Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Kafa] - Idemo dalje !

1.905 pregleda · 78 odgovora · otvorena 07.11.2009. u 02:40

Prahno i ovaj mjesec punom snagom

Vrijeme je za druženje, pričanje, čatanje, spamanje i naravno KAFA !

Eo vala napokon ovaj put po prvi put u historiji ovh kafa, kafa ce se odrzati na ILIDŽI !

Znaci ovako to sada ide:

Lokacija - Ilidža
Vrijeme - 13.30h
Datum - 14 Novembar 2009 !
Tačna lokacija - Kafic odmah pored FAST FOOD RIO-a, uglavnom kafic nema baštu, zatvoren je, zna bok1 koji je kafic ja zaboravio ime Uglavnom kafic je CRVEN unutra

Znaci naci cemo se ispred FASTFOOD-a RIO ! I odatle idemo u kafic !

Et znaci sljedece sedmice idemo na Ilidžu wohooooo

<3 :**** mwaaa !

PS: Svi su pozvani i on '97 godište i oni '80 godište
Da se neki " normalni " member ovako izrazio ( " da ti je**m mater " ) dosada bi bio banovan , milion puta citiran od vas , pisali bi mu kretenu , maloumnice , banujte ga i slicno , a posto je to abasi rekao , on je " kralj " on je " najaci " , " smijesan " .
Nije vas stid javiti se ?
Koji ste vi jadovi , neki wannabegameri , mislite da cete to postici time sto cete mu lizat supak ?
IZVUCITE VISE GLAVU IZ NJIHOVIH SUPAKA , MISLIM DA JE VRIJEME ZA TO
[Ocekujem ban , jer sam rekao ISTINU ]
VioleN je napisao/la:
Ko casti kartom?

A i sumnjam da ce se tamo moci "slaviti" nakon utakmice u slucaju pobjede il neceg slicnog, tako da bolje da ostanemo ovdje ).
Nisam se ni sjetio da je utakmica taj dan. Na index ti karta nije ni 20 maraka. A možeš ti probati slaviti, ja drečim za Bosnu po kafiću gdje gledam utakmice i niko mi ništ' ne govori
Jao vrijeme, mozda bi dosao da je malo kasnije , imam nekog posla ne mogu, a dosao bih :|
eN je napisao/la:
Jao vrijeme, mozda bi dosao da je malo kasnije , imam nekog posla ne mogu, a dosao bih :|
laze, stidi se visine i godina 9-) hihihi
korel je napisao/la:
laze, stidi se visine i godina 8-) hihihi
lol, pa bio sam na svakoj kafi do sad neam se ciga stidi aahha
kakvim se vi stvarima morite..
abasi je napisao/la:
abasi ce doci iskljucivo da ti j**e tu mater koja te rodila tako debilnog.
Da je neko od membera napiso tu recenicu javno dobio bi permanent ban il del acc.

Pola gamersa zna da je gazzel to sto si reko i druga polovica bi mu isto to htjela uradit al grehota kad je djete, mene bilo stid jednom igrat u neonu pored njega, semira, ade ja se osjeco ko u vrticu, sve djeca metar i zilet u pamet i 4rl.
SP3CTRE je napisao/la:
Da se neki " normalni " member ovako izrazio ( " da ti je**m mater " ) dosada bi bio banovan , milion puta citiran od vas , pisali bi mu kretenu , maloumnice , banujte ga i slicno , a posto je to abasi rekao , on je " kralj " on je " najaci " , " smijesan " .
Nije vas stid javiti se ?
Koji ste vi jadovi , neki wannabegameri , mislite da cete to postici time sto cete mu lizat supak ?
IZVUCITE VISE GLAVU IZ NJIHOVIH SUPAKA , MISLIM DA JE VRIJEME ZA TO
[Ocekujem ban , jer sam rekao ISTINU ]
Ne ocekuj ga od mene jer ne patim od toga stovise i da me banuje neko od admina nebi A nikome rekao, zasluseno bi bilo.
Lik fino oce da organizuje kafu...a vi odma pocnete srat sa vasim glupostima....Kafic se zove Levante...
Kafic se zove Levante za one koji ne znaju i vidi se odma cim izadjes iz tramvaja tako da ne mozete zalutati
Nema sanse da admini obrisu postove koji se ne ticu kafe, j**o to hajmo mi malo flejmat jedni druge da vide da imamo vokabular sa kojim mozemo usutiti nekoga, da smo face
Podsjeti me na onu emisiju davno sto je bila na Hayatu ja mislim... Kad ona djeca govore: IDEMO DALJEEEE xD

Mozda i ja naletim, ako budem imao vremena ^^
Da mi je vidjeti reakciju kad vidite Jasona

Post dobio šamar od wcKd

_StoRm je napisao/la:
Nema sanse da admini obrisu postove koji se ne ticu kafe, j**o to hajmo mi malo flejmat jedni druge da vide da imamo vokabular sa kojim mozemo usutiti nekoga, da smo face
Pa jel te stid vise, to ti je 18971 acc na ovom portalu i ti nesto tersas i pametujes,
Cuj na ilidzu da idem na kafu, pa keve mi moje treba mi realno 2 sata da dodjem

NECU DOCI HWALA

CYA

NE CITIRAJ ME !
BLAZZE je napisao/la:
Cuj na ilidzu da idem na kafu, pa keve mi moje treba mi realno 2 sata da dodjem

NECU DOCI HWALA

CYA

NE CITIRAJ ME !
Jesi pičun
Sve je to divno i krasno ali nema sanse da dodem

Ajd kad dr put bude u blizina moga grada mozda i dodem <3
abasi je napisao/la:
abasi ce doci iskljucivo da ti j**e tu mater koja te rodila tako debilnog.
qme ako ti je nadoslo da mu opsujes trebao si preko poruke :S

ovako raja cita ;) dajes los primjer mladjima :)

9-)

pola ce ih reci kako on psuje :S daj da i ja ;)
@ blazze Procitaj temu fino .. ti si pozvan ako hoces, a ako neces jarane niko te nece molit kontas ? Covjek lijepo 'oce da se druze ljudi a ti ako neces ne spamaj :D mojne da se ljutis :D

@ Ovi stariji, pametniji, normalniji - sto se zamarate "maloumnim, mladjim od vas po 10 godina, i ne znam ni ja sta vise" :s pustite ih nek pisu samo ih zaobidjite :s niste vi djeca ako su oni :S :/ oni da su mangupi nasli bi te u i lice ti rekli nesto ;) a posto su djeca a qrce se ... zato ne smiju ;) cao :$ i nemojte se ljutiti radi ovoga morao sam :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.