Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jason - Petak 13.

607 pregleda · 37 odgovora · otvorena 13.11.2009. u 19:13

Ovako... Ovom bih prilikom zelio zamoliti Jason-a da se vrati na funkciju g.ba G-Moda, jednim dijelim, ako ne i vecim dijelom sam ja kriv radi njegovog odlaska... Pogresno si protumacio, tebe svi vole ♥ Evo Petak 13. tvoj dan, vrati se na funkciju gmoda 

Tvoj jedini i neponovljivi Omar "RAMMO" Mavric 

I mislis da ce se vratiti, jer si otvorio temu

EDIT: Kako otisao
Pod ovim vratio mislio sam na funkciju.
sta ce nam on?
BlackSheepXD je napisao/la:
sta ce nam on?
sta ces nam ti
Frisk je napisao/la:
I mislis da ce se vratiti, jer si otvorio temu

EDIT: Kako otisao
Pod ovim vratio mislio sam na funkciju.
Otisao si sa ove teme hvala cao
ma jbg nije to vrati opciju itd..
Nista neces postici podizanjem ove Teme .

Ako on hoce da se vrati , vratice se , na njemu je :/
Volio bih da se vrati na svoju funkciju gmoda , zat jer je predobar momak , jedan od najvredniji na ovom site
" Odlazile su i vece licnosti pa site nije propao " - rece neko.

Fino bi bilo kad bi Jason vratio, jer je bio jedan od boljih na svojoj poziciji, ali i sam je pokazao da mu ta pozicija i ne znaci puno i ostavio je radi pojedinaca.
aNESz je napisao/la:
sta ces nam ti
pa kad je ostavio svoju funkciju i napustio sta vi imate ikoga molit da se vrati, a sta se i ti javljas molim te...
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
ma jbg nije to vrati opciju itd..
Zar si ti jos uvjek ziv hahahahahaa Otkad te nisam vidio ovde

<3 Brat
RMMO je napisao/la:
Zar si ti jos uvjek ziv hahahahahaa Otkad te nisam vidio ovde

<3 Brat
haha

Ljudi većinom rade ono što žele i hoće, ako nisu prisiljeni. Jason je mogao birati da li da bude na toj poziciji ili ne, i ( po meni ) je izabrao pravi odgovor. Ako neće tu funkciju što ga vi molite i prisiljavate? Momak neće, pa neće ..

Što da se ovdje nervira sa moronima koji 24/7 sjede na gamersima i refreshuju home radi novih tema i radi postcounta?

Vjerujte mi , ni vi ne biste izdržali.

I trebala bi nam 2-3 lika sa cannabisovim i jasonovim karakterom ( "Sila Boga ne moli." ), da vam protumačim: spamaš, odmah si banovan; žali se zbog bana i dobit' ćeš duži ban - i ćao .

Al' et', iskreno mi je žao što je lik otiš'o jer je pravo često bio online ...

Al' neka, nema veze, nek' se pridruži nama smrtnicima .
Prvo mu psujete i govorite da nije zasluzio globala. Kad se lik odrekne funkcije trazite da se vrati. Ne znate ni vi sta hocete. Bil kakili il piskili. -.-'
Rammo imas seljacki nick.

Realno.
4rm4n1 je napisao/la:
Ljudi većinom rade ono što žele i hoće, ako nisu prisiljeni. Jason je mogao birati da li da bude na toj poziciji ili ne, i ( po meni ) je izabrao pravi odgovor. Ako neće tu funkciju što ga vi molite i prisiljavate? Momak neće, pa neće ..

Što da se ovdje nervira sa moronima koji 24/7 sjede na gamersima i refreshuju home radi novih tema i radi postcounta?

Vjerujte mi , ni vi ne biste izdržali.

I trebala bi nam 2-3 lika sa cannabisovim i jasonovim karakterom ( "Sila Boga ne moli." ), da vam protumačim: spamaš, odmah si banovan; žali se zbog bana i dobit' ćeš duži ban - i ćao .

Al' et', iskreno mi je žao što je lik otiš'o jer je pravo često bio online ...

Al' neka, nema veze, nek' se pridruži nama smrtnicima .
Bog silu ne voli.

Post dobio aplauz od bushidO.

Otisao vratio se i bogat je postao :)
Uzmimo da si ga ti otjerao , ja ti imam reci nesta kratko i jasno :
Poslije karanja nema kajanja , sto bi clanovi sajta rekli za svaku sliku dana " staro al' jako " ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.