Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako ste dosli do svog nicka

751 pregled · 70 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 22:18

U nedostatku kvalitetnih i zanimljivih tema, odlucih da otvorim jednu.

Kako ste dosli do svog nicka?

Molim vas da ne pisete gluposti, hvala.

Moj info:

Prvi nick, Fro$T. Frost sam uzeo iz filma Blade i malo preuredio.

VioleN, Boss iz Megaman X2, koji mi se uopste nije svidio svojim izgledom, vec samo imenom.

Da vidim vas
znaci od malena, jos od svojih "baby" godina su me bliznji rodjaci zvali "Kicho" jer sam licio na Popay-evu bebu, a i njegove bebe su se zavle Kicho, i tako mi naumpadne nick k1cho :D
prije bio b0n3Z :P
sada penzioniso se, pa gnus :D gnusina obicna ^^
kad sam poceo furat cs jos davno svi imali neke nickove a ja bio nub nisam ni znao napisati nick xD i onda mi senol ili ti ga "mafioza" pokazao i ja gledo crtano neki "alien" sto puno jede bla bla bla i zvao se zvrkan xD i ja bom poceo furat taj nick :D ev i do dan danas imam ovaj nick i neki me i zovu po njemu u gradu :D
Često sam se budio noću , lutao kao mjesečar i prozvali su me NightWalker
Ime Mijo pa nadimak yomi, pa eto neka bude yoomi i ostalo yomi prije se i dok sam igro coda uvjek stavljo yomi i momci me zvali yoomi pa eto.
EH CEKAO SAM OVU TEMU , SVI NESTO GLUMITE REY MYSTERIO, JA DOK SAM KORISTIO OVAJ NICK NIKO NIJE BIO CHUO ZA NJEG , TADA JE BIO "ALI G " KRALJ NAD KRALJEVIMA , MOJ NICK JE IZ FILMA "ALI G U PARLAMENTU" EVO SAMO UVOD FILMA , ZNACI PLAKANJE

wooo ?
golgy je napisao/la:
Posto sam jako dobro igrao fudbala prije i kad sam poceo csa stavio nick golgeteR....

A vecina raje me zvali golgi, pa golgysson, pa vako pa nako i na kraju i ja stavim nick golgy, malko ga preuredim : p

Toliko od mene.
Ah kad se sjetim prije sestrem' , kod bobana po citav dan , na atletskoj , pa na skolsko . Unisti nas kanter ^^

Prije vise od 5 god , jaran mi htio net centar otvorit' , ja mu konto predlozit da se zove spectra , i kad sam poceo igrat kantera , pade mi to na pamet i i stavio spectre ..
Iz shakal filma ^^

@ BUYAKA

A to the L to the I , that's ali g , thats me , thats me
Wut

Moj prvi nick je bio (sad ce se smijat svi) ni manje ni više nego : Yu-Gi-Oh!. Da, da.. i sada se stidim.. :p Kad sam kreno igrati CS, gledao sam ovaj anime ili crtani šta je. Pa ga koristio par mjeseci u igrama. Zatim sam igrao na PC strategiju koju mi je amiđa kupio Conflict Zone i tu sam pokupio ovaj nick špijuna tj. spY. I koristim ga već 5-6 godina.

ITSSSS TIMEEE TO DU DU DU DUEEELLL!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.