Dobar dan!
Zatrpan privatnim poslovima, odlucih da se okanim prekomjernim igranjem igrica sto neznaci da je to moje konacno prestajanje igranja CS-a.
Prije svega, hocu da vas pozdravim i temu otvaram kako bi dao jedan steam u dobrotvorne svrhe, tacnije necu da ga prodajem nego dadnem clanovima GAMERSA.
Ovaj put sam izabrao pisanje biografije/iskustva.
Pisat cete na sljedece teme:
- Biografija/Iskustvo sa LAN turnira (Kako je sve pocelo? Odprvog turnira do zadnjeg, vase zelje da odete na neki jak turnir? Koji?)
- Prvi susret sa Counter strikeom (Vas prvi susret pa sve do danas)
Iz razloga sto su teme slicnog tipa dajem samo jedan steam sto neznaci da nemozete napisati oba sastava.
Upravo, napisana oba sastava ce vam donijeti veliki PLUS ( + ) kod izabiranja pobjednika, sto neznaci da mora bas taj pobijediti sto je napisao oba sastava.
Steam sadrzi 4 igrice:
Counter Strike 1.6
Day of Defeat
CS:Condition zero
CS: Source
Pobjednik ce biti izabran veceras oko 18:30. U slucaju da ja budem prezauzet i ne odredim pobjednike do nekih 19:00, nagradna igra se nastavlja jer sam vjerovatno pretrpan poslom. U slucaju da dodje do toga, nagradu cu SIGURNO izvuci sutra u 14:00.
Hvala i Pozdrav
Jason, upoznat sa ovim, sto znaci da ce svaka glupost biti sankcionisana a i neka pametna nagrađena
Diskvalificirani:
[nick] [razlog]
-miron [kumi,moli za steam preko stele]
Zatrpan privatnim poslovima, odlucih da se okanim prekomjernim igranjem igrica sto neznaci da je to moje konacno prestajanje igranja CS-a.
Prije svega, hocu da vas pozdravim i temu otvaram kako bi dao jedan steam u dobrotvorne svrhe, tacnije necu da ga prodajem nego dadnem clanovima GAMERSA.
Ovaj put sam izabrao pisanje biografije/iskustva.
Pisat cete na sljedece teme:
- Biografija/Iskustvo sa LAN turnira (Kako je sve pocelo? Odprvog turnira do zadnjeg, vase zelje da odete na neki jak turnir? Koji?)
- Prvi susret sa Counter strikeom (Vas prvi susret pa sve do danas)
Iz razloga sto su teme slicnog tipa dajem samo jedan steam sto neznaci da nemozete napisati oba sastava.
Upravo, napisana oba sastava ce vam donijeti veliki PLUS ( + ) kod izabiranja pobjednika, sto neznaci da mora bas taj pobijediti sto je napisao oba sastava.
Steam sadrzi 4 igrice:
Counter Strike 1.6
Day of Defeat
CS:Condition zero
CS: Source
Pobjednik ce biti izabran veceras oko 18:30. U slucaju da ja budem prezauzet i ne odredim pobjednike do nekih 19:00, nagradna igra se nastavlja jer sam vjerovatno pretrpan poslom. U slucaju da dodje do toga, nagradu cu SIGURNO izvuci sutra u 14:00.
Hvala i Pozdrav
Jason, upoznat sa ovim, sto znaci da ce svaka glupost biti sankcionisana a i neka pametna nagrađena
Diskvalificirani:
[nick] [razlog]
-miron [kumi,moli za steam preko stele]

ali polako sam savladao fazone a b mid kratko dugo itd..Polako kako sam rastao u igri naucio sam dosta i sada nemogu reci da sam pro kad nisam lai igram dosta bolje nego nekada i svaki dan mi je jedno novo iskustvo moj najbolji scor je 45:1 ili 46:1 nisam siguran bas najvise volim da igram mix i cw tu se opustam ali nisam bas neki timski igrac!

) fy_icewordl, deathmatch i tako te minimape jer nisam znao da postoje druge. I tako pucaj, pa pucaj pa pucaj 2 godine. Tada mi nana nagovori mamu da mi kupe kompac. Neki prosjek tadasnji 256/64/664/20gb me je dobro sluzio.. Ne dobro al' etc.. Prvo sto sam istaliro bio je PES 2004 jer nisam imo kantera. 2 sedmice ja bukvalno nista nisam u skoli jeo da bi skupio za CD-a.. Al' ta se radost ne moze opisati.. Igrao sam ga sa botovima po 10 sati pa su mi roditelji ukinuli kompjuter.
. Tako sam i počeo mixati i dobio sam poziv za pLg koji sam prihvatio i do dana današnjeg nisam izašao iz njeg, naravno bilo je velikih svađa i razmišljanja da napustim pLg ali to se nije desilo. Što se tiče tourova bio sam na nekom mini touru u buljakovom, elbeg što nikada neću zaboraviti, hrasnica i drugi... " još igram csa i živio sam sretno do kraja života " :$