Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kreteni i olosi...... katastrofa

852 pregleda · 61 odgovor · otvorena 12.11.2009. u 20:21

zzz svima evo ovako danas ja u skoli sve se ljepo obuko itd... i ponesem ja zippo upaljac ovako malo iz zaje*ancije.. i nista dosao ja usjolu pita mene jedan drug da mu posudim da se igra mislim da radi one trikove i nista ja mu posudim on se igrao pod velikim odmorom.....

Prosao veliki odmor...... on mi ga vratio ali me pitao da mu ga prodam i za koliko cu ga prodat a ja nista..... pred kraj cetvrtog casa on meni kaze da mu ga opet posudim da se igra i ja ajd necu i meni kazu njih troje sto si takav zasto mu nedas zippo upaljac i ja mu ga dami zvonilo i on umjesto da vrati opet oso van i ja nema veze znam da ce vratit kad ja dosao na cas i pitam njega gdje mi je upaljac on kaze da ga je prodao i ja sam mislio da se zajebava kad ono makakvi kaze mi i drugarica jedna da ga je prodao za 25KM-a........ na jednu ruku mi je bilo kriwo a na jednu i nije jer ja ga nisam kupio ja sam ga nasao........

a zar nije sada po mom misljenju to malo glupo i ocajnicki pre dve sedmice mom drugu uzeo 10KM.a koda je siromasan neznam ni sam sta bi reko i kome da se sada zalim nikome a da se tucem snjim nepada mi napamet jer je budala i klosar najveci jer da je normalan sigurno nebi iso 2 put 1 razred..... zar ne?????? dali ste imali i vi iskustva sa takvim olosima.....

svaki komene dobto dosao......:S:S:S:S:S:S:S:S
Ne razmisljaj uopce o tom,ignorisi.

Druzi se s ljudima koji shvataju zivot ozbiljno,a ne kao neku salu.

Takvi ko taj tip uglavnom prave probleme sutra,kradu,ubijaju....zato kloni ih se i kraj price,nemoj da i tebe uvuku u to....ha ya.
Solid_snake je napisao/la:
Ne razmisljaj uopce o tom,ignorisi.

Druzi se s ljudima koji shvataju zivot ozbiljno,a ne kao neku salu.

Takvi ko taj tip uglavnom prave probleme sutra,kradu,ubijaju....zato kloni ih se i kraj price,nemoj da i tebe uvuku u to....ha ya.
Pa meni drugarica kaze da pod velikim odmorom idemo u trgovinu i ja nisam htjeo... kada ja jucer cujem ona krade u toj istoj trgovini i sada da ja odem i najebem za nista?????
delwa5 je napisao/la:
Pa meni drugarica kaze da pod velikim odmorom idemo u trgovinu i ja nisam htjeo... kada ja jucer cujem ona krade u toj istoj trgovini i sada da ja odem i najebem za nista??
i majke ti tvoje sta ti ocekujes od nas? napises temu koja ti zgadi zivot dok je procitas pocevsi od gramatike pa do drugih stvari
da ga mi izudaramo?
da ti kazemo da ga ti izudaras?
da te savjetujemo da ga ignorises? wtf izjasni se sto si napravio temu, da se ispovjedis ili nesto?
i sta ti imas nosit' zippo upaljac u skolu ocat' tvog glupog?

reci nesto jebote
_StoRm je napisao/la:
i majke ti tvoje sta ti ocekujes od nas? napises temu koja ti zgadi zivot dok je procitas pocevsi od gramatike pa do drugih stvari
da ga mi izudaramo?
da te savjetujemo da ga ignorises? wtf izjasni se sto si napravio temu, da se ispovjedis ili nesto?

reci nesto jebote
Ljudi smo, grijesimo.. trazimo suosjecanje od drugih ljudi, njihov savjet, njihovo misljenje..
Pusti ga, nek mu bude.. Neka malo i huju ispusti
Ovo je mjesto gdje ce ti najmanje pomoci doci ..
Postavi se ne daj da te gaze.
svi bi se vi "online" mlatili :) pa bola ovo je RL a ne tekken ... ja bi ovo ja bi ono... momak prozivljava jednu fazu odrastanja, i red bi bio da postupi kako on misli da je potrebno, a ne da mu neki "geekovi" sa ovog portala govore sta da radi.... Mladicu uradi kako mislis da je ispravno.... sta drugo reci... zalosno...
mislim da ti imas vecih problema od tog kewl zipo sad vec izgubljenog upaljaca, pravopis.
te tackice, te spojene rijeci :S ono :S
sta ces mislit, il ga slozite vi il ce on slagat dugo godina vas
dam1r je napisao/la:
Ljudi smo, grijesimo.. trazimo suosjecanje od drugih ljudi, njihov savjet, njihovo misljenje..
Pusti ga, nek mu bude.. Neka malo i huju ispusti
dobro ba shvatam to, nego sad ce lik slusat ove vase "savjete" i doci sutra u skolu gdje je svijet potpuno drugi i slabo ce mu ovi savjeti vasi pomoci, sa ovim je*****a moze pomisliti da je opasan i napast' tog lika koji ce ga izudarat

sta mi je poenta, svi ste face preko interneta i tako to, u zivotu slusaj svoje srce i radi sta ti ono kaze,
'vjerovat' možeš osobi jednoj, stani pred ogledalo i naces se pred njom' - zapamti to no matter what
to ti je osnovna sql brate ;) to ti je kod svakog tako problemi, dok ne formiras se kao osoba.. onda te nece moci je**t tako niko nit ce te moc nagovorit ko da uradis nesto sto ne zelis..
Jedan loš savjet, ali će za neko vrijeme pomoći :

~ Fino kupiš dva, tri Zipo upaljača. Ode te ti i jaran na vrata tom "klošaru" Zagurate mu Zipo posred šupka, izšutate ga nogama da nemože sjesti, okrenete ledja, i lagano špurnete kući. Sljedećih nekoliko dana hodate jedan do drugoga, i moli te Boga da vas ne ufati jednog po jednog samog.

Pozdrav. =)
ma to su wannabe frajeri.staces svjet je pun takvih.istu sam scenu imao u 6-om razredu jos u osnovnoj sa istom takvom ucenicom koja je padala 2-3 puta i i izvrijedjala me pred razredom a da nastavnica nije ni a rekla
_StoRm je napisao/la:
dobro ba shvatam to, nego sad ce lik slusat ove vase "savjete" i doci sutra u skolu gdje je svijet potpuno drugi i slabo ce mu ovi savjeti vasi pomoci, sa ovim je*****a moze pomisliti da je opasan i napast' tog lika koji ce ga izudarat

sta mi je poenta, svi ste face preko interneta i tako to, u zivotu slusaj svoje srce i radi sta ti ono kaze,
'vjerovat' možeš osobi jednoj, stani pred ogledalo i naces se pred njom' - zapamti to no matter what
Iz gresaka se uci, ali ne iz svojih vec iz tudjih.. sto bi jedan pjevac rekao.. to on trazi ovdje, gdje toj temi nije mjesto..
Znam da se on sa njime nece tuci, vidi se iz njegovih odgovora ovdje..
Naravno, slazem se sa tobom.. ali naci ce se neko ko ce mu dati i dobar savjet pa ce ga to mozda i izvuci (instinkt da stariji obuzda mladjeg, da mu kaze sta da radi)
a moj savjet je da ga obilazi u sto vecem luku.. neka ne obraca paznju na njega.. ako ga bude dirao neka fino s njim ko covjek stane i kaze mu kako stvari stoje i da prestane s time..
uNderssoN je napisao/la:
pazi da ti ne procita taj klosar ovu temu, pa ti sutra u skoli i gace skine.. sta ti reci na to? ne znash se postaviti prema toj osobi ocigledno...
HAHAHAHAHAHAHAHAH STO SE NASMIJA......
Gace skine xD

WAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA jao budale jesam se ismijao, ne mogu da dodem sebi.
WAHAHAHAHAHAHHA
BLAZZE je napisao/la:
Otima jer moze, pametan, svaka cast momku, a sada dlt temu, da ne smarate...

Otimam jer mogu. ;)
Nek otima dok ne naleti na bajru kakvog ,kad naleti i kad ga čovjek zgužva kao papir neće više 9-)
ubi allaha u njemu :r
_StoRm je napisao/la:
da ga mi izudaramo?

reci nesto jebote
Evo ovako ja apsolutno nista neocekujem nego sam doso i napisao da vidim kakva su vasa misljenja u ovom nemoralnom svijetu.... pisao sam na laptopu pa mozda sam i pogrijesio u pisanju ali ako ces gledat na svaku sitnicu onda zaobidji temu....
vi ga nemorate izudarati jer ja to nisam ni reko kosto ga ja nenamjeravam udarati...
jedino se slazem tu sa tobom sta imam nosit zippo upaljac jer nepusim to je bio vise ajmo rec da se malo pohvalim.... no tako je kako je kako kaze poslovica "KAKO DOSO TAKO I OSO"............. :(:(:(:(:(
delwa5 je napisao/la:
Evo ovako ja apsolutno nista neocekujem nego sam doso i napisao da vidim kakva su vasa misljenja u ovom nemoralnom svijetu.... pisao sam na laptopu pa mozda sam i pogrijesio u pisanju ali ako ces gledat na svaku sitnicu onda zaobidji temu....
vi ga nemorate izudarati jer ja to nisam ni reko kosto ga ja nenamjeravam udarati...
jedino se slazem tu sa tobom sta imam nosit zippo upaljac jer nepusim to je bio vise ajmo rec da se malo pohvalim.... no tako je kako je kako kaze poslovica "KAKO DOSO TAKO I OSO".............
e to je cilj svega ovoga - to je test iz kojeg trebas izvuci pouku
pouka je? ne vrijedi ti nista to sto ces ispasti faca i pohvaliti se pred nekim ...

sad se mozes grickati citavu noc zbog svoga djela i razmisljati sta ce biti sutra, a mozes se i opustiti i pustiti stvari da se desavaju svojim redoslijedom
Ako imas manje od 16 god, noz u ruke udri, cuo sam da je sad to u modi , a i odavno nije bilo po crnoj hronici "Maloljetnik izbo ovog , onog itd .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.