Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 35 bodova

WoW Prob.

197 pregleda · 16 odgovora · otvorena 05.11.2009. u 21:03

Ne znam da li je bila ova tema, malo sam trazio nisam nasao al' et'.
Dakle istalirao sam WoW Classic, i sada da instaliram WoW TBC kaze nesh this version is commpalabitle ... bla bla bla with Europan English version...
Moze li ikako sad da ja ne kupujem classic wow il' nedaj Boze skidam, da uspjesno izvrsim ovu "slozenu" operaciju.
Ty.. Ko prvi helpa, 35 bodova pokupi
skini us patch i instaliraj ga... ja mislim da bi trebalo moci
Instalirao si WoW classic EU a TBC ti je US verzija, zato nemoze
ewrinho je napisao/la:
skini us patch i instaliraj ga... ja mislim da bi trebalo moci
Lol to i ja znam ba.. Neg mi treba detaljno objasnjenje (ne toliko detaljno) kako, sta i gdje !

EDIT: OMDG ! Pa nisam retardiran znam da ne moze zbog toga, i zato pitam ima li koji nacin da se to fix-a bez skidanja/kupovanja ( ovo vise i ne postoji ja mislim... jedva sam nasao TBC)
empty_king je napisao/la:
Lol to i ja znam ba.. Neg mi treba detaljno objasnjenje (ne toliko detaljno) kako, sta i gdje !

EDIT: OMDG ! Pa nisam retardiran znam da ne moze zbog toga, i zato pitam ima li koji nacin da se to fix-a bez skidanja/kupovanja ( ovo vise i ne postoji ja mislim... jedva sam nasao TBC)
kako ces fixati bez skidanja :s jel ti problem sacekati pola sata da se skine ??

Znaci, TBC instaliraj, ali posebno skini patch koji je 1.1GB koliko me pamcenje sluzi
ewrinho je napisao/la:
kako ces fixati bez skidanja :s jel ti problem sacekati pola sata da se skine ??
Skidam, ako uspije, dobijes bodove Nemojte brisati temu, net mi je uberlow spor...
Nisam ni mislio bez skidanja da moze ..
Znaci nemozes prebaciti iz eu u us ili obrnuto, mora se skinut odgovarajuca verzija.
jerane ti si kupio neku drugu verziju moras kupit evropsku ,svaki kontinet ima svoju verziju.Ako si u evropi :D kupi orginali igricu ili ako hoces ako si iz SA dat cu ti ja :D
Nabavis jednostavno US TBC , installiras i to je to. Ili pak , installiras full EU wow/tbc i stavis set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com da igras na US realmima ili vice versa , install US i stavis eu.logon.worldofwarcraft.com da igras na eu realmima.

al koji ce ti ku**c TBC zasto ne instaliras WOTLK?...zz
Sex_Machine je napisao/la:
al koji ce ti ku**c TBC zasto ne instaliras WOTLK?...zz
Zato jer mi treba TBC da bi instaliro WOTLK ? ? ?
omg ne...brate moj ne trebas imati obadva...samo jedan...odmah mozes instalirati wotlk stavit patcheve i igrat..to ti je samo da bi igrao na TBC serverima...nemoj se mucit...

EDIT:dakle brate odmah instaliraj wotlk i igraj ... come on magic wow:D
Pusti da ti ciko objasni :P:P

Moras imat TBC da bi instaliro Wotlk logicno zar ne?
Ti mozes imat TBC i patchovat od 2.4.3 do 3.2.2a i moci ces igrat na serverima gde je Wotlk al neces moci
Uzet DK-a neces moci ici u Northend takodje naravno max lvl ce ti biti 70.

zato instaliraj i wotlk ;)

Sledece ti si se zajebo sto ti je jedan Client enUS a drugi enGB i dzaba ti da skidas patcheve sto je neko reko jer to ti ne moze pomoci jer ti je Client druga verzija ako ti je US mozes samo Us patcheve itd.

Nemoguce je prebacit Client sa Us na GB ili obrnuto sta mozes uradit jest zamjeni taj TBC za US ili Classic za GB ovisno jel imaju u prodavnici gde si kupio.
Jbg al tako ti je;)
bolixx je napisao/la:
Pusti da ti ciko objasni :P:P

Moras imat TBC da bi instaliro Wotlk logicno zar ne?
Ti mozes imat TBC i patchovat od 2.4.3 do 3.2.2a i moci ces igrat na serverima gde je Wotlk al neces moci
Uzet DK-a neces moci ici u Northend takodje naravno max lvl ce ti biti 70.

zato instaliraj i wotlk ;)

Sledece ti si se zajebo sto ti je jedan Client enUS a drugi enGB i dzaba ti da skidas patcheve sto je neko reko jer to ti ne moze pomoci jer ti je Client druga verzija ako ti je US mozes samo Us patcheve itd.

Nemoguce je prebacit Client sa Us na GB ili obrnuto sta mozes uradit jest zamjeni taj TBC za US ili Classic za GB ovisno jel imaju u prodavnici gde si kupio.
Jbg al tako ti je;)
ma sta bolan covjeku pricas ... ja igram normalno wotlk bez tbc ... imam i dka i lvl 80 ... zato molim te ...
Sex_Machine je napisao/la:
ma sta bolan covjeku pricas ... ja igram normalno wotlk bez tbc ... imam i dka i lvl 80 ... zato molim te ...
Da li si ti svjestan sta pricas???

Znas li ti uposte sta je Expansija?? definitivno ne

Prvo zar nisi mogo malo razmislist zasto ljudi kupuju sve 3 expansije sto ne bi dao 100km i uzeo wotlk samo a?

http://www.unofficialwowguide.com/blog/wotlk/can-i-play-world-of-warcraft-wotlk-without-buying-the-other-
sets-first

evo i ovde

http://www.ml-j.com/2009/10/can-i-install-world-of-warcraft-lich-king-without-installing-the-rest-of-the-game-like-regular-wow-and-burning/

Gde god oces googlaj i vidjet ces da nisi upravu
Ev da ti malo pojasnim pa mozda skontas nekad

Zamisli sad nemas wow uposte na kompu i instaliras Classic wow posle inst TBC tebi se Upgraduju Fajlovi jer to ti je Expanzija ne pravi ti novi folder u my compu imas samo 1 shortcut i to ti je samo 1 program jesil skonto sad???

To ti je isto ko da imas 3.1.1 patch i neko ti kaze E nemoras updatovat 3.1.3 nit 3.1.0 odma mozes na 3.2.2 tako sam i ja :S

TI sto imas na kompu ti imas sve 3 expanzije a probaj uzet wotlk i pokusaj inst.na neki komp koji nema wow samo ce ti izbacit error da ti treba TBC expanizija.

Molim te informisi se vise prije neg sto lupis nest.
bolixx je napisao/la:
Da li si ti svjestan sta pricas???

Znas li ti uposte sta je Expansija?? definitivno ne

Prvo zar nisi mogo malo razmislist zasto ljudi kupuju sve 3 expansije sto ne bi dao 100km i uzeo wotlk samo a?

http://www.unofficialwowguide.com/blog/wotlk/can-i-play-world-of-warcraft-wotlk-without-buying-the-other-
sets-first

evo i ovde

http://www.ml-j.com/2009/10/can-i-install-world-of-warcraft-lich-king-without-installing-the-rest-of-the-game-like-regular-wow-and-burning/

Gde god oces googlaj i vidjet ces da nisi upravu
Ev da ti malo pojasnim pa mozda skontas nekad

Zamisli sad nemas wow uposte na kompu i instaliras Classic wow posle inst TBC tebi se Upgraduju Fajlovi jer to ti je Expanzija ne pravi ti novi folder u my compu imas samo 1 shortcut i to ti je samo 1 program jesil skonto sad???

To ti je isto ko da imas 3.1.1 patch i neko ti kaze E nemoras updatovat 3.1.3 nit 3.1.0 odma mozes na 3.2.2 tako sam i ja :S

TI sto imas na kompu ti imas sve 3 expanzije a probaj uzet wotlk i pokusaj inst.na neki komp koji nema wow samo ce ti izbacit error da ti treba TBC expanizija.

Molim te informisi se vise prije neg sto lupis nest.
jao daj mi molim te msn da ti posaljem screen shot ? ... pa covjece ... ja imam samo wotlk na racunaru ... bez TBC ... imam 2 partijice od po 19gb dakle na jednu partijicu mi ne bi moglo stati obadva ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.