Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako ste dosli do svog nicka

751 pregled · 70 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 22:18

U nedostatku kvalitetnih i zanimljivih tema, odlucih da otvorim jednu.

Kako ste dosli do svog nicka?

Molim vas da ne pisete gluposti, hvala.

Moj info:

Prvi nick, Fro$T. Frost sam uzeo iz filma Blade i malo preuredio.

VioleN, Boss iz Megaman X2, koji mi se uopste nije svidio svojim izgledom, vec samo imenom.

Da vidim vas
Napravio chara na ptru (private test realm) , tj realm za testiranje patcheva koji još nisu izašli na retailu, nego za test samo prije nego budu pušteni. Slučajno odlučio da napravim ud roguea , kad ispade random name Venomus , isto tako je odgovarajući nick za roguea jer roguevi koriste poisone , pa venomus je isto tako i sličan venomousu (otrov)
ime mi je Amir ili procitano sa desna na lijevo rimA :D
Prvi nick Master_Killer_96 nezz kak mi je to palo na pamet

R0x0r, ni to nezz, mislim da sam lapio tudji, neki dan ja igram CS:S na srv kad uleti lik nick R0x0r, ja odmah disconnect XD

a sad mi je .Neonyziee, slusao pjesmu womanizer, stavljao neonke na nfs, mogao bih pomijesati!

Neonizer nevalja, da malo doradim, .Neonyzer!, ne valja, rek'oh jos sam dijete, moze .Neonyziee

XD

i da neko vrijeme sam koristio mr. VolumE. to dok sam koristio cheat, da niko ne zna ko sam xD

to mi je palo na pamet kad sam gledao u zvucnike
paa, jednom sam prilikom ukucala ime na onaj goth name transformator il kako vec, i nije mi se svidio prvi pa sam dodavala razmak dok nije doslo do heart of darkness .. posto mi je to bilo predugacko koristila sam samo darkness i svi su me poceli zvati darki .. ja sam dodala samo e - inglish rajting^^
i voila :D
korel je napisao/la:
miie il miire ? Znas ti sto ovo pitam 8-)
haha

Mrkva :$ ( nemoj ovo shvatiti kao provokaciju mire )

Prije nick bio ErrOR , ne znam ni sam odakle mi to , a TeroweNth dok sam igrao wowa scammo sam accounte , i jedne prilike scammam nekog lika i udjem na acc vidim nick TeroweNth i od tad pocnem koristiti taj nick
PoacheR..
Učili novu lekciju iz eng. jezika, i naso u lekciji ovu za mene do tada, nepoznatu riječ i svidjela mi se,
cudno sma dobio i smijesno nick, al je istina

Prvo sam bio Phoenix pa LuckY.- pa sad LenoX
a lenox sam dobio mati prala sudze i ja pogledam ispod posudza pise lenox i ja uzmem sebi kao nick :r
Ne znam ni ja tacno. Furam se na ove Hemijske izraze, pa koristim AtoM, 'h2o, elektoroN, ProTon i tako to.
TeroweNth je napisao/la:
haha :P

Mrkva :$ ( nemoj ovo shvatiti kao provokaciju mire )

:-*

Prije nick bio ErrOR , ne znam ni sam odakle mi to , a TeroweNth dok sam igrao wowa scammo sam accounte , i jedne prilike scammam nekog lika i udjem na acc vidim nick TeroweNth i od tad pocnem koristiti taj nick :D:-[
hhihiih 9-)

zna on da se salim

nego Korel, nastalo ni od ceg ni odakle. Jednostavno nastalo. I samo ja koristim taj nick. Hvala.
Dok sam igr'o CoD2 stavljao neke bezveze nickove, i htjeo rođak da napravi klan kojem bi tag bio UNITED, nažalost to se nije desilo a meni se sviđao tag tako da sam ga uzeo sebi za nick.

Rođak, ne zamjeri
ma prije se bavio alkanima tj oko fosilnih goriva pa et <3 FosiL
nick ChenGa' - jer me svi zovu chenga. Mijenjao sam stalno nickove izmisljo nesta pa reko da ne bih glumio SpawNa i ostale stavim nadimak. Ovo Fusio nidje veze nesh spominjali u skoli fuziju i to pa mi rece jaran da stavim to nick (tada tek poceo igrati cs). BTW molio sam riddle-a da mi promijeni nick nije htio :(
Al ubjedljivo je "Rapter" najjace dosao do svog nicka, necu da pricam nadam se da ce se momak javiti na temi ;):P:D
Ma promjenio dosta nickova, koji nemaju neko znacenje. npr: nequeo, collab...

Zovem se Armin, od malena me zovu arči, pa ovo je engleska verzija xD: archie. To ce i ostat, ne bih dalje mijenjao
Posto sam jako dobro igrao fudbala prije i kad sam poceo csa stavio nick golgeteR....

A vecina raje me zvali golgi, pa golgysson, pa vako pa nako i na kraju i ja stavim nick golgy, malko ga preuredim : p

Toliko od mene. ;D
Ovo je ziva istina. Nije zezancija.

Davno negdje oko 2004-2005-e godine slus'o ja na MTV-ju neku pjesmu od onog repera Raptile-a. I Odem ja u WC da obavim veliku nuzdu. Kontam ja u sebi, reko moram neki nick naci da ga niko nema. Sad smisljam ja nick, reko Reptor ima, i skonatm Rapter. Malo proguglam i vidim nema ga niko. Et to je to. (Nisam zelio da pricam sta se desavalo sa soljom za vrijeme smisljanja nick-a, i kakava mi je faca bila, to ce mo drugi put).

:D:D
snim'o sam sa drugoima pjesme xD grupa se zvala dix (nidje veze) onda smo prestali snimati i niko nije koristio dix a svi me tako poznavali i ja ostavim dix. Dodam bn jer sam iz Bijeljine i eto
aldiN.- mi je nick na forumima jer se i sam tako zovem ali u CS-u i na ostalim mjestima sam poceo koristit nick freemaN '
tacnije od glumca morgana freemana tako nesto i dosla mi ideja freeman slbodan covjek tako nest
Prvi nick bio Punisher, furka dok je strip jos bio. Nakon toga izlaze igra, film i svi pocinju furati.

Kada sam poceo igrati CoD, jednostavno prey! ne znam ni ja sto xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.