Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Danasnji igraci?

266 pregleda · 27 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 21:48

Evo digao sam ovu jednu temu da bi mogao cuti vasa misljenja a i da diskutiramo vezano za ovo.

Znaci htio sam da pitam da li je danas moguce da se uopste nade 5 stalnih igraca u ekipi, da li je danas CS prinuda mladim ljudima ili je to uzivanje, jer tako je nekad bilo, zar ne?

Mora li biti ljudima danas sve cigara, trava, pivo, ne kazem da ne treba se zabaviti ali zar nije igranje vase najomiljenije igrice uzitak, uzitak ostvariti pobjedu sa ekipom, uzitak otici na turnir, uzitak shvatiti poraz, uzitak proci sve tesko periode a onda se ponovo uzdici?

Ovo dizem jer imam iskustva sa ovim, cesto mi se desi (nazalost) da nemam stalnih 5 koji ce doci da igramo kad god zatreba, da odemo na turnir zajedno, da se izivimo zajedno ?

Da li se vama kad to desilo, i sta vi mislite o tome?

Htio bih takode da cujem misljenje starijih igraca tj. Old Sql Gamera, kako je to prije bilo, u cemu je danas razlika, i zbog cega je to tako ?

Molim ako moze malo u sticky, mislim da je fina tema.

Nemojte spam molim vas
aj ne seri pasa bgt dosta mi je sto je ljoze izgubio !
Kako ce biti isti

Razlika je u tome , prije nije bilo djece koja upali chit i ofna

Prije je bilo sve rega , moglo se igrat bez problem <3
unazZ je napisao/la:
aj ne seri pasa bgt dosta mi je sto je ljoze izgubio !
ma jbo te fudbal....kakve ti koristi imas od toga.....
ha ya....dzabe se nerviras

Prije se jarane igralo sa uzitkom,nije prije svako igro ko sad.. eo dans sam se bas smijo.. sa mojom ekipim fragmat i sad trazimo 5on5 na mircu i 5 ekkipa protivnicki svi su imali citove,njemci idoli.. stim posto kao i non steam..al eto da neidem od teme,nisam Old sql da ti mogu rec prije o turnirima.. al znam da se prije 3-4 godine igrali sa uzitkom :S.. ne kao sad.. svako pro :r

I najvise volim igrat sa svojom ekipom ovom sad.. svi smo haman stalno online,stalno pucamo.. nemozemo lana nismo svi iz istog grada..al online solidno igramo i spica mi je.. i naravno samo steam :D
ima stalnih ekipa i stalnih igraca
samo sto ti neznas da nadjes te igrace
limvo te ljoZe!!!

Post dobio aplauz od bak1r

Nije sve u igrici . Citajuci temu , zakljucio sam da se ti samo preko igrice mozes zabaviti i uzivati ?

Ima i drugih nacina da se zabavis .
heh...
Igram i ja cwove redovno i svadzam se sa drugom koji zivi pored mene nece da me slusa.... sta cu kad ima debila, sad igram na njemackim serverima i vidim velika je razlika nema citera, nacionalizma(najvise to mrzim) i tako tih stvari.
Sto se tice tih stvari pusenja itd, ja sam okrezen tome i upoznat sam tvojim situacijama, sta ces moras se pomirit, i ja sam sad odlucio nek mi je najbolji drug, ako je uso u CW i mrsko mu igrat hoce da pusi itd, nek ne igra zato sad cu za neki norveski clan da igram ;) I ne svaljujte sve na citere... on pipije ban i zadovoljan!

to je od mene, Cuvaj se ima raznih debila, i jos nesto:
Nije ovo sve oko igre nego i oko prijateljstva, jer prijateljsvo nije igra u kojoj mozes kucat sv_restart 1 pa ponovo.
Sniper_Soldier je napisao/la:

citiram " ma jbo te fudbal....kakve ti koristi imas od toga.....
ha ya....dzabe se nerviras "

kakve veze imas od fudbala ? hmm.. kakve imas od cs ? od fudbala ti moze bit' samo bolje i zabavnije . sport, trcanje, druzenje sa prijateljima itd itd ..

ev' ti jedno pitanje: Kakve koristi imas od cs - a ?
TeroweNth je napisao/la:
Nije sve u igrici . Citajuci temu , zakljucio sam da se ti samo preko igrice mozes zabaviti i uzivati ?

Ima i drugih nacina da se zabavis . ;)
MOJ coeK nije sve u igrici

a kamoli u cigarama travi o tome da ne govorim 9-)
Sniper_Soldier je napisao/la:

Cinjenica je da je nas fudbal qrac. Nije ni f od fudbala.

Eh, kakve koristi imas od fudbala ?

Neću ni da ti filozofiram ništa, al' uveliko je poznato da su fudbaleri jedni od najbogatijih ljudi.

I još uvijek se pitaš kakve koristi ima ?

A kakve koristi ima POJEDINAC od fudbala. Pa recimo: razvija tijelo, ostaje u kondiciji, zabavlja se itd itd.

A kakve koristi od kantera? Sve suprotno od gore navedenog.

/kthxbai
TeroweNth je napisao/la:

Ima i drugih nacina da se zabavis .
naravno da ima, ja treniram kosarku, dosta toga se promjenilo od kako treniram, naravno cs je jedan od nacina na kojim se zabavljam nazalost
KEW4M0N1ZER je napisao/la:
ima stalnih ekipa i stalnih igraca
samo sto ti neznas da nadjes te igrace
limvo te ljoZe!!!
E da su admini sad neki da dignu temu Svako pisanje Zeljo,sarajevo,tm 87,hz itd .. ban na tolko i tolko dana...!

Sta ima derbi sa ovom temom pls
po 15 tema o derby
4rm4n1 je napisao/la:

Neću ni da ti filozofiram ništa, al' uveliko je poznato da su fudbaleri jedni od najbogatijih ljudi.

I još uvijek se pitaš kakve koristi ima ? :)

A kakve koristi ima POJEDINAC od fudbala. Pa recimo: razvija tijelo, ostaje u kondiciji, zabavlja se itd itd.

/kthxbai
Znas do cega je to .Npr vi igrate mec .Jedan napravi glupost i vi se svi na njeg derete ,a neki i psuju .Zato je to
4rm4n1 je napisao/la:

I još uvijek se pitaš kakve koristi ima ?

/kthxbai
a ti ces biti fudbaler, ti ces imati milione od fudbala, NISAM REKAO DA NE VALJA fudbal, ali reci mi kakve koristi ce on imati od toga sto je zeljo dobio ili izgubio ?

no more off topic.....
Eh ovako, nisam old sql gamer ali nisu ni ovi gore, pa sam prinudjen da napisem post. Istina je, ne mozes naci pet stalnih igraca u timu, to je ne zamislivo za klan poput tvog (bez uvrede).
aNESz je napisao/la:
E da su admini sad neki da dignu temu Svako pisanje Zeljo,sarajevo,tm 87,hz itd .. ban na tolko i tolko dana...!

Sta ima derbi sa ovom temom pls
po 15 tema o derby
ovo nije tema ovo je samo post
i ovo je kao btw !!!
isto kosto bi ti naprimjer napiso
bla bla bla bla
btw bla blab la
kontas
ak nekontas ...
cntr je napisao/la:

kakve veze imas od fudbala ? hmm.. kakve imas od cs ? od fudbala ti moze bit' samo bolje i zabavnije . sport, trcanje, druzenje sa prijateljima itd itd ..

haj ne glumi heatona.....

ne kazem da ne valja fudbal isto pitanje i za tebe?
KAKVE Ti koristi imas sto ce zeljo pobijediti ili izgubiti.....hoces dobiti para, hoces postati milioner? neces......

naravno sport, pogotovo kosarka je jedna od najboljih stvari koji su mi se desile u zivotu,
ne citiraj please....ako imas nesto da kazes u vezi same teme reci.....ovako samo skrecemo sa nje
Znaci ti si jedan obicni primjer propalog No Lifera... "zar nije uzitak igrati svoju najjomiljniju igricu" Najjomiljnija igrica je sam zivot... Pokusaj igrati tu igricu pa ces vidjeti sta je zabavno... A sto se toga tice, zar nije zabavno otici sa rajom negdje popiti pivu kafu ofo ono... Pa znam po sebi, dok sam najjvise igrao wow-a znao sam svake subote otici na barice sa liryom, semirom, qwertzom, gazzelom popiti pivu, sjet popricati... Kazem ti zivot je uzivancija
Ne mogu da vjerujem da si zbog ovog digao temu. Pa bolan j**o te CS, idi napolje ugledaj svjetlost dana nekrofilu jedan. Razmisljas o kanteru i nervira te to sto nemas stalnih 5 igraca, moj boze neznam sta ti mislis ali ja mislim da si zreo za psihijatrije. I realno gledajuci bolje je svaki dan ispusit 2 dzointa i popit 2 litra pive nego cjeli dan igrat tamo neke meceve igrat pa igrat na pubu. Zivio Bob Marley na onom svjetu.9-)
cntr je napisao/la:

UBIJAM IN REAL LIFE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.