Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kreteni i olosi...... katastrofa

852 pregleda · 61 odgovor · otvorena 12.11.2009. u 20:21

zzz svima evo ovako danas ja u skoli sve se ljepo obuko itd... i ponesem ja zippo upaljac ovako malo iz zaje*ancije.. i nista dosao ja usjolu pita mene jedan drug da mu posudim da se igra mislim da radi one trikove i nista ja mu posudim on se igrao pod velikim odmorom.....

Prosao veliki odmor...... on mi ga vratio ali me pitao da mu ga prodam i za koliko cu ga prodat a ja nista..... pred kraj cetvrtog casa on meni kaze da mu ga opet posudim da se igra i ja ajd necu i meni kazu njih troje sto si takav zasto mu nedas zippo upaljac i ja mu ga dami zvonilo i on umjesto da vrati opet oso van i ja nema veze znam da ce vratit kad ja dosao na cas i pitam njega gdje mi je upaljac on kaze da ga je prodao i ja sam mislio da se zajebava kad ono makakvi kaze mi i drugarica jedna da ga je prodao za 25KM-a........ na jednu ruku mi je bilo kriwo a na jednu i nije jer ja ga nisam kupio ja sam ga nasao........

a zar nije sada po mom misljenju to malo glupo i ocajnicki pre dve sedmice mom drugu uzeo 10KM.a koda je siromasan neznam ni sam sta bi reko i kome da se sada zalim nikome a da se tucem snjim nepada mi napamet jer je budala i klosar najveci jer da je normalan sigurno nebi iso 2 put 1 razred..... zar ne?????? dali ste imali i vi iskustva sa takvim olosima.....

svaki komene dobto dosao......:S:S:S:S:S:S:S:S
Ma samo ih ignorisi 

A ja planiram ubiti profu (sala).
Stavio ja onu masku protiv gripe jedini u skoli i lik me izvede dao 1 izbaci  :D
uzmi palicu sacekaj ga poslje skole razbij ga ko pi**u , pa ces vidit kad ce ti opet uzet cigar ne zippo

GL HF xD
pazi da ti ne procita taj klosar ovu temu, pa ti sutra u skoli i gace skine.. sta ti reci na to? ne znash se postaviti prema toj osobi ocigledno...
Razbijes konja, jer to s pravom zasluzuje, a i tako sto si mu posudjivo . .

Sta ti netko ima rec, ako je tvoje, ti imas pravo da odlucis oces li mu dat ili nes . .
zivot nije fer, get used to it.
a dok mu se ne suprotstavis radit ce ti sve gore i gore stvari. znaci sastanete se ti i taj jaran sto mu je "oteo" 10 KM, ubijete behar u njemu i nece mu vise naumpast da vas dira ;)

Post dobio aplauz od bushidO.

hahahaha popusio si foru, kome ce se zalit ba hahahaha
Jako me to potreslo.
Necu moci veceras spavati. :r

Da imas imalo zivota, skontao bi da je takav svijet vani, onaj koji vidis kroz prozor, ali ne windowsov. :r
Skupite se vas nekoliko i namarisete ga , pa ces vidjet kad ce opet nekome nesto uzeti 
Valjda ima kakav parmak,letva,kamen :S po ledjima.. je***a otac hadaljski..
Otima jer moze, pametan, svaka cast momku, a sada dlt temu, da ne smarate...

Otimam jer mogu. 
oce ko kupit zippo? 
-Ignorisi
-Prijavi razrednici
-Zaprijeti murijom
Al' uglavnom probaj ovo prvo... u 90% slucajeva pali 
I ako oce da se pobijete, samo mesarski od kuce ponesi i lagano kad dodjes, samo malo jaknu odgrni, usrat ce se on ponavljo razred 2 put ili 10 puta 
Pa to ti je jedno zivotno iskustvo.. Vjerovao si jednom, nikad vishe.. Slicno mi se desilo: Uglavnom kupio ja mp3, i jaran treba da ide na takmicenje i trazi da mu posudim.. Ja normala posudim, vraca se sa takmicenja, lafo izgubio.. Vishe nikad nista ne posudis, i problem rijesen...

Ako te neko spreman zajebati za 25KM, sad zamisli sta su spremi za vece pare.. Ljudi su djubrad, ali na ovakvim iskustvima vidis ko ti je neprijatelj, a ko prijatelj..
Ja bi to stavio na ignore  samo ignore ko ga j**e a ako dodje do tuce j**o bi mu sve :d a da je meni prodo upaljac ili nesto tako USI BI MU IZVUKo
djabe sto je klosar 

Ma samo relax brate, nemoj dzaba da u vece probleme upadas 
dovedi mu mamu xD hhhhh

nista to se samo tucom moze rijesiti xD

toliko od mene !
To je glup i bezobrazan postupak s njegove strane....pusti ga...

A tako ti je danas uglavnom,vecina ljudi,gleda samo interes,dok te laze ovamo i prosipa ti price "brate" , "prijatelju"...a iza ledja gleda kako da te zezne itd.
eddotw je napisao/la:
Valjda ima kakav parmak,letva,kamen :S po ledjima.. je***a otac hadaljski..
Ne kontas , uzmes letvu, kamen izudaras ga. ZIpa sledeci dan lik dolazi izbode te.
Tako je kod nas jedan izudara frajer niko mu nista ne moze, ovaj dosao i noz u pola stomaka i eno ga hoda.
rulF je napisao/la:
Razbijes konja, jer to s pravom zasluzuje, a i tako sto si mu posudjivo . .

Sta ti netko ima rec, ako je tvoje, ti imas pravo da odlucis oces li mu dat ili nes . .
~ Treba se lijepo postavit prema tom "mangupu" lijepo mu reci kako sta itd.. I nigdje problem.. Pa zar i ti nemas neke svoje raje :S 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.