Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MINI TURNIR @ Hadzici !

176 pregleda · 11 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 12:41

Eh ovako , kao sto u imenu teme pise znaci organizuje se turnir u Hadzicima 24.10.'09 za maloljetne osobe , mislim za raju koja ima do 18 i 18god. Ja nisam organizat0r niti ikakav bitan faktor od organizacije , ja sam pisem ovu temu kako mi je receno .
Znaci turnir se organizuje u igraoni UNDERCITY u Hadzicima , nedaleko od autobuske stanice.
Svi oni koji su zainteresovani da dodju na turnir nek se jave meni na moj msn ili br telefona kako bih mogli stupit u kontakt za prijavu ekipa ! Ko ne zna gdje se nalaze Hadzici moze se obratit meni !
Uplata po igracu bi bila 5 KM znaci po ekipi 25 KM ! Prva nagrada idu sve pare od prijavljenih ekipa ! Znaci 100 % od uplate !
Konfiguraciju racunara ne znam, ali fps je lokan na 100 !
Mape koje ce se igrat i sve to cemo se dogovorit kada turnir pocne !
Molim da se ovdje prijave ekipe koje bi zeljele doci na navedeni turnir kako bi se dogovorili za prevoz do tamo !

[email uklonjen] 063/842-350

Nemojte spamat samo pls ! :$

Samo ako 100% dolazite prijavite svoju ekipu !

GL HF ^^ !

Ako moze tema u zanimljive do subote !
Kao ovaj sada vikend, kada smo došli 3 ekipe

Ae vidjechu da dodjem ..
eN je napisao/la:
Kao ovaj sada vikend, kada smo došli 3 ekipe :D :-[:-[

Ae vidjechu da dodjem :) ..
Ma valjda ce se prijavit vishe ekipa sad , posto sam stavio na g.ba , usput onaj lik je rekao da nece moci oni ko prosli put ! Mislim do 18 god je ne znam sto ali tak je :$
San1 brate idemo ti, ja i Frixionz. Nachemo josh 2. Et mozhel ? :)
Enta brate nemoj ovu stariju gospodu dovodit :)
freelancer1ba je napisao/la:
San1 brate idemo ti, ja i Frixionz. Nachemo josh 2. Et mozhel ? :)
Enta brate nemoj ovu stariju gospodu dovodit :)
Ajde dog cemo se, netju da cekam bus ko prosli put 1h25min :$
1nas je napisao/la:
Ajde dog cemo se, netju da cekam bus ko prosli put 1h25min :$
Brate, moramo uzeti red vozhnje. Mozhel :))))
freelancer1ba je napisao/la:
Brate, moramo uzeti red vozhnje. Mozhel :))))
Ajde bate da ne spamamo i ne punimo temu bezmislenim stvarima ! Zovem te ja veceras ! 9-)
1nas je napisao/la:
Ma valjda ce se prijavit vishe ekipa sad , posto sam stavio na g.ba , usput onaj lik je rekao da nece moci oni ko prosli put ! Mislim do 18 god je ne znam sto ali tak je :$
Kakva je razlika u godinama, mogu ja naći bolje mlađe igrače nego starije?

To mi je smiješno nekako, ja ne znam što likovi misle da stariji likovi igraju bolje. Baš meni suprotno, ova danas djeca sto spavaju na kanteru, mnogo bolji od mnogo starijih likova.

eN je napisao/la:
Kakva je razlika u godinama, mogu ja naći bolje mlađe igrače nego starije? :r

To mi je smiješno nekako, ja ne znam što likovi misle da stariji likovi igraju bolje. Baš meni suprotno, ova danas djeca sto spavaju na kanteru, mnogo bolji od mnogo starijih likova.

:)
Brate, da se ja pitam ja bi stavio uplatu 15km i svi da mogu i opali jarane ! Igraona jaka vidio si i sve, al jbg tako je kako je ! :$9-)
evo .. dolazi wc'TG .. :D :D

HeaveN
snayder
KASTER
Potti
unique.

pozz :D
WeMadeYou TU !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.