Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

E ovo je turnir :)

888 pregleda · 73 odgovora · otvorena 31.10.2009. u 16:11

Vidite šta je turnir. =P

Kontam, da se organizujemo pa da napravimo i mi nešto ovako..

Evo ja ću izvoditi trbušni =)

Mojne brisati temu, nek' se raja izgotivi.
Jao svaka čast dje ovo nadje

Ovo likovi iz Virtus.Pro aaaaaaaaaaa Kako bi ih isfato
Ufff sto bi ja ove trebe propisno odjebo je**s i turnir i sve
ajoj sto nema kod nas ovakvih turnira:*:*:*ove budale cs igraju:D:D:Dstabi im ja radio kad bi mi se popela na monitor, nebi vise sisla:D
Vi lafo ne bi ustali/skakakali sa nje. Ja dajem glavu da bi vas 90% zarilo glavu u monitor, ne bi vadili je.
Jeste vi normalni?

Covjek dosao da uzme pare, on da gleda neku ku**u kako se tu skida. Et on nema pametnija posla nego da nju gleda, ko da je to nesto :/ Logicno da mu je bolje uzeti milju eura, nego nju gledati. Spoznajte prave vrijednosti (ne mislim na pare ).

Post dobio aplauz od uNderGOD

Svi bi vi na pi**u al u ku**u

dacu ti ja dvije pi**e da plesu oko tebe kada se sledis ko konj javi se onda
sta ba vi fol, bacio bi opremu ufatio je za sisu ? sta pricate ba, 90% portala tj vas djece ne izlazi iz kuce , d**a ku**c po vazdan, igra igrica, a vi nadjete pricati kako bi fol bacili opremu ili nesto, aj se presaberite i razmislite sta govorite... napacenici pravi oni !
meni moze sjedit u krilu ...mogu ja igrat cs i tako ...a ovo neki hadalji xD
BLAZZE je napisao/la:
pa moze doci medju no lifere sto meni nedodju vako pa bi vidjele kako bi joj iskilo pi**u :D hhh stace rete evo jos jedan primjer da su rete svi koji ovo igraju ,cast izuzetcima ;)
pi**u bi joj pojeo , čudo pa je ovaj u ljubičastom nije gurnuo jer mu se naslonila na tastaturu hahahaha
j0KERNINHO je napisao/la:
x OMG pa meni da se popne na monitor ni NATO me nebi sprecio da joj zabijem jedan HEADSHOT.
hahah jes jak komentar oplakah
ma jbt to oni su se nagledali davno tog.
sad su dosli po pare a kasnije sta je u drugoj sobi hhh:D
nemora je sad gledat al kasnije je akcija
i u ovim uslovima da se igra turnir ahahah...poslije ih je pola pocelo dr*** ;)
gAte je napisao/la:
ma nebi bio nikakav izazov samo bi je brzinski preko stola pojebo, i nastavio igrati
haahhaha , pametno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.