Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balavurdija

1.112 pregleda · 56 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 23:47

E ovako djeco moja, nemojte tjerati normalne ljude, kao sto su Jason...

Ko bude jos nes rekao za njega, za haruna, za mahira, i ostale modove, neka se meni obrate HWALA CAO !

djeca kao sto su gazel, ramo i ostali maloumnici... ko bude digao jos jednu temu, je**t cu mu sestrin cok odma !

farise mali mislio sam da si normalno djete... al et retos si pravi postao bgm...

Rammo, sljedeca kafa vidimo se  nije pretnja nikaka, jer nisam spao na to da se sa tobom svadjam, niste na mom nivou !

NO LAJFERI NE PISITE DA SE ULIZUJEM ITD !

HWALA, CAO !
BLAZZE je napisao/la:
ma qme imas msn ?

nemoras se svadjati preko g.ba j**o vas g.ba ovo je stranica normala ...

a ja kad sam tebi govorio pazi qme, izgubit ces moje povjerenje ti nista ...
Bakire brate znas da mu ne bi' psovao djaba, ja dobio moderatora on se nesto ku**i, isto kao sto je dest harisu psovao na lolu sta vec, tako meni spy psuje, retardiran kontas, na msnu sam ga block/del, kao i na gba na onom profilu fare, ne mogu da se raspravljam sa maloumnikom, on opet. Btw. Za Zajku, izvinuo sam mu se 1337 puta i sam si svjedok, opet prijeti, trebam otici da me prebije i da se smiri ? :r
spYps je napisao/la:
Sta bolan mene spominjes znas da ja Jasona gotivim i da nikad nisam nikome nista rekao osim spY-u kojem ovim putem je**m sestru maloumnu, biju ga kutljacama i onda se puse. :/
POLJUBIIIIIIIIIII MEEEEEEEEEEEEEEE POLJUBIIIIIII MEEEEE

NEK BOLLLL MI PRESTANEEEEEE

POLJUBIIII MEEEEEEEEEE POLJUBIIII MEEEEEE

NEKKK SRCEEE ZASSTANEEEE!!!

TETKICOOOOOOOO!!!

RID MAJ LIPPSSS!! AHAHAHAHAHAH
spYps je napisao/la:
Bakire brate znas da mu ne bi' psovao djaba, ja dobio moderatora on se nesto ku**i, isto kao sto je dest harisu psovao na lolu sta vec, tako meni spy psuje, retardiran kontas, na msnu sam ga block/del, kao i na gba na onom profilu fare, ne mogu da se raspravljam sa maloumnikom, on opet. Btw. Za Zajku, izvinuo sam mu se 1337 puta i sam si svjedok, opet prijeti, trebam otici da me prebije i da se smiri ?
ma qme, to su momci, nemogu ti ja to sada pisati... mrsko mi

objasnit cu ja tebi neke stvari uzivo... uputit te fino i cao :$
BLAZZE je napisao/la:
ma qme, to su momci, nemogu ti ja to sada pisati... mrsko mi :D

objasnit cu ja tebi neke stvari uzivo... uputit te fino i cao :$
Ma vidis da idol gore provocira, kaze meni Emerik Gudelj ja imao cura sta on ima fragova, nesto prica nedavno ga frajer kutljacom ubio kunem ti se
spY je napisao/la:
POLJUBIIIIIIIIIII MEEEEEEEEEEEEEEE POLJUBIIIIIII MEEEEE

NEK BOLLLL MI PRESTANEEEEEE

POLJUBIIII MEEEEEEEEEE POLJUBIIII MEEEEEE

NEKKK SRCEEE ZASSTANEEEE!!!

TETKICOOOOOOOO!!!

RID MAJ LIPPSSS!! AHAHAHAHAHAH
<3
Ako te treba branit' od usnica tu sam , i baj d vej , rek'o sam ti legendu onu
BLAZZE je napisao/la:
ma qme imas msn ?

nemoras se svadjati preko g.ba j**o vas g.ba ovo je stranica normala ...

a ja kad sam tebi govorio pazi qme, izgubit ces moje povjerenje ti nista ...
Ja bih mog'o da mogu, ja bih znao da znam.
ultrasliberi je napisao/la:
Nemoj rammi govorit da je balavac jebote... doci ce ti na vrata sa svojim ljudima ... je***i su to likovi

Za ramu i te gazele nekakve ... Dzejsona ste podjebavali i tako to, napravio je temu da odlazi opet ste ga zajebavali, momak napravi temu da ce vam mater je**t, ne smijete se ni javit, zar nebi trebali govorit i njemu da cete mu doci na vrata ovo ono ?

Mangupi ste tezi
va da fak ?

gangasteri neki
spYps je napisao/la:
Bakire brate znas da mu ne bi' psovao djaba, ja dobio moderatora on se nesto ku**i, isto kao sto je dest harisu psovao na lolu sta vec, tako meni spy psuje, retardiran kontas, na msnu sam ga block/del, kao i na gba na onom profilu fare, ne mogu da se raspravljam sa maloumnikom, on opet. Btw. Za Zajku, izvinuo sam mu se 1337 puta i sam si svjedok, opet prijeti, trebam otici da me prebije i da se smiri ?
Gledaj vamo wanna be cassanova. Ti postavi dokaz da sam ja tebi psovao, nek me odmah banuju.

Kad sam se ja tebi javio nešto na msn, ili gba? Tražio nešto od tebe? NIKAD! Nemoj beze gluposti pricat. Jucer mi tražiš bodova na gamersu, kad sam rekao da necu dati.. Ispo sam pi**a.. anivej.. Znaš kako me boli ku**c za tvoje psovke, jer me ne zanimaju niti 1%.

Zanima me što si moj nick koristio za spamanje? Da mene banuju, ili što sam ti idol ?

Nemoj mi samo doći sa svojim LJUBAVNICIMA da me 'ljube/udaraju'..

RID MAJ LIPS, GTFO !
Warground je napisao/la:
va da fak ?

gangasteri neki
- Jesu oni gangsteri preko tastature brate moj

kyrba respect !
spY je napisao/la:
Gledaj vamo wanna be cassanova. Ti postavi dokaz da sam ja tebi psovao, nek me odmah banuju. ;)

Kad sam se ja tebi javio nešto na msn, ili gba? Tražio nešto od tebe? NIKAD! Nemoj beze gluposti pricat. Jucer mi tražiš bodova na gamersu, kad sam rekao da necu dati.. Ispo sam pi**a.. anivej.. Znaš kako me boli ku**c za tvoje psovke, jer me ne zanimaju niti 1%.

Zanima me što si moj nick koristio za spamanje? Da mene banuju, ili što sam ti idol ? :D

Nemoj mi samo doći sa svojim LJUBAVNICIMA da me 'ljube/udaraju'..

RID MAJ LIPS, GTFO !
Vidi, ja wanna be cassanova, ti wanna be kuhar, udaraju te kutljacama. Izvadi log da sam ti ja trazio bodove, nek me odma' banuju. Ti ces dobiti unban, ja ne, pogodi zasto ? Zato sto abasi voli retarde kao sto si ti, mene ne voli, ja necu da mu se uvlacim u supak da mi ne bi' rekao da ce me prebiti. Ti kada dodjes raspravicemo ja i ti to ;)
spYps je napisao/la:
Vidi, ja wanna be cassanova, ti wanna be kuhar, udaraju te kutljacama. Izvadi log da sam ti ja trazio bodove, nek me odma' banuju. Ti ces dobiti unban, ja ne, pogodi zasto ? Zato sto abasi voli retarde kao sto si ti, mene ne voli, ja necu da mu se uvlacim u supak da mi ne bi' rekao da ce me prebiti. Ti kada dodjes raspravicemo ja i ti to
et kad si željan..

Abasi me je banovao par puta, momka uopšte ne znam, niti sam ikad pričao sa njim. A niti sam se uvlačio u šupak kome, za razliku od tebe. Stalno neka srcad šalje, voli ovogo voli onog. Ti si zaglavio u svačijem šupku, nisi svjestan koliko si 'duboko u sranje' up'o.

Stay gay !
spY je napisao/la:
et kad si željan..

Abasi me je banovao par puta, momka uopšte ne znam, niti sam ikad pričao sa njim. A niti sam se uvlačio u šupak kome, za razliku od tebe. Stalno neka srcad šalje, voli ovogo voli onog. Ti si zaglavio u svačijem šupku, nisi svjestan koliko si 'duboko u sranje' up'o.

Stay gay !
@cs-bh.ba ? :r

[email uklonjen] mi je msn, sisas ku**c nape ?
- Izgleda da su svi otisli off topic

ON TOPIC: Nema jaceg lika od tebe na ovom portalu, al' ti je buraz jos jaci, jbga mora se priznat . I ja sam mala balavurdija, al valjda ne spamam
spYps je napisao/la:
@cs-bh.ba ?

[email uklonjen] mi je msn, sisas ku**c nape ?
Ma da.. kako da ne..

Sad ćeš reči da nisi ti ovo uopšte? Ovo ja chatao sa nekim imaginarnim gazzelom? Nešto mi kenjo oko one loše kopije gamersa tj. esporta.. :/

Je***u na baterije...

PS. Ne smaraj više, imam pametnijeg posla, osim chata sa fanovima emerika gudelja..
Uzecu pravdu u svoje ruke, uzecu pravdu u svoje ruke

kupit cu pistoooolj i roknut cu seeeee, a i tebe cuuuuu

Jednostavno, mislis bit' ces ti tu gmod, nece mi dosadit, kad odjednom, ne mogu vise, odo.

Tako to hoda, sa svim stvarima. npr. kupim sebi igricu i kazem igrat cu je non stop. Al u qrcu, igram 2 min i ugasim.

Tako isto i za moda. Doce neki novi, pa njemu ce dosadit, pa opet novi, pa opet novi itd itd itd
Treba vas sve u Ceceniju, da Rusima glumite silu, bar bi neke koristi bilo .
Nek' si im ti rekao....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.