Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WCG 2009 @ Chengdu

359 pregleda · 32 odgovora · otvorena 11.11.2009. u 15:55

Sutra, odnosno oko 5h po nasem vremenu pocinje Counter-Strike turnir na najvecem gamerskom događaju u godini World Cyber Games... Na WCG-u ucestvuje 35 timova koji ce se boriti za zlato na nezvanicnoj Olimpijadi u e-Sportu.. Turnir pocinje mechevima u grupnoj fazi (bo1), gdje ce se timovi boriti za jedno od 16 mjesta koje vodi u slijedecu fazu takmicenja, gdje se igra po principu best of three maps (bo3).. Od timova iz ex-Yu ucestvuju 2 tima: 4glory (Srbija) i Simplex (Makedonija) kojim zelimo svu srecu (trebat ce im )

Grupe:

Group A

Parallax
Millenium
4glory
AEON.gamesense

Group B

Executioners
wNv.cn
fnatic
FireGamers
DINC

Group C

Vatos Locos
Sequential
Power Gaming
mTw

Group D

XLungiz
DuskBin
Protos
H2k Gaming

Group E

TeG
simpleX
k23
esq.wind

Group F

Turmoil
CMAX.gg
SnG
mousesports
Makeway

Group G

TyLoo
Nextlevel
F.azer.Z
AGAiN

Group H

NSD
_u5_
LoH
HellRaisers
Evil Geniuses

Proslogodisnji pobjednik je ekipa mTw.. Ko je vas favorit? Posebno interesantna ce biti grupa B, gdje imamo 3 strasna team-a.. Po nekom mom misljenju, ovdje bi iznenadjenje mogao napraviti AGAIN, mada je fnatic uvijek broj 1 favorit..
:-X

Post dobio šamar od uNderGOD

Pošto nema SK Nažalost. Moj favorit je H2k gaming

SpawN <3 =D

U 5 počinju prvi matchevi (ujutru).

hltv.org
Fnatic će kao i uobicajno odigrat loše grupnu fazu, i kad krene eliminacija udarat po glavi sve redom. Ovaj put navijam za ex-mym. (:

Da hoće organizatori pozvati SK jer ima jedno prazno mjesto nakon što su oni otkazali zbog h1n1.

@ bela svijetliš ocami
titaN_ je napisao/la:
Favoriti su svedski timovi ,navijam za fnatic 
vidi se da nisi cito temu
je napisao/la:
Pa sada si ispao malo reći glup?

@ = na ili u

WCG 2009 @ CHENGDU
WCG 2009 u CHENGDU?
Bice to jak turnir ;)

:) da oce i balkanci sta uzet :) tesko al:) nije iskljuceno.....

je napisao/la:
Pravilno je napis'o ... 

1st: mTw
2nd: Fnatic
3rd: AGAiN

EDIT: cuj h2k favorit ... 
nyonyo je napisao/la:
Pa sada si ispao malo reći glup?

@ = na ili u

WCG 2009 @ CHENGDU
WCG 2009 u CHENGDU?
IN znači U

A AT znači KOD

npr. Party at me -> Zabava kod mene
vlexownahpownah je napisao/la:
H2K Gaming favorit 

♥ SpawN

gl im .. 
H2K gaming ne bi prosao ni grupnu fazu, samo da im je malo jaca grupa.. Ovako ce proci, ali ispadaju u sljedecoj fazi 100%..

Millenium je isto jak, online igraju za 10, vidjet cemo kako ce se pokazati na lan-u.. Sve u svemu bit ce zanimljivo..

@ bela

Takve kao ti treba banovati dozivotno.. Nisi u stanju ni procitati temu i napisati neko svoje misljenje, vec ispravljas nepostojece greske i samo dokazujes da si glup..
Vi pojma nemate sta pisete, ovi sto su se javili pojedinci! Cuj mogli su pozvati nekoga posto ovi nisu dosli ? Kako? Dan pred event? pa nije ti ovo Zelim/zelish, jedino sto su mogli pozvati jeste drugi tim iz iste zemlje odakle je i UMX - Gaming. Dalje za MYM navijash na wcg a ? :) svasta pricash malo znash nazalost...
ja kazem da ce Vitriolic i mTw biti jako nabrijani da osvoje wcg. Ali strasni fnatic je tu da im pomrsi racune, sve u svemu zanimljiv ovogodisnji wcg ce da bude.. :)
_bela_ je napisao/la:
IN znači U

A AT znači KOD

Uredu je, ne pisi vise nista .. pokaz'o si se ...

Post dobio aplauz od wcKd

_bela_ je napisao/la:
IN znači U

A AT znači KOD

praviš se pametan, a ispadaš glup, praviš se da znaš engleski a ne znaš...

btw. fnatic?!
Eto zelim svu srecu svim klanovima neka bolji pobjedi 
btw moj fan fnatic ♥ 
_bela_ je napisao/la:
IN znači U

A AT znači KOD

Tačno. Zato si editovao post?
Živi bili pa vidjeli, lako je riječima sve rechi Ali mislim da H2k moze daleko =D
Evo jedna informacija za igrace koje zanima wc3...

Znachi danas je oko 12:00 sati odigran jedan odnosno 1. mac z warcaft3 TFT , (mec je odigran danas zbog guzve u grupi i satnica) Susreli su se Sky vs Yaws

Sky je najjaci human player odnosno tzv. WCG LEGEND koji je osvajao wcg cak 3 puta!

Yaws je takodje human player iz njemacke koji je evo pokazao jako dobru formu dobivski Sky 2:1 rezultatom
http://gosugamers.net/warcraft/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.