Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dominion WOW

75 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.11.2009. u 21:27

Pozz gameri, samo zelim da vas pitam radi li jos dominion wow fun server, ne mogu nigdje da im nadem stranicu, trazio sam po google cini mi se da ih nema vise, pa samo da provjerim sa vama, ako znate rade li im jos serveri htjeo bi igrat na tom serveru... Hvala unaprijed... ;)
sry,al da pitam,da ne otvaram novu temu istog tipa ... scapegaming serveri ... nigdje ne mogu naci oficialnu stranicu .... zz i thx
http://dominionxtremegaming.com/

Sorry, the DXG forums will be back online as soon as possible. We are in the process of rebuilding

the website. We estimate it will be back online for all within a couple hours. Thanks for your patience.

et.
Sex_Machine je napisao/la:
sry,al da pitam,da ne otvaram novu temu istog tipa ... scapegaming serveri ... nigdje ne mogu naci oficialnu stranicu .... zz i thx
Scapegaming je zatvoren , nikad vise nece biti servera
Ako je neko zainteresovan imam original wow, trenutno samo vanila ali cu ga upgradeovati cim jedan char bude 60. Ali u svakom slucaju, na poslednjoj sam godini na fakultetu pa i nemam nesto mnogo vremena za igranje, igram sub-ned i ponekad predvece od 10-1h ako nisam vani. Znaci 80% vremena account je slobodan pa bih ga mogao dati nekom da igra ako je zainteresovan, ako ima takvih neka se jave na pm. Ne trebate nista placati, sve ja placam, ali ima par uslova naravno, a to je ako startate novog lika da bude dragonmaw server-tamo su prijatelji sa full t8-9 likovima pa mogu raditi boost, kad ja igram da ne ulazite u igru i glavno da na mom mainu ne mjenjate action bar kako sam ga postavio. Uglavnom jednoj osobi cu prebaciti nalog pa eto moze besplatno igrati na original serveru. I naravno glavno, da ta osoba nije hc igrac pa da ne mogu uci u igru jer on igra 24/7.
Nalog je star 10 dana a imam warra lvl 35 sa 3000 kilova- gotovo i samo pvp igrao, i twinkan za ranednih 20 lvla ali ako neko zeli moze startati sa novim likom, nemam nista protiv a moze igrati i na warrioru. U svakom slucaju, zainteresovani neka se javi na pm a izabracu samo jednu osobu, preferiram casual igrace ali ne one koji ulaze jednom sedmicno.

pozdrav i laku noc.
Sex_Machine je napisao/la:
e brate ovag sto lupa da scapegaming-a vise nikad nece biti ignorisi...

ostao je scapegaming samo mu se ime promenilo sad je 2bitgaming....mnogo su popravili server rade skoro sve instance naxx,ulduar,voa...

site http://www.2bitgaming.com/

uzivaj brate

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.