Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mini Njinjas

122 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.11.2009. u 18:34

Imam jedan problem. Dosao sam do kraja, tj. do onog glavnog leeka i igram jedno vrijeme i kao i obicno pojavi se ona pomoc.
Tam pise da samo se s onom magijom moze pobijedit cojk.

Eh sad, ja nemam svu onu magiju, nemam zadnje tri (dok je bio snijeg, nisam naso. Kad je bilo sve normalno bile su one svijetlece bubice i odma znas da je tu negdje, medjutim, u snijegu nisam naso).

Zanima me, jel moram imat svu magiju da bi otkljucao neku posebnu, jer sam pokusavao s onom sto imam da ga ubijem, al ne radi.

Trazio sam cheatove, al nema. A ne mogu se vratit.

Eto, toliko.

EDIT: Pobijedio sam ga. Podero sam ga s nekim gromovima.
Moze kanta.
Ma, samo ti je potrebno sve kule koje idu oko njega pogoditi.
Onda on poleti u zrak, malo ga izbjegavas i kada se spusti, opet mu kugle napadas magijama i tako sve dok ne ostane bez svih kugli.

Ne moras imati sve magije, a najbolje ti je ako imas da padaju one ledenice ili meteori jer to pogodi vise kugli odjednom. ;)
Tiara je napisao/la:
Ma, samo ti je potrebno sve kule koje idu oko njega pogoditi.
Onda on poleti u zrak, malo ga izbjegavas i kada se spusti, opet mu kugle napadas magijama i tako sve dok ne ostane bez svih kugli.

Ne moras imati sve magije, a najbolje ti je ako imas da padaju one ledenice ili meteori jer to pogodi vise kugli odjednom.
Cek malo.

Mozel s onom sto ispaljuje kao neku bombu? Te ledenice nemam, jer su one garant u snijegu.
AtoM je napisao/la:
Cek malo.

Mozel s onom sto ispaljuje kao neku bombu? Te ledenice nemam, jer su one garant u snijegu.
Mozes koju god hoces magiju koristiti.
Samo je bitno da je magija za napad, a ne neka kao ona da se pretvoris u zbunje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.