zzz svima zanima me kako da web dizajn postavim na server???
Diskusija
Kako da postavim web dizajn na server
101 pregled · 8 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 20:56
uzmes i stavis
Registruješ se na neki free host osim ako nemaš već zakupljen kod nekoga. Skineš program File Zilla, ukucaš ftp server, username od ftp-a i password. I povučeš sa desktopa fajlove ( index.. ) na ftp.
mirzaMU je napisao/la:
uzmes i stavis
svaka ti cast...
aha shvatio sam a mene sada jos zanima kako da napravim npr. na nekom sajtu ima naslovna pa kontakt pa forum........ e mene sada zanima koju da ja upisem url ili sta vec npr da bude ovako moja-domena.com/kontakt...
valjda ste me shvatili
valjda ste me shvatili
delwa5 je napisao/la:
aha shvatio sam a mene sada jos zanima kako da napravim npr. na nekom sajtu ima naslovna pa kontakt pa forum........ e mene sada zanima koju da ja upisem url ili sta vec npr da bude ovako moja-domena.com/kontakt...
valjda ste me shvatili
valjda ste me shvatili
aLmo je napisao/la:
Skini program zvan' "Adobe Dreamweaver" . Otvori taj template , il ako je free sa nekog sajta , ima ti ja misLim "Contact" . Selektujes to , i pisat ce ti nesto "awkjdjahwd <"#">Contact dewfe , i ti sad' kreiraj direktorij u FileZilla "Contact" i stavis Link na ovo "<"#"> , umjesto ovog "#" , ti stavi tvoja-domena.ba/contact i sejvas . Update na FileZilla i onda u taj direktorij ubacis neku skriptu za kontakt'. Ovako sam radio , sebi na free hostingu . Ne mogu se ovako snaci' nemam Dreamweaver . Nadam se da je posLuzilo. Pozz
Eto samo skines filezillu i ubacis svoje fajlove na server, prije toga ukucas host servera, svoje ime i sifru. Btw daces mi da pogledam taj sajt XD
Cuj na domeni .com .. Daj i nama taj hosting vrijedit ce ti nagrada
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.