva ovog jadnog svijeta ..

I SAD OPET RECI NE TREBA IM PSOVAT , mozda si u pravu ne treba im psovat jer od toga nemamo nista , treba ih zive spalit !
Ljudi pa oni nisu normalni.Pisu poruke na bombama pa bacaju na grad.Zao mi je ove djece stvarno ni krivi ni duzni .
Covece pa svaki dan je sve gore i gore,samo je pitanje vremena sta ce se desiti.Na sta smo mi spali covece dragi

Kada bi neko rekao da je juce bilo gore a danas bolje zavarava se.Ova pandemija vlada citavim svijetom ! A mi bi je trebali da zaustavimo.Svaki dan na vijestima cujem barem 3 mrtvi a razlog PANDEMIJA.

SAMO JE PITANJE VREMENA STA CE SE DA DESI SA NAMA

Wertu je napisao/la:
Kakva manipulacija,u kojem smislu ?
pa u smislu da putem medija možeš poslati svijetu poruku kakvu želiš, bez obzira kako stvari stoje. Mada čovjek nije u stanju da sagleda situaciju onakvom kakva ona jeste, tj. racionalnim putem.
Nek' pocivaju u miru, a od ovog' necu moc' zaspat'.

Bolje da su kod Boga nego da su u kucama i samo da cekaju kad' ce umrijet' .

Jos jednom, nek' im Allah dragi podari dzennet - ni kriva ni duzna djeca, ljudi, sve moguce umire ...

To be jarabi ..
Kramer je napisao/la:
pa u smislu da putem medija možeš poslati svijetu poruku kakvu želiš, bez obzira kako stvari stoje. Mada čovjek nije u stanju da sagleda situaciju onakvom kakva ona jeste, tj. racionalnim putem.
Ne vezem se ja za ovo sto si ti sad rekao,ali mediji koliko mogu losi biti tako mogu biti i dobri.
Situacija je takva da su to poremeceni idioti koji ubijaju djecu,koja ce mozda bacati kamenje na njihove tenkove koje cak i to moze biti veoma tesko kad uzmes u obzir njihove godine.
Tuga haveru,tuga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.