Eh ovako , kao sto u imenu teme pise znaci organizuje se turnir u Hadzicima 24.10.'09 za maloljetne osobe , mislim za raju koja ima do 18 i 18god. Ja nisam organizat0r niti ikakav bitan faktor od organizacije , ja sam pisem ovu temu kako mi je receno .
Znaci turnir se organizuje u igraoni UNDERCITY u Hadzicima , nedaleko od autobuske stanice.
Svi oni koji su zainteresovani da dodju na turnir nek se jave meni na moj msn ili br telefona kako bih mogli stupit u kontakt za prijavu ekipa ! Ko ne zna gdje se nalaze Hadzici moze se obratit meni !
Uplata po igracu bi bila 5 KM znaci po ekipi 25 KM ! Prva nagrada idu sve pare od prijavljenih ekipa ! Znaci 100 % od uplate !
Konfiguraciju racunara ne znam, ali fps je lokan na 100 !
Mape koje ce se igrat i sve to cemo se dogovorit kada turnir pocne !
Molim da se ovdje prijave ekipe koje bi zeljele doci na navedeni turnir kako bi se dogovorili za prevoz do tamo !
[email uklonjen] 063/842-350
Nemojte spamat samo pls ! :$
Samo ako 100% dolazite prijavite svoju ekipu !
GL HF ^^ !
Ako moze tema u zanimljive do subote !
Znaci turnir se organizuje u igraoni UNDERCITY u Hadzicima , nedaleko od autobuske stanice.
Svi oni koji su zainteresovani da dodju na turnir nek se jave meni na moj msn ili br telefona kako bih mogli stupit u kontakt za prijavu ekipa ! Ko ne zna gdje se nalaze Hadzici moze se obratit meni !
Uplata po igracu bi bila 5 KM znaci po ekipi 25 KM ! Prva nagrada idu sve pare od prijavljenih ekipa ! Znaci 100 % od uplate !
Konfiguraciju racunara ne znam, ali fps je lokan na 100 !
Mape koje ce se igrat i sve to cemo se dogovorit kada turnir pocne !
Molim da se ovdje prijave ekipe koje bi zeljele doci na navedeni turnir kako bi se dogovorili za prevoz do tamo !
[email uklonjen] 063/842-350
Nemojte spamat samo pls ! :$
Samo ako 100% dolazite prijavite svoju ekipu !
GL HF ^^ !
Ako moze tema u zanimljive do subote !

..
:-[:-[
..