Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Coca Cola - OPASNO ILI NE ?

1.946 pregleda · 165 odgovora · otvorena 11.11.2009. u 09:28

Eh ovako, pijem colu i nesto kontam, pa jebote pijem colu od 5 godine , od 5 razreda svaki dan po 2L najmanje, sad sam malo ukljucio mozak, sta se moze sve desiti sa coca colom ? Nisam siguran al sam cuo da je otrov i da moze sjebati jetru, cak sam nasao i clanke koji govore da cola moze da pojede ceo organizam ako ga ostavis da bude celu noc u casi coca cole, pa jebote sta se onda tek desava u nasem stomaku ?

Ima li iko da je "ovisan" o coca coli, jel ima neko da je imao nekih problema oko zdravlja od coca cole..

Dok sam pisao ovaj text popio sam 2 case coca cole ...
http://img233.imageshack.us/i/post134113608910004gkto4.gif/

Naopako okrenuto Coca-Cola ;) ;) ;)
ja ne pijem to sr*nje ima 2 do 3 godine :) odma si bolji ;)

ima ono ko je gledo mythbusters-e pa kad su u posudu stavili meso i kolu sutradan nigdje mesa :| eto koliko je kola "zdrava" ::D

OTROV !!!
Jetra ima sposobnost da se regeneriše. Tako da, boli te ku**c, samo pij 
uf jbt  :S pa ja sam mislila da sam ja jedina koja toliko pije koka kolu.počela sam nesvesno da je pijem prošle zime i za nedelju dana mi se skupi po 10 flaša u sobi (mrzi me da bacim) i onda tek vidim koliko sam popila,kod kuće ne pijem je toliko,sad kad odem u školu 2 l pepsija ili koka kole kupim (sad koka kolu kupujem jer sam pročitala da ima manje šećera  :D ),pa pokušavam da se odviknem,ali ne mogu živim za koka kolu,odem kod drugarice popijem joj ceo sok ili kod druga...  :S  :D
ja je ni ne kupujem meni otac neda jer samo ubijam ljude okolo kaze kupis odma metak ni ja ga ne kontam al eto :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.