Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Danasnji igraci?

266 pregleda · 27 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 21:48

Evo digao sam ovu jednu temu da bi mogao cuti vasa misljenja a i da diskutiramo vezano za ovo.

Znaci htio sam da pitam da li je danas moguce da se uopste nade 5 stalnih igraca u ekipi, da li je danas CS prinuda mladim ljudima ili je to uzivanje, jer tako je nekad bilo, zar ne?

Mora li biti ljudima danas sve cigara, trava, pivo, ne kazem da ne treba se zabaviti ali zar nije igranje vase najomiljenije igrice uzitak, uzitak ostvariti pobjedu sa ekipom, uzitak otici na turnir, uzitak shvatiti poraz, uzitak proci sve tesko periode a onda se ponovo uzdici?

Ovo dizem jer imam iskustva sa ovim, cesto mi se desi (nazalost) da nemam stalnih 5 koji ce doci da igramo kad god zatreba, da odemo na turnir zajedno, da se izivimo zajedno ?

Da li se vama kad to desilo, i sta vi mislite o tome?

Htio bih takode da cujem misljenje starijih igraca tj. Old Sql Gamera, kako je to prije bilo, u cemu je danas razlika, i zbog cega je to tako ?

Molim ako moze malo u sticky, mislim da je fina tema.

Nemojte spam molim vas
Sniper_Soldier je napisao/la:
a ti ces biti fudbaler, ti ces imati milione od fudbala, NISAM REKAO DA NE VALJA fudbal, ali reci mi kakve koristi ce on imati od toga sto je zeljo dobio ili izgubio ?

no more off topic.....
Ma igrice su samo da ubijes " dosadu " i da se " zabavish " u neku ruku.

Zabavit' se mozes sa josh fiu, fiu stvari, igrice su bolest zezsca , izadji vani, igraj sa jaranima lopte, kosarke, odbojke, treniraj "balet" ako hoces, to je zdravo a ne igrice

- Neki noLiferi ne mogu potrcat ni 2 mettra, potrce, oce da ih srcani ufati ...
- Ja treniram nogomet 6 godina, naviknesh se na svaku vremensku priliku, neki misli, ma "ebo" fudbal glupost, necu uspijeti i to ..

Budes uporan, das sebi cilj i ides prema cilju !

NJapster je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem da si zbog ovog digao temu. Pa bolan j**o te CS, idi napolje ugledaj svjetlost dana nekrofilu jedan. Razmisljas o kanteru i nervira te to sto nemas stalnih 5 igraca, moj boze neznam sta ti mislis ali ja mislim da si zreo za psihijatrije. I realno gledajuci bolje je svaki dan ispusit 2 dzointa i popit 2 litra pive nego cjeli dan igrat tamo neke meceve igrat pa igrat na pubu. Zivio Bob Marley na onom svjetu.8-)
pa ti si jedan ovicam ludak, LOL, normalno da ne idem vani, treniram kosarku povazdan, kad nemams ta raditi sjednem csa i vratim se nazad na ucenje.....ko je rekao da ne izlazim u grad....samo ne izlazim na opijanke, diska, ta sranja!
Ljudi previshe ste zagrizli za cs jbt igra te dnevno 5,6 h

bolje otic igrat fudbala, kosharke sa prijateljima druzis se uzivash boli te... <3

A cigare ma hajde bola' boli te briga sto neko pushi. sebi steti ne tebi ! :D
haj ne glumi heatona.....

ne kazem da ne valja fudbal isto pitanje i za tebe?
KAKVE Ti koristi imas sto ce zeljo pobijediti ili izgubiti.....hoces dobiti para, hoces postati milioner? neces......

naravno sport, pogotovo kosarka je jedna od najboljih stvari koji su mi se desile u zivotu,
ne citiraj please....ako imas nesto da kazes u vezi same teme reci.....ovako samo skrecemo sa nje
pitao si kakve veze imas od fudbala ?

ja nisam rekao da imam veze od toga 'ocel zeljo ( nebitno ko, dobit'/izgubit' ), vec da imam ako se bavis njim, tj. igras .

ti sad skontaj jel ti bolje igrat' citav dan cs - a i brinut' 'ocesh imat' 5 igraca za clanwar il' trcat' sa prijateljima i ganjat' loptu

ne citiraj, cao

pa ti si jedan ovicam ludak, LOL, normalno da ne idem vani, treniram kosarku povazdan, kad nemams ta raditi sjednem csa i vratim se nazad na ucenje.....ko je rekao da ne izlazim u grad....samo ne izlazim na opijanke, diska, ta sranja!
E pa vidis ja nisam ludjak ja volim sve sto vole mladi tj alkohol drogu sve zivo :D ugl znaci za koju godinu ces sam sebi je**t majku i govorit koliki sam idiot bio i igro onog kantera i dizao ove glupe teme za ovo. Bice te stid samog sebe vjeruj mi.
Vi ste moroni obični. Svaki mogući ajdl koji je odgovorio na ovu temu je moron. Samo pričate gluposti. Pogotovo mali Rammo. Gdje si ti prije j*b'o ?

RMMO je napisao/la:
Znaci ti si jedan obicni primjer propalog No Lifera... "zar nije uzitak igrati svoju najjomiljniju igricu" Najjomiljnija igrica je sam zivot... Pokusaj igrati tu igricu pa ces vidjeti sta je zabavno... A sto se toga tice, zar nije zabavno otici sa rajom negdje popiti pivu kafu ofo ono... Pa znam po sebi, dok sam najjvise igrao wow-a znao sam svake subote otici na barice sa liryom, semirom, qwertzom, gazzelom popiti pivu, sjet popricati... Kazem ti zivot je uzivancija
upravu si ramo u jednom segmentu......tebi je omiljena igrica WOW.....nisam ja rekao da mi je cs zivot......no lifer....mozda sam se pretvorio kako sam krenuo u 3 razred....ali odvikavam se polahko.....

a sto se tice tih izlazaka, naravno tu si 10000% upravu, samo ja ne izlazim na fake i tako te stvari.....odem u kino, odem u pozoriste, idem na projekte po Citavoj Bosni....i tako te stvari
haj <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.