koji od ovih??
Anketa
best shop in BiH
1.344 pregleda · 39 odgovora · otvorena 24.04.2006. u 20:50
meni je plus najbolji
genelec <--- wtf?
IT computers <--- sa cijenama su LOL
zicomp <-- wtf ?
imtec <--- wtf?
plus computers <-- Jedina firma koja ima najvishe gaming opreme.a to je 2%
Uni Expert - veoma jeftin osim sto je neozbiljan.
ntchs - onaj ko kupi pc tamo nek se osjeca glupanom koji placha svoj racunar vishe od GOLF2ce!
didacta - se fura da imaju opremu a za sta god ih nazoves , kazu chekaj mjesec ...
ostale nechu chak ni da komentarishem..
IT computers <--- sa cijenama su LOL
zicomp <-- wtf ?
imtec <--- wtf?
plus computers <-- Jedina firma koja ima najvishe gaming opreme.a to je 2%
Uni Expert - veoma jeftin osim sto je neozbiljan.
ntchs - onaj ko kupi pc tamo nek se osjeca glupanom koji placha svoj racunar vishe od GOLF2ce!
didacta - se fura da imaju opremu a za sta god ih nazoves , kazu chekaj mjesec ...
ostale nechu chak ni da komentarishem..
Meni je printex najaci od svih ovih.Kupio sam 4 prije 3 godine nikada nisam imao nekih problema osim sto mi je sistem pao 1...
moj glas ide genelecu...
It computers je skup. Genelec je dobar sa cijenama, mogucnost kupovine iz drugog grada, i td..
It computers je skup. Genelec je dobar sa cijenama, mogucnost kupovine iz drugog grada, i td..
DISTI
Buca Potok
Buca Potok
koje ovo stavio IT computers koji za veliku sumu novca daje lose konfiguracije. Ovo ne bih govorio da nije provjereno baream su po 20 KM skuplji ya svaku komponentu
didakta
best on Kim-Tec
a za IT computers neam rijeci hem su skupi i nekvalitetni
ja uzo kom. od 2.252 KM i instaliro c.s. i gasi mi se kom. kad igram c.s. nidze veze, a dok je od buraza kom. iz Kim-Tec-a i sve fercera kod njega i tako da smo se zamijenili kom.

a za IT computers neam rijeci hem su skupi i nekvalitetni
ja uzo kom. od 2.252 KM i instaliro c.s. i gasi mi se kom. kad igram c.s. nidze veze, a dok je od buraza kom. iz Kim-Tec-a i sve fercera kod njega i tako da smo se zamijenili kom.

mah .... sve su
genelec moze nekako proci
genelec moze nekako proci
Ma plus ZAKON!!!
IT computers je najskuplji ikad sam vidio
IT computers - sucks
elem mene interesuje kako IT computers opstaje a svi se zhale na njihovu opremu i kako su preskupi
Genelec - moj glas za njih,
imaju oni svojih mana, ali su kvalitetni koliko toliko bar u nashoj okolini i drzhe se garancija, a ne gnjave po 5-6 meseci ko neki da zamene robu sa fabrickom greshkom i zato ce i opstati
za ove ostale vishe manje nisam cuo
elem mene interesuje kako IT computers opstaje a svi se zhale na njihovu opremu i kako su preskupi
Genelec - moj glas za njih,
imaju oni svojih mana, ali su kvalitetni koliko toliko bar u nashoj okolini i drzhe se garancija, a ne gnjave po 5-6 meseci ko neki da zamene robu sa fabrickom greshkom i zato ce i opstati
za ove ostale vishe manje nisam cuo
maneco-computers
plus najbolji pa vi pricajte sta hocete
plus!
ma plus ba
plus i genelec
edit:
zaboravio sam na uni expert
imaju povoljne cjene i do sada sve sto sam kod njih kupio nisam se pokajao
edit:
zaboravio sam na uni expert
imaju povoljne cjene i do sada sve sto sam kod njih kupio nisam se pokajao
gdje je taj genelec (adresa ili ako nema tacne adrese onda objashnjenje ako moze
)
)
DISTI..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.