Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Face grupa :)

159 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 18:47

Evo, otvorena je grupa na fejsu koja se temelji protiv nacionalizma u ovoj nasoj drzavi :D

Znaci, svi su dobrodosli, ponajvise iz Bih i molio bi vas Bosnjake da ne pisete da u BIH zive samo Bosanci i Hercegovci, ustvari Bosnanski katolici, itd jer nama Hrvatima, Srbima takodjer nemozete oduzet nasu pripadnost.

Samo se pridruzite, tko hoce i pokazite da ima ljudi koje vole ponajvise Bosnu i Hercegovinu, i sve ljude i da ima onih koji se ne furaju na nekakve Manijake, horde, skripare nego da zive kao obicni gradjani Bosne i Hercegovine.

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=164150028393&ref=nf

Zivjeli.
Joinov'o sam se, samo sto ima jos 1337 slicnih grupa, al' ... ^_^
svaki dan se otvori / napravi po milijardu miliona ovakvih grupa pa nikad nista nije bilo ?
Zahvaljujem ti u ime cijele drzave sto si djelimicno zaustavio nacionalizam :/
Ja zapravo neznam ni za sta sluze im te grupe sta dobiju s njima , nikad ih nisam pravio niti im vidim svrhu i rijetko kad udjem u neku grupu, al eto joino sam se.
VioleN je napisao/la:
Zahvaljujem ti u ime cijele drzave sto si djelimicno zaustavio nacionalizam :/
Nisam ga zaustavio, nit cu ga zaustavit jer uvijek ima budala koji ce sve pokvarit, al eto cisto da pokazemo nekima da ima normalnih ljudi..
Problem ove zemlje nije NACIONALIZAM
Jest to problem, ali on ce se SAM RIJESITI KADA RAZVIJEMO EKONOMIJU.. DO TADA NISTA...
fred_perry je napisao/la:
Nisam ga zaustavio, nit cu ga zaustavit jer uvijek ima budala koji ce sve pokvarit, al eto cisto da pokazemo nekima da ima normalnih ljudi..
Kome pokazujes?

Osobama ovisnim o facebooku da citaju da si ti protiv nacionalizma. Wow, veoma korisno. Ako ces doprinositi ovoj drzavi obrazuj se, takmici se, radi nesto. Njima (vlastima) je i u koristi da ima nacionalizma i sire ga samo, jer dok god je ovakvo stanje u nasoj zemlji, ko god moze pljacka na veliko i malo, briga ga za ostale. A ovim ih neces zaustaviti sigurno, ako ih icim mozes zaustaviti (a tesko, jer je neko napravio sistem namjerno da se tesko moze "otpetljati", slicna stvar sa Turskom i Ataturkom), onda ces to uraditi znanjem, i samo znanjem.
VioleN je napisao/la:
Kome pokazujes?

Osobama ovisnim o facebooku da citaju da si ti protiv nacionalizma. Wow, veoma korisno. Ako ces doprinositi ovoj drzavi obrazuj se, takmici se, radi nesto. Njima (vlastima) je i u koristi da ima nacionalizma i sire ga samo, jer dok god je ovakvo stanje u nasoj zemlji, ko god moze pljacka na veliko i malo, briga ga za ostale. A ovim ih neces zaustaviti sigurno, ako ih icim mozes zaustaviti (a tesko, jer je neko napravio sistem namjerno da se tesko moze "otpetljati", slicna stvar sa Turskom i Ataturkom), onda ces to uraditi znanjem, i samo znanjem.
Sto se tice skolovanja, u tome se trudim i zasada ide vise nego dobro..

a sada odo ucit :)

ciao
fred_perry je napisao/la:
Sto se tice skolovanja, u tome se trudim i zasada ide vise nego dobro..

a sada odo ucit

ciao
Ne mislim ja na ucenje u skoli, mada ni u tom nema nista lose. Znas i sam da ne mislim na ucenje u skoli , i znas i na sta mislim.

Sa srecom
ima 1000 takvih grupa, al nema veze join cu se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.