vLexinho je napisao/la:
Nebrini se ako mislis nesta poduzeti jer gledaj
Cola moze sjebat jetru ali morate znati da se jetra najbrze regenerise od svih organa koje mi posjedujemo
pola jetre se moze skroz reinkarnirati u toku od mjesec dana tako da je meni coca cola unistava zivot prica smece
normalno i ti moras nesta poduzeti u vezi toga jetra se nemoze regenerisati ako joj nedas disad i ako je konstantno punis Coca-colom
Ja nisam toliko bio ovisan kolko si ti nit imam para za to ali pola litra je meni dnevno bilo dovoljno da osjetim u zelutcu da jednostavno previse podrigujem, da onaj ukus cole nije isti ko kada sam pio u nekim granicama normale, i inace osjecas mjehurice njene u stomaku
Ali ipak uradio sam nesta, spotski sam tip i jednostavno sam sebi uzeo period u kojem cu piti cappy sokove i uspjelo je
svaki put kada kupim nesta potrudim se da uzmem 2 put cappy a treci put colu i to ti je odprilike u granicama normale
Drugo moras piti kod kuce vodu, mljeko i neke normalne stvari, caj takodjer, kafu ko pije pije pije ja se nemogu uzdat u kafu jer je to za mene otrov i nezelim da je pijem uopste, to je meni u glavi ko alkohol i nezelim jednostano ni da je okusim
isto tako ti je uzavisnosti i ishrana kod kuce, sreca ja svaki rucak imam domaci kuhan za koji se pobrinem da pojedem jer vjeruj mi nema nista zdravije
+ Sto sam rekao sportski sam tip tako da me nista nebrine sve u granicama normale
A ove testove sto gledate po internetu da kola jede svasta na duze razdaljine to jes tako ali nevrjedi za nas organizam
Nas organizam je multifunkcionalan i krece se konstantno, suprotnom eksperimentima koji su stacionarni i vremenski nezavisni, imas stomacnu kiselinu koja razara molekule coca cole konstantno tako da svi stetni gasovi koje sadrzi kola ti izbacis u vidu podrigivanja sto je i logicno
A vi sto pricate joj pijem 18 godina colu 2L na dan nista mi nije bilo, gledajte to sve do jednom vi ste jos mali godine od 13-20 nis nista tada je organizam najjaci ali vec kasnije to pocinje da opada vase navike se samo nastavljaju i organizam se pocinje igrati sa vama a vi stalno u problemima
Ja ti samo preporucujem ovo pij colu svaki drugi dan i to po pola litra vishe ti netreba vjeruj mi sve preko pola litra pijes na silu znam iz svog iskustva
a te dane kada nepijes colu samo sebi reci popicu casu vode i vidjeces za mjesec ces se naviknuti neces moci popiti vishe od pola litre cole i bit ces oke