Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Miševi za WoW

125 pregleda · 14 odgovora · otvorena 23.10.2009. u 13:39

Igram već dugo WoW-a na orginalu (vecinom PvE) al sve vise ulazim u PvP...
gledam dosta guidova, citam forume i tak... i kojeg god vidim jačeg igrača kaze da nemožeš il je veoma trško igrat bez dobrog miša tj. sa vise tipki.
planiram sebi uzet :
http://www.acmepro.eu/en/catalog/mouse/multifunctional_mice0/pro_by_acme_multifunctional_mouse_ma02_laser_gaming_mouse_laser_wheel_usb_6_buttons_high_resolution_changing_function_400_800_1600_dpi/
čini mi se dobrim mišem al nije puno skup...
Šta Vi mislite za njega ? il imatel nekih drugih za koje znate da su dobri (minimum 6 tipki)
btw.: igram Rogue

hvala unaprijed
koliko god bio bitan mis bitna je i podloga mis nije los al treba i podloga dobra.
quema je napisao/la:
koliko god bio bitan mis bitna je i podloga mis nije los al treba i podloga dobra.
Ako ti treba mis sa dosta tipki imas Razer Naga,on ima 17tipki.Al sad samo neznam cijenu moze bit da je skuplji malo jer je nova stvar pa ... da pricekas jos malo da spadne cijena ili ... :D

Sorry nisam htjeo quoteat :S :S
Za WoW kao samo igru i nije toliko potrebna preciznos.
Znaci, tebi ne treba neki mis sa HighEnd laserom.

Zatim, sve sto zelis, u wowu mozes bindati na tastaturu, sto ti opet moze olaksati igranje.
Koliko sam vidio po slici tog misa, on ima svega 2 dodatne tipke, sto i nije neka velika pomoc.

Mozda bi ti bolje bilo da si uzmes neku bolju tastaturu, neki Logitechovu (naravno gamersku :)). One uglavnom imaju dodatne programibilne tipke. Mislim da ce te bolje sluziti nego mis. ;)
Misevi za MMO .

http://shop.steelseries.com/index.php/mice/world-of-warcraft-mmo-gaming-mouse.html

http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-naga/
znam to za podlogu isto dosta znaci...
al lakse se opet podloga nadze nek dobar mis
vec damije samo da se ne zaletim i kupim neki( sto recimo nije los) i nakom nekoliko dana saznam da ima boljih za iste ili slicne pare.
AKO IMATE NEKI PRIJEDLOG ZA MISA POSTAJTE(sry caps :P) ovaj je negdje oko 40KM i mislim da je stvarno dobar...

jos bolje bi bilo ako neko vec igra WoW sa njim pa mi moze bolje rec kakv je....
100kaa je napisao/la:
Ako ti treba mis sa dosta tipki imas Razer Naga,on ima 17tipki.Al sad samo neznam cijenu moze bit da je skuplji malo jer je nova stvar pa ... da pricekas jos malo da spadne cijena ili ... :D

Sorry nisam htjeo quoteat :S :S
slazem se za taj mis..dobar je..cuo sam da je dosta skup...malo sam i googlo o njemu...dobro si rekao"cekaj dok cijena spadne" i moj prijedlog ako vec uzimas takav mozes uzet mx518:D
Koliko god da igrao neko dobro igra sa normalnim misem Uopste ti netreba nikakav mis sa 1337 tipki dovoljan ti je i taj obicni... Imas bar 50 tipki koje mozes koristiti kao bindove
gledo sam u BL u merkatoru ima shop kad udjes odma sa desne strane gledo sam bas neki mish WoW edishon samo neznam koji je :S milim da je bio negdje oko 100-120 km :S nezz tacno :d
Rammo je napisao/la:
Koliko god da igrao neko dobro igra sa normalnim misem ;) Uopste ti netreba nikakav mis sa 1337 tipki dovoljan ti je i taj obicni... Imas bar 50 tipki koje mozes koristiti kao bindove ;D
to nije istina druze... znam sta oces da kazes.. al pogledaj vecinu dobrih igraca PvP-a svi imaju ove miseve sa vie tipki i saami kaze da nebi mogli igrat bez njih
peace
jaran i ja isli uvjek preko 2.2k a misevi nam oni od 3 marke i to gay boje :D + neradi mi scrool :P
primjer dobrog miša je mx revolution (što se wowa tiče ) ili pak g5 po mom mišljenju. Ti miševi su izvandredni što se tiče mmo-a

@ fajki : ja imam netscroll genius 110 , kojem neradi desni click i scroll pa me evo opet na 2k rating. Ipak je tastatura ta koja čini svoje jer ja nikad nisam clickao na abilitye , zato što su mi bindane preko tastature , tako da želja za jakim mišem mi baš i nije potrebna.
Venomus je napisao/la:
primjer dobrog miša je mx revolution (što se wowa tiče ) ili pak g5 po mom mišljenju. Ti miševi su izvandredni što se tiče mmo-a

@ fajki : ja imam netscroll genius 110 , kojem neradi desni click i scroll pa me evo opet na 2k rating. Ipak je tastatura ta koja čini svoje jer ja nikad nisam clickao na abilitye , zato što su mi bindane preko tastature , tako da želja za jakim mišem mi baš i nije potrebna.
Ne lazi clickz0re :$

<3
Clicker! -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.