Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Euro Pro Net web hosting

135 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.11.2009. u 12:40

evo tek sad vidimda mi je "nova" usluga ukljucena u moj pake web hosting 10 MB znam da nije nesto velik... al za moje potrebe je sasvim dovoljan, pa bih vas molio da mi objasnite.. kako da mu pristupim... :D
Pošalji da hoćeš da ti aktiviraju host na ovaj mail : [email uklonjen]

- Konektuješ se na FTP , preko nekog FTP programa. Ako koristiš free zonu, sigurno znaš koristiti ( flashFXP, smartFTP .. etc )

- Na hostu radi samo HTML. Nema installed PHP i mySQL.
Mislim da je ovako:

Odes na svoj acc (ono gdje gledas stanje racuna, novosti, potrosnja itd.), nadjes u meniju Web Hosting.
Otvoris, i ides aktiviraj, onda ce ti postaviti neke podatke da ih ispunis. Ispunis ih, i mislim da u roku 24 sata ti bude sve pokrenuto ako ne i odma.

Barem sam ja ovako uradio, kod mene je ADSL
falleNinh000 je napisao/la:
Mislim da je ovako:

Odes na svoj acc (ono gdje gledas stanje racuna, novosti, potrosnja itd.), nadjes u meniju Web Hosting.
Otvoris, i ides aktiviraj, onda ce ti postaviti neke podatke da ih ispunis. Ispunis ih, i mislim da u roku 24 sata ti bude sve pokrenuto ako ne i odma.

Barem sam ja ovako uradio, kod mene je ADSL
Aj ne kenjaj svega ti. Ne vrti se svet oko ADSL-a. To isto kao da kažeš tako je barem u Americi. <_<

za epn, se mora slati mail. nemaju uopšte u stanju računa novosti, već samo potrošnja. simple as that
Jason je napisao/la:
Aj ne kenjaj svega ti. Ne vrti se svet oko ADSL-a. To isto kao da kažeš tako je barem u Americi. <_<

za epn, se mora slati mail. nemaju uopšte u stanju računa novosti, već samo potrošnja. simple as that
jes <3
Jason je napisao/la:

PA kazem ti neznam kako je u epn al adsl je ovako, svakako sorry ako je samar- samar
Jason je napisao/la:
Pošalji da hoćeš da ti aktiviraju host na ovaj mail : [email uklonjen]

- Konektuješ se na FTP , preko nekog FTP programa. Ako koristiš free zonu, sigurno znaš koristiti ( flashFXP, smartFTP .. etc )

- Na hostu radi samo HTML. Nema installed PHP i mySQL.

sorry, al zar to nije tvoj Mail????9-)
Njegov mail ti je ovaj "ZA" ili ti ga prekrizeni jer ovim mailom je on dobio pristupne podatke za svoju poddomenu,znaci samo ti je napisao da trebas tom liku poslat mail da ti aktivira

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.