Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Glasajte za Pjanica

208 pregleda · 25 odgovora · otvorena 30.10.2009. u 21:06

Popularni talijanski sportski list Tuttosport pokrenuo je online anketu za najboljeg mladog evropskog igrača u 2009. godini.
Foto: AP
Foto: AP
U anketi Tuttosport.com moguće je glasati i za bh. reprezentativca Miralema Pjanića, koji ove sezone pruža sjajne partije u dresu Lyona, a i selektor Miroslav Ćiro Blažević odlučio mu je pružiti veću minutažu u dresu najbolje bh. fudbalske selekcije.

Pjanić je svoje mjesto pronašao u društvu mladih igrača poput Balotellia iz Intera, Krkića iz Barcelone, Jovetića iz Fiorentine, Machede iz Manchester Uniteda i ostalih velikih fudbalskih nada.

Prvo mjesto na anketi trenutno zauzima Dzagoev iz CSKA Moskve, za kojeg je glasalo više od 62 posto čitatelja, dok je za Pjanića glasalo 3,4 posto posjetitelja sajta.

Glasati mozete Ovdje
Medixon je napisao/la:
Bila vec jedna tema..

btw. glaso sam
Moguce, nisam znao ...
Don Santos hladno uzima :]

Glasao za pjanica,mada nevjerujem da ce pobjediti al et nas je :]
Glasao sam danas, jer je bila tema, ali nema veze

Sve za nashe igrache <3
Glasao, nadam se da ce biti 1 ili 2
Dos Santos uzima, Barcelona ga prodala frajer najperspektivniji mladi igrac u svijetu, bukvalno. Glasao za Pjanića mada ne vjerujem da ce biti medju prvih 10 :) <3
Glasao!
Glasao , ajde svi glasajte da ga izguramo na prvo mjesto xD ja mislim da bi uspjeli kad bi svi glasali
Glasao, naravno.

I sad svi pisite glasao, bas korisno.
Bila tema već,glasao sam.
Glaso....kako nebi btw. nemam nista protiv i kad bi otvorio 99999 puta temu :D
Vote recorded.
dan

7,5 % ^^

pravio sam teme za džeku, misketa, saliha i vedu gdje su zahvaljujuću uglavnom glasovima završili među prvih 10 s time da je džeko pobijedio miske 3.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.