Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Kafa] - Idemo dalje !

1.905 pregleda · 78 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 02:40

Prahno i ovaj mjesec punom snagom

Vrijeme je za druženje, pričanje, čatanje, spamanje i naravno KAFA !

Eo vala napokon ovaj put po prvi put u historiji ovh kafa, kafa ce se odrzati na ILIDŽI !

Znaci ovako to sada ide:

Lokacija - Ilidža
Vrijeme - 13.30h
Datum - 14 Novembar 2009 !
Tačna lokacija - Kafic odmah pored FAST FOOD RIO-a, uglavnom kafic nema baštu, zatvoren je, zna bok1 koji je kafic ja zaboravio ime Uglavnom kafic je CRVEN unutra

Znaci naci cemo se ispred FASTFOOD-a RIO ! I odatle idemo u kafic !

Et znaci sljedece sedmice idemo na Ilidžu wohooooo

<3 :**** mwaaa !

PS: Svi su pozvani i on '97 godište i oni '80 godište
sve je to divno i krasno, a ocel biti rye ?

Ja cu doci samo radi Marka i iskljucivo ako ne dolazi abasi, ne mogu da slusam debilizam -.- ♥

Post dobio šamar od bushidO.

cntr je napisao/la:
sve je to divno i krasno, a ocel biti rye ?

rya se preselila u Sarajevo , morala bi doc
kenaN_ je napisao/la:
rya se preselila u Sarajevo , morala bi doc
Rya uci.. Pocinju ispiti.. Nece doci..
je napisao/la:
Ja cu doci samo radi Marka i iskljucivo ako ne dolazi abasi, ne mogu da slusam debilizam -.- ♥
abasi ce doci iskljucivo da ti j**e tu mater koja te rodila tako debilnog.

Post dobio aplauz od FataL

necu doci jer je prosla kafa bila samo gubljenje vremena ! svi govore kako ce doci i onda 20% dodje od tih sto govore.
predaleko, fino se provedite na kafici ^^
je napisao/la:
Ti neces doci nikako i ti to dobro znas ...
abasi je napisao/la:
zajko ae samo usput reci koliko para za podloge da ti ponesem :)
abasi je napisao/la:
Ne ponasas se korektno kao admin. Jos si dijete kroz cije vene protjece krv pomijesana sa adolescentnim hormonima koje ne mozes kontrolisati. Dopustas da te isprovocira glupa recenica jednog pedercica koji d**a na plave curice napucenih usnica. Tako i ti treba, pokazi svima ko si i sta si. Pokazi koliko zapravo ne vrijedis kao licnost. Cak ni taj Veliki Philosopher nije mogao da te porazi, iako je on bio u pravu sve vrijeme. Nije mogao protiv mase.

Cestitam ti Abasi. Sada banuj ovaj acc i svima pokazi koliko te strah kada gubis autoritet, a samo da znas da su ovo rijeci jednog clana gamersa za kojeg mislis da ti je vjeran prijatelj. Necu ti se otkriti jer je ovo prijateljski savjet. Bilo bi ti pametnije da ga korigujes, nego da me trazis okolo da i meni ''je**s mater''.

EDIT : A vi koju mu se ulizujete, pocastite ga malo svojom curom. (:
abasi je napisao/la:
hahha :D
sta se bola ulizujete covjeku. Uvlacite se u supak ko dbli..
ccc

GL na kafi, ja bi tad nekad trebao biti u sarajevu tu subotu samo ne znam dal prije ili poslje. Pa cemo vidit ako budem doci cu
abasi je napisao/la:
glavni
molotov_ je napisao/la:
Ne ponasas se korektno kao admin. Jos si dijete kroz cije vene protjece krv pomijesana sa adolescentnim hormonima koje ne mozes kontrolisati. Dopustas da te isprovocira glupa recenica jednog pedercica koji d**a na plave curice napucenih usnica. Tako i ti treba, pokazi svima ko si i sta si. Pokazi koliko zapravo ne vrijedis kao licnost. Cak ni taj Veliki Philosopher nije mogao da te porazi, iako je on bio u pravu sve vrijeme. Nije mogao protiv mase.

Cestitam ti Abasi. Sada banuj ovaj acc i svima pokazi koliko te strah kada gubis autoritet, a samo da znas da su ovo rijeci jednog clana gamersa za kojeg mislis da ti je vjeran prijatelj. Necu ti se otkriti jer je ovo prijateljski savjet. Bilo bi ti pametnije da ga korigujes, nego da me trazis okolo da i meni ''je**s mater''.

Bas volim kad uletim na ovaj forum jednom u 10 godina i procitam zanimljiv, iskren i direktan post medju svim ovim glupostima :)
molotov_ je napisao/la:

I ti kao i mali philosopher se petljate gdje vam nije mjesto, da ti je mjesto tu znao bi da me neisprovocira glupa recenica jednog pedercica koji d**a na place curice napucenih usnica vec da me mjesecima provocira tako da zaobidji i gledaj svoja posla. A i ko god da si i koliko god se ti smatrao mojim prijateljem ja te ne smatram svojim prijateljem, da si mi prijatelj kakvim se predstavljas nebi se krio i nebi me javno ovako savjetovao i kritikovao vec bi mi trebao ukazati na neke stvari,posavjetovati mene a ne citav g.ba i pomoci. Cus fake friendu.
treniram na ilidzi ... znam gdje je :) ... dotji cu sa nekim :)

farise spusti se na zemlju ... momci su puno stariji od tebe ...
nemas se sta sa njim raspravljat ... zajko normala cojk ...
sto bas takav izraz "debilizam" ... zakuhavas....

viidimo see xd
Pu jesi ubo, tačno 14og u pola 2 mi ispit

Kad je popijete tu 'ladno svi na bus i u BL
v3Tr0x je napisao/la:
Pu jesi ubo, tačno 14og u pola 2 mi ispit

Kad je popijete tu 'ladno svi na bus i u BL
Ko casti kartom?

A i sumnjam da ce se tamo moci "slaviti" nakon utakmice u slucaju pobjede il neceg slicnog, tako da bolje da ostanemo ovdje ).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.