Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupovina @ Steam Accaunt

168 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.10.2009. u 14:41

Kupujem STEAM sa igricama :

Counter Strike 1.6
Condinition Zero

Placam kreditom / 10 KM

Samo cu da ti pomognem kome da vjerujes jer ima onih: "PM, a tamo, prvo pare pa steam" i dobijes jednu veliki ... sa counterom.

Sljedecim osobama vjeruj:

-wicky
-Jason
-iGGi
-miquell (znam da je imao 5-6 steamova, govorio mi je)

Uglavnom nek to budu starija raja i oni koji su duze ovde, znacka 5 i 3 u profilu
falleNinh000 je napisao/la:
Samo cu da ti pomognem kome da vjerujes jer ima onih: "PM, a tamo, prvo pare pa steam" i dobijes jednu veliki ... sa counterom.

Sljedecim osobama vjeruj:

-wicky
-Jason
-iGGi
-miquell (znam da je imao 5-6 steamova, govorio mi je)

Uglavnom nek to budu starija raja i oni koji su duze ovde, znacka 5 i 3 u profilu
Jason nea ni jednu takodje ni mig medalju,suti pls..

I kazes ko ima medalju 5 i 3? a ko ima 4 on nije pouzdan?
Medixon je napisao/la:
Jason nea ni jednu takodje ni mig medalju,suti pls..

I kazes ko ima medalju 5 i 3? a ko ima 4 on nije pouzdan?
Kako si samo glup nije bitno ni medalje vec kome mozes da vjerujes. Ako itko nece zajebat to je Jason jer je meni "vise" puta dao steam tj. poklonio a nisam mu nista dao zauzvrat, tako da ne pricaj gluposti kad ne znas.
knoxville je napisao/la:
Kako si samo glup nije bitno ni medalje vec kome mozes da vjerujes. Ako itko nece zajebat to je Jason jer je meni "vise" puta dao steam tj. poklonio a nisam mu nista dao zauzvrat, tako da ne pricaj gluposti kad ne znas.
Nisam reko da je mig il jason da ce prevarit idole? al ovaj fallen kaze ko ima 5 i 3,njeu mozes vjerovat? kapiras?

Enes nea nista,a opet te nece prevarit?
pm me , ako nisi nabavio :]

Post dobio aplauz od bak1r

Medixon je napisao/la:
Nisam reko da je mig il jason da ce prevarit idole? al ovaj fallen kaze ko ima 5 i 3,njeu mozes vjerovat? kapiras?

Enes nea nista,a opet te nece prevarit?
Ti neznas sta pises procitaj sta si gore napiso pa sta si ovdje napiso, btw. nisam idol.

Hvala cao. ne citiraj me vise /
bak1r je napisao/la:
pm me , ako nisi nabavio :]
bak1r siguran 1000%

sto to prodajes steam imas viska il :$

[color=green]apljauz by bak1r[/color]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.