Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WCG 2009 @ Chengdu

359 pregleda · 32 odgovora · otvorena 11.11.2009. u 15:55

Sutra, odnosno oko 5h po nasem vremenu pocinje Counter-Strike turnir na najvecem gamerskom događaju u godini World Cyber Games... Na WCG-u ucestvuje 35 timova koji ce se boriti za zlato na nezvanicnoj Olimpijadi u e-Sportu.. Turnir pocinje mechevima u grupnoj fazi (bo1), gdje ce se timovi boriti za jedno od 16 mjesta koje vodi u slijedecu fazu takmicenja, gdje se igra po principu best of three maps (bo3).. Od timova iz ex-Yu ucestvuju 2 tima: 4glory (Srbija) i Simplex (Makedonija) kojim zelimo svu srecu (trebat ce im )

Grupe:

Group A

Parallax
Millenium
4glory
AEON.gamesense

Group B

Executioners
wNv.cn
fnatic
FireGamers
DINC

Group C

Vatos Locos
Sequential
Power Gaming
mTw

Group D

XLungiz
DuskBin
Protos
H2k Gaming

Group E

TeG
simpleX
k23
esq.wind

Group F

Turmoil
CMAX.gg
SnG
mousesports
Makeway

Group G

TyLoo
Nextlevel
F.azer.Z
AGAiN

Group H

NSD
_u5_
LoH
HellRaisers
Evil Geniuses

Proslogodisnji pobjednik je ekipa mTw.. Ko je vas favorit? Posebno interesantna ce biti grupa B, gdje imamo 3 strasna team-a.. Po nekom mom misljenju, ovdje bi iznenadjenje mogao napraviti AGAIN, mada je fnatic uvijek broj 1 favorit..
KillaOR je napisao/la:
H2K gaming ne bi prosao ni grupnu fazu, samo da im je malo jaca grupa.. Ovako ce proci, ali ispadaju u sljedecoj fazi 100%..

Millenium je isto jak, online igraju za 10, vidjet cemo kako ce se pokazati na lan-u.. Sve u svemu bit ce zanimljivo..

@ bela

Takve kao ti treba banovati dozivotno.. Nisi u stanju ni procitati temu i napisati neko svoje misljenje, vec ispravljas nepostojece greske i samo dokazujes da si glup..
Brate nikad se nista nezna ..

SpawNftw
Moji favoriti mTw i mousesports. Fine ekipe, bice ovdje zanimljivih meceva, a spY ce imati sta da pise

- _bela_ banned.
fnatic udara nogom . AGAiN ce bit' gadan pravo

Spawn hljeba nece moc'
riddle je napisao/la:
Moji favoriti mTw i mousesports. Fine ekipe, bice ovdje zanimljivih meceva, a spY ce imati sta da pise

- _bela_ banned.
Mogli ste kakve pare skupit pa me poslat u Kinu.

Da idemo uživo! :$
spY je napisao/la:
Mogli ste kakve pare skupit pa me poslat u Kinu.

Da idemo uživo! :$
Mogli smo vala,da imamo vjesti iz prve ruke,al bez google translate

btw. Neam favorita,vidjet cemo :$
AGAiN su mi definitivno favouriti ali mTw ce ladno' da osvoji WCG

Sretno svima ..
spY je napisao/la:
Fnatic će kao i uobicajno odigrat loše grupnu fazu, i kad krene eliminacija udarat po glavi sve redom. Ovaj put navijam za ex-mym. (:

Da hoće organizatori pozvati SK jer ima jedno prazno mjesto nakon što su oni otkazali zbog h1n1.

@ bela svijetliš ocami
Fnatic osvaja !

Smatram da kad krene ova grupna faza da ce fnatic dobro da odigra negdje sam citao da je carn rekao da ce se potruditi da cijeli turnir prodje sto bolje zaboravio sam sad sta je pisalo ako osvoje ovo da ce biti najbolji klan ikad ili on samo veze sad dosao sa g.ba kafe pa sam umoran od voznje xD

Eto trudicu se da pratim sve matcheve
mirofa je napisao/la:
Fnatic osvaja !

Smatram da kad krene ova grupna faza da ce fnatic dobro da odigra negdje sam citao da je carn rekao da ce se potruditi da cijeli turnir prodje sto bolje zaboravio sam sad sta je pisalo ako osvoje ovo da ce biti najbolji klan ikad ili on samo veze sad dosao sa g.ba kafe pa sam umoran od voznje xD

Eto trudicu se da pratim sve matcheve
http://www.gamers.ba/vijest/9083/intervju-sa-carn-om

Ovo ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.